...es jau nesaku, ka sūds, jo viņš braukāja daudz un pa dažādiem ceļiem... arī onkulis pasmags..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
...es jau nesaku, ka sūds, jo viņš braukāja daudz un pa dažādiem ceļiem... arī onkulis pasmags..
P.S. ko ta mainīt domā..
Rover 75 smuks auto. Kopumā ņemot iepriekšējie Roveri dažādās aptaujās mačojas ar Ladām... t.i. kurš sūdīgāks
Vēl jau gluži ne, bet kas zin ...
P.S. A kā ar tīzeļiem? Vai tas ir viņu pašu vai cita kantora
gr rakstīja:Rover 75 smuks auto. Kopumā ņemot iepriekšējie Roveri dažādās aptaujās mačojas ar Ladām... t.i. kurš sūdīgāks
A kas vainas LADĀm?
Kas nogadījies diggenam? Klusums!
Gvido28 rakstīja:Ko tas diggen bļaustās? Tāds troksnis!
laikam pārdzīvo, ka netika kopā ar volvām uz apsolīto zemi..
Vai tik kāds tur Roveris nebija Hondas bračka vai brālēns?
Flints rakstīja:Vai tik kāds tur Diggens nebija Hirsch bračka vai brālēns?
Kredox rakstīja:
bizenajs rakstīja:Vai tik kāds tur Diggens nebija Hirsch bračka vai brālēns?
Mazajiem Roveriem puncis pilns ar elektroniku! Tas nav salīdzināms ar Diggena SAAB, tur ir pulka vien vairāk!
Tur smikliņi nenāk! Lai haubi aizvērtu ļoti cītīgi tie vadu vadiņi jāsariktē, lai nekas nekur nerīvētos un neberstos. Tur vēl lērums ar šļaukām m aukām!
gvidi gvidi! tev gavilēt vajadzēja ka es kluss! a tu? uzprasies?
biju gan no jūsu nakts mājas ar velapēdu brauciena attālumā bet nebija ērti atvilkties. mamahā! atceļa laikam crash'u apdzinu vai kam tas melnis 850.. man pat bija doma starp 5 un 7 T aizbraukt pie jums ar tēva s70. nebija vadītāja
Crash jau sūdzējās>>> Diggens lepns un nepieklājīgs tēviņš, apdzen un nesveicina!
Varēji ar kājām atnākt! Biku plaušās svaigu lauku gaisu ievilktu ( pa ceļam) un skābeklis prātiņu mājās atvestu kā likts! Varētu mierīgi vēl pārīti pa virsu uzliet!
crash pats vainīgs! navko logus melnus taisīt! ejnusazin kas tur iekšā?! man tik 9006 bija zemapziņā. pietam es pat piebremzēju un skatījos! atur melnais tā arī pasaki!
KĀJĀM DOHRENĀ! tur km kādi 5-7. kā T
Kā reizīte 2 T gājumiņš!
aizvāc tak to kropli no sava avatara! vai arī vācies uz savu zonu ar visiem tārpiem un pīckām! unvispār! kotuzini par T?! mamahā
Tev pašam smiltis birst!
vai esi braucis pār lielu tiltu? tur kāierasts ir tāda sarkanbaltistrīpaina tūte vējam. skaties uz to un domā! prātiņs - ļur ļur ļur smiltis - mamahā! nekļūsti nejaux! nu! hu hu hu. dzeguze maita
Es ir ļoti nejauks ! Mans visu nakti pie šitā verķa nosēdējis!
nevarēji atrast StartEngine taustiņu? maini tāfelīti! ja naff - zvani n8! tai divas. bet bez neļķēm nerādies (drauga padoms)! un ceturtdien satiec mammu!
Naf kazlis, lakstaugus neēdu! Pāris T būtu kā laikā
diggen rakstīja: un ceturtdien satiec mammu!
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]