Kārtot: Augošā secībā
toyuga 07.08.2007 11:41

Papildinat varu tikai to, ka jaunu auto labāk pirkt Motorcentrā- kvalitatīvāk apkalpos, izdarīs labaku piedāvajumu, ātrāk piegadās auto. Tas bija manā gadījumā kad iepirku Kaskaiš. Vēl mani pārsteidza viena būtiska lieta- pirmā tehniskā apkope Motorcentrā pēc 20000km, bet paziņam Nordē obligati bija pēc 5000km. Man liekas , ka ta ir mānīšanās vai pat teiktu apzagšana. Ko domājat pārējie?

Par lietotam detaļām dīleriem laikam nav japrasa..

toyuga 10.07.2007 15:31

Jautājums - vai viagrim arī ir kaskaiši dīzeļi ar automātu ? Motorcentrs pirmos pārs šonedēļ saņēma bet manam paziņam , kurš pēc mana ieteikuma pasūtīja , vēl jāgaida. Varbūt var dabūt ātrāk..

toyuga 29.06.2007 20:41

Cik jauks ir kaskaiš tik jocīga ir TIIDA. Dīleris pavizināja- neko nesapratu- it kā liels salons, iekšā kluss, bet nu ļoti īpatnējs dizains. šis vai nu patiks vai nē, neitrals vērtējums nebūs.

toyuga 04.06.2007 11:12

Jau nedēļu kā braucu ar kas kaiš. Pats un draudzene ir sajūsmā. Varbūt vēl kāds varētu padalīties pirmajos iespaidos.. Cik var tālu pabraukt bezceļā ( protams ,daudz kas atkarīgs no blīves) un ko vēl spēj šis auto ?

toyuga 28.05.2007 12:09

To : viagrim. Redzi , pirmkārt, motorcentrā bija iespēja nopirkt, nevis ka tevis strādājošā dīlerī pasūtīt uz apmēram oktobri. Otrkārt, auto ar stikla jumtu bija gan sēdekļu apsilde, gan lukturu mazgašana, degošas gaismas.. Un kādēļ plīsīs, jo kaskaiš pasākuma pie arēnas visi auto ar somu nummuriem arī bija ar šādu opciju. Jā šadi auto bija ar 3 dienu reģistrāciju vācijā vai austrijā, par ko mani informēja. Bet Latvijā pēc īsziņas esmu tikai 1. īpašnieks- kāpēc tad būs grūtāk pārdot?(vai tāpēc kā 3 dienas vecāks). Toties jau kopš nedēļas nogales esmu laimīgs!

toyuga 25.05.2007 19:45

Gribētu pajautat Viagrim - kurā dīlerī viņš strādā ?

Gribeju iepirkt šādu auto- biju no sakuma Nordē- Tur man pateica ,ka var pasutīt tikai uz oktobri un bija 1 kaskaiš demo , viens veikalā. Aizbraucu pie otra uz Motorcentru-a tur 3treileri ar kādiem 20 kaskaišiem , un arī ar stikla jumtiem, ko norde teica ,ka nemaz nevar pasūtīt . Un pat uzreiz tiku pie šāda auto. Kāpēc tada atšķirība?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti