Kāds gulēt, pa krogiem, bāriņiem, tusiņiem ir tak piektdienas vakars.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kāds gulēt, pa krogiem, bāriņiem, tusiņiem ir tak piektdienas vakars.
9:00 normālu kafiju un uzpriekšu..
skirem rakstīja:Kāds gulēt, pa krogiem, bāriņiem, tusiņiem ir tak piektdienas vakars.
slinkums rīt arī agri jāceļas...
tp, tevi darbs tik agri sauc vai pienākums.
Ļauži sakiet jel skaidru valodu! Kad jāgriež un uz kuru pusi?
Man 6:00 jāceļas, labi ja tas pa jaunam 5 ,bet ja uz otru pusi
ja nemaldos, tad no sestdienas uz svētdienu pa 1h uz priekšu, bet iesaku pameklēt autoritatīvāku informāciju....
kad jāgriez, šo brīvdienu vai oktober pēdēj, ko.. ? kādreiz tēts teica ka ziemā varēs ilgāk pagulē no rīta.. tobiš - stundu ilgāk - tad uz priekšu vai kā..
Jāgriež ir atpakaļ divreiz dienā.
man viss sajuka.. skatāmies rīt panoramu
bet tā jau vakarā.. un kā visu dienu dzīvot, bez laika.. nokavēs vēl panorammu un ko tad, viss cauri uz mūžu..
..bet vai laikam ir vispār kāda nozīme
A kā, saulespulksteni arī jāgriež.
Gugi rakstīja:Jāgriež ir 3jos naktī no 30.10 uz 31.10., neaizmirstiet uzlikt modinātājus
stundu atpakaļ
Mans domāt ka tas ciparverķis jāriktē ka tagad ir par stundu mazāk! No bērnu kājas man arī kaut kā atmiņas ir saglabājušās, ka pēkšņi rīti tik gaiši> tobiš ilgāk šlāfē. Tik kad tās vērķibas notika? Arī šķiet ka pēdējās svētdienas nakts bija pie vainas!
Jāgriež ir 3jos naktī no 30.10 uz 31.10., neaizmirstiet uzlikt modinātājus
atceroties pēdējos 5 gadus.. nē laikam nav nozīmes.. kirdik, labāk apstāties un izkāpt.. kapiš..??
ps. ejam ka uz sviesta topiku, ņem laiku līdz..
kaa ta sanak ka palieku pa stundu jaunaks vai vecak ?!
kad jāgriež nav nozīmes! svarīgi lai mēs ar poli esam vienā laik,ā bet leitis ar vācieti citā! tad jautrāk ceļot!
koleegi, vai sajaa lapaa http://www.mcdmotors.be/ redzamais tumsi zalais 900 OG par 2500 EUR ir tiesam ir Aero, vai tam tikai ir kaut kaads kits uzlikts, bez tam arii diski laikam nav isti aero diski ... ?
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]