Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
po.ui..sms atsver visas masas ![]()
perkons rakstīja:Vinne tas kursh pirmais paraada pagriezienu ( masas prieksrociibas jaaizveertee pasham )
Man masas attiecības poh.., ja es zinu, ka man tajā brīdī ir 100% taisnība, tad taisu bum. Savādāk šos neizārstēt
Tas pats ar troļukiem, kuri joslas izdomā mainīt neskatoties, nu tipa standarta variants - ņemu uz masu. A man pie kājas ka garfiks u.c. lietas, un ka satiksme grūta.
Par to 100% taisniibu ir kaa ir , pec bum uznaak moraalaas pagjiras ,it iipashi ja autinsh ir miilsh .
P.S. Man vienreiz gadiijaas redzeet , ka vienam naglajam pie pirmaa luksafora piegaaja un pieklauveeja pie loga , tikko tika nolaists logs vinju kjeera viens taisnais , skats bija aizraujosh ![]()
Kredoks rakstīja:Jaa - tikai Hirsch ar kapotiem puishus ...upsee! ;D
Tas nu tāds nepavisam priecīgs gadījums sanāca
Savējie sapratīs ![]()
Kreboks rakstīja:marchik: nu nezinu nezinu! pret pašas gribu var būt sāpīgi!
fuck sviestot un muljkjiibas runaat var biki citaa zonaa... Pa teemu ar kautko maybe?
Pa labi , pakreisi vai pulkstenjraadiitaajvirzienaa
vai visas atb labas![]()
Kreboks rakstīja:girla! -> paņem longu un aizmirsti tās dumības. ja puiki tavā klātbūtnē apspriež auto - ne tevis dēļ satikušies! ej pie cita galdiņa! un vispār - kārlis vispār - tev tak rados tādi radoši un attapīgi! ko pietaisi ēteri?! saki - mamm kā tu domā....
Priecaajies buutu, ka veelos vairaak zinaat
Ja nepriecaajies.... nerunaa![]()