Šoreiz tas ir bez sviesta!! Nopietni!!!!!! Nevienam nevaig???? [addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šoreiz tas ir bez sviesta!! Nopietni!!!!!! Nevienam nevaig???? [addsig]
varbuut ir...[addsig]
uzzinasu aptuvenas cenas un komplektāciju, tad dosu ziņu...[addsig]
Sviestnesi, Tu piedāvā sagādāt tikai pilnībā nokomplektētu auto vai arī ir citi varianti?
Interesēja salona detaļas konkrētās krāsās un izskatā, un varbūt arī kāds sēdeklis. Varbūt arī vēl citi pribambasi. Tas ir reāli?
Nu situācija ir tāda, dzeki brauc pēc darba sezonas uz Rīgu, nauda ir, piedāvā atdzīt divas mašinas, kuras varētu uzreiz pardot! Bet nu domāju ka kuzova daļas un t.t....nu neskraidīs viņi un nemeklēs!! Man bij atmiņā braukāšana ar 96 Zvārtavā, un es šiem pateicu, ka ja reāla cena, lai atdzen man vienu, bet viņi grib dzīt 2 auto. Tagad viņi skraida, skatās pa Zviedriju, kad būs precīz info, tad arī varēšu ko konkrētāk pastāstīt...[addsig]
Skaidrs.
Biju domājis, ka ir pieejams kāds mega-resurss, kur var dabūt jebko (t.sk. arī 96).
Padomāju un pietiek!
patika, ja piedomājiet gan.. kad pērkat auto
cik atceros, kad pirku savu SAABiņu, tad Leo (vecais īpašnieks) tiešām neko no tādiem tekstiem nedzirdēju - neteica, tika: " nu te tas ir, nu iet itkā, jāmaina tas un tas.." lūk tā bija
Sviestnesi, moš Tavs čomaks zviedrijā zin kādus šrotus ar saabiem, labprāt uzzinātu adreses....
nu i-nets šim naf piejams.....viņš fermā strādā! bet par šrotiem paprasīsu![addsig]
es augustā braukšu uz Sverige, pie rezes varētu arī ko interesantu atvest (taču to jau laikam es esmu stāstījis...)
Pardodu SAAB 9000CS 1992.gada
2.3 Turbo
Melnaa krasaa, Aadas salons, Klimata kontrole, Kruizkontrole, El logi,ABS, TSC, Koka apdare, Lietie diski, ziemas riepas, spoileris
Auto ir labaa tehniskaa stavoklii. Ir siiki vizuali defekti.
Uz tehnisko apskati tika nomainiits viss,kas bija jamaina arii kede!
3300 eur
P.S originalaa Saab magnetola Clarion (laikam)
mainu SAAB 9000 CD, automaats, peleeku sedanu, 90.g., aadas salons, klimats ... visas extras
+ piemaksa
pret jaunaaku SAAB automaatu
t. 9265381
siviks2000@yahoo.com
Ir pieejams SAAB 900NG 2.0 turbo manulālis ar konicionieri utt, melns. 1993 gada beigas. 3500eur.[addsig]
Papira chupa ar kondicionieri - tik dargi
Ir jau papīra čupa, tādēļ arī ir 3500eur nevis 6500eur kā labs OG turbo 16v [addsig]
Varbūt varam °šeit turpināt to gadsimta darījumu, ar Ogres, Carnikavas Saab??? Lai Sviesta ir tīrais sviests, a tehnisko sviestu šeit dzīsim?? Ko Teiksi, Turbo????[addsig]
88gadniekam pakaļējā roba nav un kloķis izņemts un ielikts turbopīlē.... vaļera saka, ka tas neesot liels defekts....
Gvido, ja es dabuju par 88 gadnieku saummu ar 2 nullītēm, vari ņemt procentus kaut tūkstots lati...
Turbo! Kas tam Saab ir ar kārbu, nu tavam??[addsig]
Vispār nav vai lec ārā???[addsig]
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]