Kaksis rakstīja:
Foley rakstīja: šorīt ievēroju ka dzinēja tempratūru neceļ, kādas trīs iedaļas līdz normai! No rīta 3-5 min sildīju, kad 10min biju braucis vēl nebija sasilis, piebildīšu ka āra tempratūra bija -20. Rīgā iegrucot palika pa 3 grādiem siltāks nedaudz vairāk rādītājs pacēlās bet atbrucot līdz centram kopā 40min vienalga dačiks nebija sasniedzis savu normālo stāvokli!
Zvanīju uz servisu, šis man sāka skaidrot auto uzbūvi jau no pašiem pirmsākumiem, šķidrumi, pretvējš, sānvējš, gaisa mitrums utt. Vis vairāk man pārsteidza ka t dačiks rāda radiatorat, ne dzināja!!!
Kā tur pareizi ir??!! Man jau liekas ka džeks krietni samuldējās!!
Aizliec kartonu priekšā resti, uzreiz būs siltāk. Vakar redzēju pat jauno patroli ar kartonu priekšā.
Varbūt man neuzsilda jo nesen sieva vienu nedaudz pastūma un restei neliels gabaliņš plastmasas izplīsa un tagad tas caurums ir par 2cm2 lielāks To tik ieraudzīju pēc 2 ned kad mašīnu nomazgāja!
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]