Kārtot: Augošā secībā
irvine 24.09.2007 14:02

Kamazs rakstīja: Škoda Octavia 4x4 ar turbīnu ir agresīvo cilvēku autinš, tas nu i fakts. Ir pieredze ar tādu, ļoti labi atbalsta agresīvu un kaitniecisku braukšanu.

Runājot par tēmu -- nu jā, kretīni ir bijuši un būs vienmēr. Tomēr ir vērts atcerēties, ka ir arī "korektie" -- tādi, kā tas fords, kas gatavi reaģēt uz šādu uzbrukumu. Un jo vairāk tādu būs, jo agresīvajam grūtāk dzīvot. Un vienu dienu viņu kāds nepalaiž atpakaļ joslā (Gulbja laboratorija) vai kaut kā citādi pretimnākšana no citiem tiek izsmelta(ne uz to uzraujas..) un jātiek galā ar sekām.

Tiesa, having said that, jāpiezīmē, ka es arī laikam esmu agresīvais, jo, ja priekšā sastrēdzis un viena josla tukšāka, lienu tukšajā un pēc tam cenšos iebraukt atpakaļ. Ļoti bieži kāds joslā uzsāk lēnāk un tad var ielīst nevienam nekaitējot. Uzskatu, ja josla ir domāta braukšanai, pa to arī jābrauc, citādi visi stāvēs vienā joslā un nebrauks un satiksme pilnībā iebremzēsies, ja priekšā gadīsies kāds lēnāks (smagais, mācībnieks, traktors, bremze etc.).

man gan liekas ka mums veel ir sastopami huligaaniski brauceeji! peec manaam domaam tas shkodas shoferis ir totaals L***.

agresiivi brauceejs vareetu buut taads kaa Tu, piemeeram spraucaas, lien joslaas netrauceejot citus shoverus - izmantojot situaaciju, spraugas citu shoveriishu kljuudas, nu taa aatri un bez beedaam un citiem lai nav par ko suudzeeties!

Lai brauktu agresiivi ir jaabuut izcilam shoferim, kas labi paarzina savas mashiinas gabariitus, jaudu un savas speejas!

bet tas visu piemineetais shoferis ir huligaans peec sava braukshanas stila!!!!!!

ja nemaak braukt tad nav ko braukt - prieksh taadiem ir sabiedriskais! varu tikai noveeleet vinjam savu shkodu iestaadiit!

irvine 12.10.2006 8:53

Marchiks_ rakstīja: Pirti vajag kurināt ar ozolu. Efekts gandrīz kā ar akmeņoglēm. Vajag daudz mazāk malkas tādas pat temperatūras sasniegšanai.

aarpraats! ar pliku ozolu aatri vien pirts kraasni nodedzinaasi!

un var jau ar to pirti kurinaat ar priedi, un veel pars kokiem.

atskjiriibas nav nekaadas dizjaas, ja ir laba pirts kraasns!

irvine 20.09.2006 19:12

VWfans rakstīja:

VPP rakstīja:

LyNx8 rakstīja: Aprunājos ar zinošu cilvēku par konkrētu Fiat Grande Punto gadījumu. 1,4 16V motors ir feins un gana ass, ja brauc viens vai divi, bet vēl labāk uzvedas (lai cik dīvaini nešķistu) 1,3 TDI motoriņš... Sanāk, ka dīzelītis tomēr ir dinamiskāks.

P.S. Lūgums nekomentēt di.sējiem ar tekstu "kas tad tas par motoru? litra burka utt....

Risinājums vienkāršs. Piezvani dīleriem, piesakies uz testa braucienu. Pat pēc 5minūšu testa sapratīsi ka dīzelīts būs baudāmāks©Tengizs.

Noslēpums griezes momentā.

Tieši tā. Tikko biju ceļojumā uz Igauniju, un mana Meriva 1,3 CDTI normāli turēja līdzi ceļabiedriem ar Range-rover džipu, kuram bija V8 4,2 litru motors.

visticamaakais rovera shoferis taupiija degvielu!

irvine 20.09.2006 19:11

un veel zinu, ka labaak ir bezmotora diizeli, nekaa bendziinu!

jo ar bezmotora bendziinu aarpus pilseetas nav ko dariit!

irvine 20.09.2006 19:09

ilis rakstīja:

LyNx8 rakstīja: Aprunājos ar zinošu cilvēku par konkrētu Fiat Grande Punto gadījumu. 1,4 16V motors ir feins un gana ass, ja brauc viens vai divi, bet vēl labāk uzvedas (lai cik dīvaini nešķistu) 1,3 TDI motoriņš... Sanāk, ka dīzelītis tomēr ir dinamiskāks.

P.S. Lūgums nekomentēt di.sējiem ar tekstu "kas tad tas par motoru? litra burka utt....

Darbā ir Fiat Diablo 1,3 dīzelītis ar turbīnu...nekāda vaina, ceļ normāli, bet par ekonomisku to nenosaukšu - tie paši 6-8 litri uz 100 sanāk...

taapeec ar eed tik daudz ka mazinjsh motors - slodze lielaaka!

irvine 20.09.2006 19:02

he! viennoziimiigi diizelis!

man pat pagaajshziemaa probleemu nebija pie tiem -30 pat lietojot s... DINAZA degvielu!

(protams auto jaauzpasee vairaak!)

tik ir daudz no svara kaadas markas diizelis! jo nevisi jaunie zelji ir labi!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti