Kārtot: Augošā secībā
ropsis 09.03.2009 19:15

Par Sarkandaugavu: Braucot no Viestura prospekta uz Sarkandaugavu, ja vilciena barjera ir ciet, tad nemaz neiedegās papildsekcija S-daugavas virzienā, tur menti tikai var cerēt uz kādu steidzīgo vai lohu kurš nogriežas pa sarkano. No otras puses braucot parasti viņi doķus pārbauda, kaut arī droši vien arī par sarkano lampiņu izdegšanas nesagaidīšanu (pats nopelnīju 4 punktus par steigšanos uz centru)

ropsis 09.03.2009 19:04

Manam sencim arī 2000 gada focus, bija tā ka iedegās kvēlsveču spuldzīte un pārstāja normāli iet, bet neslāpa nost. Servisā sačiņija kaut kādu gāzes pedāļa datčiku vai ko tamlīdzīgu Nekas briesmīgs nebija

ropsis 08.11.2007 17:29

Sandis_UR rakstīja:

Marchiks_ rakstīja: Brauc ar visiem papīriem uz Rumbulas plačiem, tur tev par kādiem 20 Ls uztaisīs rēķinu-uzziņu vai kā viņu tur, un ar to pēc tam uz CSDD.

Bet kamēr auto vēl nav uz tava vārda, izbaudi stāvēšanu neatļautā vietā un citas ekstras.

Principā šī shēma ar Rēķins/Uzziņa vairāk nedarbojās, jau ir pārbaudīts, laikam plačiem ir bijušas problēmas, tapēc viņi Rēķins/uzziņa bez pilnvaras izsniedz tikai uzticamiem un zināmiem cilvēkiem.

Ja izdodas sarunāt ar kādu placi, tad skaiti ka ir ļoti paveicies, vienīgais neaizmirsti īpašnieka pases kopiju.

Pie CSDD stāv busiņš kuram ir nummurs 8888 tirgo apdrošināšanas un tās pašas uzziņas.

Plači uz tādām avantūrām neparaxtās pac maijā meklēju kur lai to dabon.

ropsis 18.08.2006 8:16

a.Par maz freona - uzdodot abarotus, spiediens nokritas un nostrada zema spiediena aizsardzība

b.Par daudz freona, kgan nez vai

c.laika neiesledzas ventilators un nostrada augsta spiediena aizsardziba

d.slinkums rakstit, bet ir vel varianti, bet a,b,c realakie

Par maz freona nevareetu buut, jo vasaras viduu uzpildiiju, onka kas man pildiija uzreiz noteica diagnozi, ka sajuugs vainiigs, bet man kaut kaa negribas ticeet

Vareetu buut ka kaads no dachikiem ir bojaats?

ropsis 17.08.2006 11:46

Varbuut kaads gudrinieks man vareetu pateikt, kas man ir par shaizi Focusam - uz maziem apgriezieniem kondishka rukaa (bet tikai liidz otrajam aatruma rezhiimam, pie 4-taa aatruma man vinjsh nesleedzas nemaz iekshaa), bet tikliidz piedod gaazi un palielinaas apgriezieni, taa vinjsh maita norubaas nost un tikliidz atkal nokriitas apgriezieni, taa atkal piesleedzas?!?!?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti