Kārtot: Augošā secībā
lohnesis 21.05.2007 11:11

ursis rakstīja: www.iauto.lv/...

nesits,nepaarkraasots,neruuseejis,orig.nobraukums

Padies, dvīņu brālis "slaistās" mājas plauktā

lohnesis 21.05.2007 11:05

KurBads rakstīja: paldies par komentiem,

auto, peec pardeveja vardiem, ir 1976.g.

man arii izskataas, ka aizmugures amortizatoru atbalsti ir bijusi remonteeti ... labais aizmugures spārns/bagaznieka mala ir vai nu bijusi sista vai totaali izruusejusi ... ja jau saads ielaaps ir likts ...

saprotu, ka sis auto ir njemams, ja to dod par velti vai kaa donors ... un sii zilaa kraasa ar nav taa skaistaakaa ...

cik gruuti siem auto ir ar rezerves dalaam? ja nu tomeer sadomaju kaut ko no 96 iegaadaaties ...

Krāsa, kura redzama salona iekšpusē, ir sastopama tikai 1978. gada modeļiem. Info domāts nevis lai "spīdētu ar zināšanām", bet lai mēģinātu pievērst Tavu uzmanību, ka šis projekts ir nedaudz samudžināts.

Vietas, kuras ir rūsējušas un ir lāpītas ir +- Saab 96 klasika, tur nekas TĀDS nav.

Daļu pieejamība dalot segmentos: lietotas - puslīdz labas daļas nav problēmas ( izņemot, kuras ir svarīgas vizuālajam efektam: hromētās, lukturi, lukturu stikliņi, redeles utt ). Jaunas: tikai dažas, kuras ir saistītas ar biežāk maināmajiem ekspluatācijas materiāliem. Aksesuāri ( lietie diski, spoileri, veclaicīgie miglas lukturi, stūres u.c.): to skaits astromoniski strauji sarūk un cenas dubultojas ik pēc maza brītiņa, ja runa iet par labu preci, vai par labu izejas materiālu restaurācijai.

Viedoklis par 96-tā krāsām ir tāds, kad tam, manuprāt, nav krāsas, kura neizceltu šo modeli. Runa var būt tikai par to, ka konkrētais auto krāsojums ir švaks. Ja Tev izdotos redzēt svaigi krāsotu, vai labi sapostu šīs pašas krāsas toņa krāsojumu, iespējams, Tu teiktu atzinīgus vārdus.

lohnesis 20.05.2007 10:40

Ļoti daudz labas kvalitātes bildes, kuras lietas saliek "pa plauktiņiem". Tikai ko teikt tālāk. Katram ir savs skata punkts uz šo "projektu" un katrs tajā spēj ieraudzīt to pozitīvo ko nekad neredzēs cits.

Sists šis auto bildēs neizskatās, vienīgi rūsa pirms pārkrāsošanas plosījusi auto gan. Lai virsbūvi sagatavotu normāli, šie briesmīgie ielāpi būtu gan jāpārmetina pa jaunam, jo tajos rūsa ir jau atkārtoti. Izlaiduma gadu neatceros vai pieminēji, bet šim auto tas ir 1978.

Es "pass" , ... arī par 200e nē. Bet tas varbūt tāpēc, kad esmu ticis pie 2-iem auto, kuri šajā brīdī "ceļ mani spārnos". Te daudz ko varētu komentēt Bizenājs, jo abi šie auto sākuma stāvoklī ir līdzīgi, vai Bizenāja projekta starta punkts labāks. Tikai Bizenāj, es nebūtu tik ļoti pozitīvi noskaņots par Tava projekta aptuveno izmaksu tāmi, bet ja iekļausies, tad "cepure nost".

lohnesis 19.05.2007 10:08

lohnesis rakstīja:

farruhs rakstīja: Vēl arvien aktuāli...!

Nav kādam aizķēries no 900 OG kreisais pagrieziena stikliņš(priekšējais)? Var ari visu lukturiti.

Ja kas,tad ņemu abus... ari labo.

Nopirku Tev jaunu priekšējo kreiso pagrieziena / gabarīta stikliņu. Tikai vienīgais pieejamais variants bija ar šauro balto horizontālo strīpiņu. Ieslēdz savu 2963..... lai varu sazvanīt un vienoties par atdošanu.

lohnesis 15.05.2007 12:16

turbopiile rakstīja: klau, a kurš ir lohnesis?? es ar zinu?

Jā, zini

lohnesis 14.05.2007 23:40

farruhs rakstīja:

lohnesis rakstīja:

farruhs rakstīja: Vēl arvien aktuāli...!

Nav kādam aizķēries no 900 OG kreisais pagrieziena stikliņš(priekšējais)? Var ari visu lukturiti.

Ja kas,tad ņemu abus... ari labo.

Varu paskatīties šonedēļ pie ziemeļu kaimiņiem.

Ja ir iespēja ,dari tā... Danke.

Liekas, kad man Tavs mobīlais bija, tad arī uzzvanīšu ja būs jautājumi.

lohnesis 14.05.2007 23:36

farruhs rakstīja: Vēl arvien aktuāli...!

Nav kādam aizķēries no 900 OG kreisais pagrieziena stikliņš(priekšējais)? Var ari visu lukturiti.

Ja kas,tad ņemu abus... ari labo.

Varu paskatīties šonedēļ pie ziemeļu kaimiņiem.

lohnesis 14.05.2007 23:32

Latvijā labas virsbūves tiešām liekas nemētājas. Varbūt Bizenājs atsacīsies Tev par labu, bet diezin vai. No nedaudz labojamas virsbūves izveidot tiešām labu, Latvijā izmaksās trijkāršu patreizējā Tava projekta cenu ( metināšana, krāsošana un ellīgi daudz bezmaksas Tavas paša jaukšanās un tīrīšanas ). Protams te var iebilst par cenu, bet svarīgākais ir tas ko vēlies nobeigumā ieraudzīt. Stāstam par nelieliem ieguldījumiem un Tu pats sasniedz dzimto Vidzemi savā gaitā, es visai maz ticu, jo pieredze liek domāt ko citu. Toties, kad būsi veltījis šim auto savu brīvo laiku, tas noteikti sniegs atpakaļ kolosālu gandarījumu atrodoties Tev pie stūres. Tagad par mājas instrumentiem: tāds mazs sīkums kā tas, kad motora skrūves ir metriskās, bet visas citas ir collu izmēros. Un te vajadzētu collu instrumentus, jo piem 1/2" ( 12,7 mm) nav tas pats kas 13 mm un skrūvējot ierūsējošu skrūvi var ātri dabūt ar "aprāvušos atslēgu pa zobiem"... . Salons, piekares gumijas un stūre problēmas neradīs. Ja cilindros būs rūsa un Tu sāksi vizināties, virzuļu gredzeni nodils dažu pirmo stundu laikā un no dinamiskās braukšanas nekas prātīgs nesanāks. Ļoti mīksts materiāls. Kārbas kārtas numurs ir vēlams lai sāktos ar "4" vai vismaz ar liekas "385", tad būs mazākas iespējas , kad zudīs brīvrumbas sazobe - it kā leks visu laiku no ātruma, pieslogojot auto. Bet arī tas ir labojams.

Ar ierūsējošām bremzēm un sajūgu tiksi galā, ko darīs motora blīvslēgi - pateikt nevaru, bet ar vārstu blīvslēgiem būs daudzmaz o.k., jo tie no dzimšanas nāk "kokaini".

lohnesis 14.05.2007 17:24

Vai Tev ir jaunumi, Kurbad ?

lohnesis 14.05.2007 14:19

Bet ja par to visu jāmaksā kādam citam, tad labāk nopirkt tādu, kas patreiz ripo pa ielām un ir normālā tehniskā kārtībā. Lai arī iegādes cena būs stipri lielāka, tomēr beigās ekonomiskais ieguvums būs jūtams....

Piekrītu pilnībā. Dažas vēl neminētas idejas par pārkrāsošanu : Saab 96 vēsturē ir zināmi gadījumi, kad kaut kas ar lielu virsbūves krāsojama daļu aiziet grīstē ( Somijas rūpnīcas feileris ). Tad Saab ir ticis pārkrāsots pilnībā pēc pāris gadu ekspluatācijas . Tikai tas attiecās uz pēdējiem izlaides gadiem un ne uz 1976-to. Un vai par uzsistu un saremontētu būtu tik ļoti jāsatraucās ? Lai būtu oblektīvāks spriedums ir nepieciešamas salona un motortelpas bildes. Pārkrāsot varēja lai atsvaidzinātu krāsojumu, vienkārši tāpat ( pulierpastu agrajā bērnībā ). Visa, šeit komentus norādītā, ņemšanās atmaksājas ja ir laba virsbūve. Ja auto glabājies ūdens tuvumā, tad arī var būt cerība, ka ar virsbūves gumijām nav nemaz tik traki. Ar motora blīvslēgiem, korķa blīvēm un gāzu sadales tekstolīta zobratiem gan var būt tu-tū. Un ja auto Tev patīk, tad ņem tik ciet.

lohnesis 28.03.2007 13:03

lohnesis rakstīja:

eeKa rakstīja: Laabrit!

Varbuut kaadam no donorauto ir palicis paari vai vel pieejams TAISNS aizmugureejais tilts prieksh 9000CS NG? Cik skatijos peec kodiem, tad visiem 9000 aizmugureejie tilti ir vienaadi, varbuut atshkjiras tikai CS vai CD. Buushu pateiciigs par piedaavaajumiem!

Pavaicāšu kolēģim, kurš brauc ar Saabu, liekas ka ir, taisns un Rīgā.

Aero tilts ar aero pribambasiem ir pieejams Rīgā par 30 Ls.

lohnesis 28.03.2007 13:00

eeKa rakstīja: Laabrit!

Varbuut kaadam no donorauto ir palicis paari vai vel pieejams TAISNS aizmugureejais tilts prieksh 9000CS NG? Cik skatijos peec kodiem, tad visiem 9000 aizmugureejie tilti ir vienaadi, varbuut atshkjiras tikai CS vai CD. Buushu pateiciigs par piedaavaajumiem!

Pavaicāšu kolēģim, kurš brauc ar Saabu, liekas ka ir, taisns un Rīgā.

lohnesis 27.11.2006 13:01

Pārdaugavas iedzīvotājiem ekskluzīva iespēja vērot dažados propelernieku tipus. Pagaidām esmu nofiksējis 5 dažādus. Un meklētājprožektors arī labi labais, kā tumsā ieslēdz, var remontēt motoru bez perenoskas. Pat miglai velk tīri labi cauri.

lohnesis 16.10.2006 15:51

Vakar somu rallija SAAB 99 cīnījās ar Porsche 911, kuri nelaida "karstos somu puikas" garām...

Latviešu filmā "Rallijs" . Jau kuro reizi skatos, katreiz kas jauns.

lohnesis 16.07.2005 0:25

Zveers

lohnesis 29.06.2005 12:43

Sviestc rakstīja:

lohnesis rakstīja:

bizenajs rakstīja:

Biz > Sorry! Volvas nebuus mums sapulcis shodien

Lohus nesāsiet uz rokām???

Sviestc > Gjeograafiju maaciijies Skotiju taadu zini Par Lohnesa ezeru arii varbuut ko dzirdeejis esi un tajaa miitosho briesmoniiti

lohnesis 29.06.2005 12:33

bizenajs rakstīja:

Biz > Sorry! Volvas nebuus mums sapulcis shodien

lohnesis 27.06.2005 21:11

Tālrunis interesentiem : 6457558

lohnesis 27.06.2005 21:07

Taatad : daudziem labi zinaamais Andelmanis vai Svensons pārdod:

Volvo 240, universaals, benziins,

1984. gads. Mazliet skumiigs peec skata, bez apskates, bet ripo ka traks Gribu Ls 200. Vislabaak noderees asaam izjuutaa kaadaa trasiitee.

Visi LVK jau vairaak vai mazaak to redzeejusi. Nepaardodu taapeec, ka pliist, bet taapeec, ka auto savus lielos darbus padariijis un negribu uztureet 2 braucamos.

Virsuu staav zigulja karbuuzis, laikam taapeec ar samo var meeginaat krustojumos paskrieties ar kaadiem jaunaakiem speekratiem. Tas nu taa

Saveejiem klubaa atlaide 10 %

Lasītākie raksti

Jaunie raksti