vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]
Vinne tas kursh pirmais paraada pagriezienu ( masas prieksrociibas jaaizveertee pasham )
perk
po.ui..sms atsver visas masas ![]()
man vienmēr paliek tiesības neredzēt ja kāds kaut ko parāda!
ar CP! pagriez galvu uz otru pusi - neredzi - i turpini ceļu iepriekšējā virzienā nemainot ātrumu. ja noķer - akas bija? ![]()
Man masas attiecības poh.., ja es zinu, ka man tajā brīdī ir 100% taisnība, tad taisu bum. Savādāk šos neizārstēt
Tas pats ar troļukiem, kuri joslas izdomā mainīt neskatoties, nu tipa standarta variants - ņemu uz masu. A man pie kājas ka garfiks u.c. lietas, un ka satiksme grūta.
aiz Hirsch braukt ir droshi. Kā aiz ledlauža! ![]()
PS ir liecinieki ![]()
Jaa - tikai Hirsch ar kapotiem puishus ...upsee! ;D
Taatad , Hirsham jaapublisko savas dienas gaitas , lai pilsetas satiksmes dzuljos sleptos aiz shamaa plataas muguras
Par to 100% taisniibu ir kaa ir , pec bum uznaak moraalaas pagjiras ,it iipashi ja autinsh ir miilsh .
P.S. Man vienreiz gadiijaas redzeet , ka vienam naglajam pie pirmaa luksafora piegaaja un pieklauveeja pie loga , tikko tika nolaists logs vinju kjeera viens taisnais , skats bija aizraujosh ![]()
Tas nu tāds nepavisam priecīgs gadījums sanāca
Savējie sapratīs ![]()
Kaa lai aizver muti dzekiem, kuri apgalvo ,ka meitenes no mashiinaam neko nejeedz??? ![]()
elementāri - mendelson!
pierādi pretējo...
nee nu no jums es gribeeju zinaat... kaut kaadus knifus, kurus parasti taadi 17gadiigi puishelji pa mashiinaam nezin
nju kautvai piemeeram... 80% gadiijumos, ja mashiinai ir luuka ,tad nav kondecioniera..![]()
marchik:
nu nezinu nezinu!
pret pašas gribu var būt sāpīgi! ![]()
fuck sviestot un muljkjiibas runaat var biki citaa zonaa... Pa teemu ar kautko maybe?
Pajautā uz kuru pusi riteņi mašinai griežas kad tā brauc![]()
hehe .. a uz kuru tad grieshas?
nju kaa buutu visgudraak atbildeet
Pa labi , pakreisi vai pulkstenjraadiitaajvirzienaa
vai visas atb labas![]()
kā stūri pagriež! ![]()
Riteņi griežas uz priekšu !!!!!( ja baruc uz priekšu) vai arī atpakaļ![]()
girla!
-> paņem longu un aizmirsti tās dumības. ja puiki tavā klātbūtnē apspriež auto - ne tevis dēļ satikušies! ej pie cita galdiņa!
un vispār - kārlis vispār - tev tak rados tādi radoši un attapīgi! ko pietaisi ēteri?!
saki - mamm kā tu domā....
Priecaajies buutu, ka veelos vairaak zinaat
Ja nepriecaajies.... nerunaa![]()
nerunāju
Atsuutiet luudzu kaads uz ipastu Ucula mobiilo telefonu! Nobeidzas telefons un nezinu kaads ir a laadeetaajs maajaa!
dabuuju
aizgāja pilniem vārdiem - @inflekss
Visu vasaru remontē Ezeru ielu, pat neparedzot gājēju plūsmu uz pilsētas oficiālo peldvietu! JLD? (+ VIDEO)
4
Liepājā policists vairāk nekā divu promiļu reibumā izraisa avāriju; atstādina viņa priekšnieku (+ VIDEO)
1
Liepājā policists vairāk nekā divu promiļu reibumā izraisa avāriju; atstādina viņa priekšnieku (+ VIDEO)
1
Aizvadīts sestais ikgadējais “Cupra Summit 2026” festivāls ar rekordlielu dalībnieku skaitu (+ FOTO)