tu domā nākošais? g29 ?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tu domā nākošais? g29 ?
vai tad sviestiņ esi klubā? domāju tu tik līdzskrējējs..
Hmmm, skiet ka esu gan..........lai gan, ko tad mūsdienas var zinat..........dokumentali naf pieradījumu man..... Bez bumaski Ti bukaska, a s bumaskoij oij, oij, Čelovek!!!!
Ā! un uzlīmi dabūji vakar jo biji valdes sēdē? ko ta nolēmāt? kur ziemosim?
Ko ta es.....Lai runā Koordinatori.......es tik aplaudetājs.......Nopietniem vīriem tie karogi rokas un skats nakotnē ka Marksam and Engelis ( vai ka tur viņus ) kur nu es.....
vai kādam nav lieks ķosis? manējais izbeidzies. atkal strādā negribuvecis!
Kāda veida literatūra un kurā vietā var / vajag meklēt kādu grāmatu (informācijas avotu), kura ļauj iemācīties darboties, t.i. māca web lapu izveidi un to administrēšanu?
Latviski diez vai būs, vēlams krieviski, bet, ja ne angliski. Nu tipa Heynnes (vai kā viņu tur) WEB manuālis
Varu tikkai sestdien pēc 16:00
maini nodarbošanos? vai hobiju? es, piem., nokačā Dreamweaver2004 un taga ar lēnām urbjos caur ReadMe un helpiem ...
vai kads i meginajs iziet tehnisko 9k ar xenoniem nenomainot tos ?
EDU rakstīja:maini nodarbošanos? vai hobiju? es, piem., nokačā Dreamweaver2004 un taga ar lēnām urbjos caur ReadMe un helpiem ...
Meklēju "jaunu" hobiju, nu un tad kā reize sakrita ar SAAB lapas diskusijām
EDU! Visa pamataa vajag pirmkaart apguut HMTL rakstiishanu, un nevajag saakt ar grafisko rezhiimu, bet gan no saakuma notepadaa kaut ko rakstiit!
papēti kā top citāti..
skat cik laikā! visi izbeidz darbus un sāk at-ta-pūtu!
turbopiile rakstīja:aTpūTu
Tpīle
kad plkst. jāgriež..
Vari jau tūlīt, zini ka nenokavēsi
eu, tiešām, kad ta jāgriež???? rīt
...pa cik stundām..???
visi tik ātri aizgāja gulēt, kas es sabijos.. domāju ka plkst. neesmu sagriezusi.. vai arī ne uz to pusi..
... normāli ta jau rīt uz darbu
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]