Nu kas i ko, SAABu mafija???
Tad bius ar kaads cylvaaks iz jiusu saatas vai nabius tai miusu vecerinkaa?
Taa ar nav skaidrs ar Jumsim nekas. Kazi, sabijusies buusit? [addsig]
Nu kas i ko, SAABu mafija???
Tad bius ar kaads cylvaaks iz jiusu saatas vai nabius tai miusu vecerinkaa?
Taa ar nav skaidrs ar Jumsim nekas. Kazi, sabijusies buusit? [addsig]
eu a 14. valentiina diena [addsig]
Valentīndienā Volvisti uzlūdz SAABistes kopīgiem svētkiem?
Nu ko, may be man arī gribās paskatīties kas tur un kā tur!
kas par ierobežojumiem? es piemēram uzskatīju ka līdz 6.febrim varu pateikt ka būšu pārī un guļu mierīgi. vai tad man nav taisnība? .... [addsig]
volna volns, miuseejie
-----------------------
www.volvoklubs.lv
Taatad kaa noprotu no visa ieprieksteiktaa, sobriid varam gaidiit Kristi, Bizenaju un Diggenu x2. Palabojiet, ja kluudos
Nu ja nu ja Dig, var jau patiesaam liidz 6. piesaciities, bet, kaa liecina pieredze, ja tautu ik pa laikam ar mietu nepabakstiis, nekas nenotiksies [addsig]
cik atminos - hirsh pēdējā laikā ir komplektā. bet par paaudzēm neko nezinu....... [addsig]
Sorre - es gan nebuushu
Mans gada limits brivlaishanas biljeteem izsmelts!
a kā ar pasākuma gaitu? vai es atkal kaut ko palaidu garām, jālasa vēlreiz? un kādas finanses? [addsig]
Nu tad, iisi sakot, vél sodien un riit gaidu SAABu draugu pieteikumus Volvo pasacienam e-pastu vai tel. zvanu formaa!
[addsig]
...Es jau zvanitu, ja zinatu uz kurieni, Labrit! (([addsig]
a es.... a mani.... kur?.... es arī gribu! [addsig]
ja es vēl atcerētos kur un cikos jābūt...........[addsig]
taa vieta, kur es naktī uz svētdienu drasēju pa pretējo joslu
man no taa lieliskuma pazuda peldenes un krekls, ceru, ka ne peecpusee saraavu pa miegam[addsig]
izvadiiju, hmmmmm ..........[addsig]
Gosp.Ham
Ot imenji Admiraltejstva viskazivaju Vam blagodarnostj
Bojci nevidimogo fronta - tak derzhatj!
I to derzhatj
izklausaas, ka buus bildes?
Es labpraat fankjikjus arii redzeetu, bet laikam tomeer labaak ieceptus jau playye, jo ja kaads man shito apjomo taisaat suutiit pa pastu, tad vinjsh dabuus bietee. Mana servera briivaa vieta ir palikusi kaadi 250Mb un katru nedeelju naakas to tiiriit laukaa [addsig]
Es ar labprat redzetu bildes , bet nu tiesham nevelos lai mani atlaizh no darba par shadas "mazinjas" pacinjas sanjemshanu
Sametiet savā lapā, šķiet tā ērtāk, pankūkas pēc tam
Par nelielu bet taisniigu samaksu bildes buus iespeejams sanjemt arii hardcopy formaataa
Crash
Pasaakums bija lielisks, par spiiti dazhu labu centieniem vinju sabojaat... Bet nu taa kaa laptops tomeer atsaaka savas aktiivaas dziives gaitas tad paaraak neizteikshos. Vainiigie pashi sevi zin un lai bishk nokaunaas ))
Crash
tipa priekshnieks
Specieluugums SAABiem
Labdien! Latvijas Volvo klubs priecaasies redzét apaljos braaljus SAABus muusu ziemas pasacienaa 14./15. februaarii kaut kur Latvijas sniegotajaas aarés! Programma vél top, bet pamatideja ir dienaa pajaaréties pa sniegu ar un bez auto un vakaraa mazliet atpuusties
Siikaaks info www.volvoklubs.lv un Volvo zonas diskusijaas attieciiga nosaukuma topicaa.
Pavisam detalizeets info un loti sapraatiigaas izmaksas - kaut kad uz janvaara beigaam. Apdomaajiet nu, bet ne iipasi ilgi, lai varam skaitiit daliibniekus! [addsig]