Vinne tas kursh pirmais paraada pagriezienu ( masas prieksrociibas jaaizveertee pasham )
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vinne tas kursh pirmais paraada pagriezienu ( masas prieksrociibas jaaizveertee pasham )
perk
po.ui..sms atsver visas masas
man vienmēr paliek tiesības neredzēt ja kāds kaut ko parāda! ar CP! pagriez galvu uz otru pusi - neredzi - i turpini ceļu iepriekšējā virzienā nemainot ātrumu. ja noķer - akas bija?
perkons rakstīja:Vinne tas kursh pirmais paraada pagriezienu ( masas prieksrociibas jaaizveertee pasham )
Man masas attiecības poh.., ja es zinu, ka man tajā brīdī ir 100% taisnība, tad taisu bum. Savādāk šos neizārstēt Tas pats ar troļukiem, kuri joslas izdomā mainīt neskatoties, nu tipa standarta variants - ņemu uz masu. A man pie kājas ka garfiks u.c. lietas, un ka satiksme grūta.
aiz Hirsch braukt ir droshi. Kā aiz ledlauža!
Jaa - tikai Hirsch ar kapotiem puishus ...upsee! ;D
Taatad , Hirsham jaapublisko savas dienas gaitas , lai pilsetas satiksmes dzuljos sleptos aiz shamaa plataas muguras
Par to 100% taisniibu ir kaa ir , pec bum uznaak moraalaas pagjiras ,it iipashi ja autinsh ir miilsh .
P.S. Man vienreiz gadiijaas redzeet , ka vienam naglajam pie pirmaa luksafora piegaaja un pieklauveeja pie loga , tikko tika nolaists logs vinju kjeera viens taisnais , skats bija aizraujosh
Kredoks rakstīja:Jaa - tikai Hirsch ar kapotiem puishus ...upsee! ;D
Tas nu tāds nepavisam priecīgs gadījums sanāca
Savējie sapratīs
Kaa lai aizver muti dzekiem, kuri apgalvo ,ka meitenes no mashiinaam neko nejeedz???
elementāri - mendelson! pierādi pretējo...
nee nu no jums es gribeeju zinaat... kaut kaadus knifus, kurus parasti taadi 17gadiigi puishelji pa mashiinaam nezin nju kautvai piemeeram... 80% gadiijumos, ja mashiinai ir luuka ,tad nav kondecioniera..
marchik: nu nezinu nezinu! pret pašas gribu var būt sāpīgi!
Kreboks rakstīja:marchik: nu nezinu nezinu! pret pašas gribu var būt sāpīgi!
fuck sviestot un muljkjiibas runaat var biki citaa zonaa... Pa teemu ar kautko maybe?
Pajautā uz kuru pusi riteņi mašinai griežas kad tā brauc
hehe .. a uz kuru tad grieshas?
nju kaa buutu visgudraak atbildeet
Pa labi , pakreisi vai pulkstenjraadiitaajvirzienaa vai visas atb labas
Riteņi griežas uz priekšu !!!!!( ja baruc uz priekšu) vai arī atpakaļ
girla! -> paņem longu un aizmirsti tās dumības. ja puiki tavā klātbūtnē apspriež auto - ne tevis dēļ satikušies! ej pie cita galdiņa! un vispār - kārlis vispār - tev tak rados tādi radoši un attapīgi! ko pietaisi ēteri?! saki - mamm kā tu domā....
Kreboks rakstīja:girla! -> paņem longu un aizmirsti tās dumības. ja puiki tavā klātbūtnē apspriež auto - ne tevis dēļ satikušies! ej pie cita galdiņa! un vispār - kārlis vispār - tev tak rados tādi radoši un attapīgi! ko pietaisi ēteri?! saki - mamm kā tu domā....
Priecaajies buutu, ka veelos vairaak zinaat
Ja nepriecaajies.... nerunaa
Atsuutiet luudzu kaads uz ipastu Ucula mobiilo telefonu! Nobeidzas telefons un nezinu kaads ir a laadeetaajs maajaa!
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]