Meeginat, meeginat! Vajag!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Meeginat, meeginat! Vajag!
uscars.lv pazinjojums par izmainjaam TA amerikaanju auto peec 1. juulija.....
Vo tulit mainisim visus lukturus
dlja osobo TUPIH pvtorjaju - tas attiecas tikai uz tiem, kurus ievediis peec 1.juulija
Tas nav aktuaali man! Es vediishu tikai vecu un tam varees buus sarkani lukturi! Lai pameegina Impalai (citai) dabuut dzeltenus pagriezienus!
kas tas atkal par murgu? Direktīvai ir tikai ieteikuma raksturs.... Būtu tā regula, varētu saprast. Mūsu 100 kretīni raujas vaigu sviedros, kaut kāds komisārs ieminas, mūsējie "pa visu klapi"...
Tagad skaļi lamāšos.
Man ir nogriezta iespēja komentēt vairākos topikos, kaut arī vienīgais, ko es teicu, bija ieteikumi un informācija, kurus lapsa un reds pats nevarēja un negribēja atrast.
Piemēram, divas dienas atpakaļ te vairāki jautāja, vai var atsūtīt punktu sistēmas atšifrējumu. Šodien Delfi tas bija izlikts un es te iemetu linku. Domā, kaut viens no topikiem, kur tas parādījās, ir dzīvs?
Spriežot pēc kiskas uzvedības, Reds ir impotents. Varu to atkārtot arī acīs.
Cartman a kads tam visam sakars ar amerikanju auto? - Ne Reds ne Lapsa mus ta riktigi neinteresee jo vinji jau nav amerikanju autinji
Savas probes risini kur citur!
poshol na - fig !
Sveiki V8 un pārējie!
Vai varat iedot telefona nummuru, lai iznomātu veco Cadilljaku Eldorado un varbūt ir kāds pazīstams ar šadu auto?
mans e-mails uldis@klondaika.lv[addsig]
Afigeļi : Tas nozīmē, ka visām no asv vestajām masīnaam buus jāmaina lukturi??? Tas nozīmē, ka arī tūninga lukturus no asv kompānijāam nevarees lietot ((
nu ja ,ja nevar nodroshinaat dzeltenu gaismu....
azevfans
Uz vercajiem neattiecas!
Nefig tjuuneet jaunos aparaatus! Jaakiilee vecie dzelzhi! Citaadi tie puust pa seetmaleem! ZSaimnieks braukaa ar jaunu tachilu un tik tjuunee,bet vecais rumaks puust!
"H.u.i.n.j.a poluchajetsa, tovarishsh major!"
ta un domaju,ka sejejam neguljas
KOROCHE
RIITVAKAR SAPULCE PIRMS LIELAA TUSA.....
tiek gaidiiti visi ar labaam idejaam
1 галлон США для жидкостей = 3,78543 литра
1 сухопутная миля = 1,6093 километра
Для пересчета «мили на галлон» в «литры на 100 километров» или наоборот (!), необходимо 235,22 разделить на имеющееся у вас значение.
Например, нам нужно указанные в паспорте 16 мили на галлон перевести в литры на сотню километров. Для этого делаем следующее: 235,22 делим на 16 и получаем примерно 14,7 литров на 100 км. Все просто. Справедлива и обратная операция: 235,22 делим на 14,7 л/100км и получаем 16 миль/галлон
Дюймовые резьбы бывают двух видов: трубная и крепежная. Они различаются по размеру. Крепежная обозначается диаметром в долях дюйма (3/8, 5/16), а шаг резьбы - в количестве ниток на дюйм (11 н/д.
Дюйм = 25,4 мм.
Резьбы в моторах все накатные, но если резать на станке, точите резец не под 60 грд., как на метрике, а под 55. Ролик для накатки соответственно нужен такой же. Р
Nu veci!!! Par taadiem textiem ilgi veel vajadzees atvainoties1
CDR! Nemudri! Paljcom pokazhi!
Stāsts bija par to, ka
1 USA galons = 3.78543 litri
1 sauszemes jūdze = 1.6093 km
colla= 25.4mm
utt
...tikai krieviski  
cdr74
Te jau gatavas, nelielas programmiņas:
www.faili.murds.lv/faili/kategorija.html?id=64&PHPSESSID=88ef5453174d0c28d4ac4d23ee1d87b2
Es degvielas tvertni vienkāršāk, ar lenti nomērīju, 70cm x 70cm x 20cm
i togo 98 litri
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]