Kārtot: Augošā secībā
aaainars 01.01.2013 18:40

Kā rīkoties ja kvēsvece ir iesprūdusi un nolauzta bloka iekšpusē. ( pats tā darīju, sanaca labi)

1. ko vaidzēs- dabūt ārā veco sveci, kā to izdarīt;

a) ir nepieciešami dažādu izmēru urbjus, labas cietības un kvalitātes, jo kvēlsveces serdene ir ļoti cieta. Veicat urbumu tieši kvēlsveces kodolā ar kādu 2mm urbiti ieteicams iegādāties vairākus, jo tie ātri lūst.

b) kād ir ieurbts ar mazo urbīti kāds 1,5 cm dziļi nolaustās kvēlsveces serdenē, ņemam lielāku urbīti kādi 4mm-5mm atkarībā cik ir resna atiecīgā vēlsvece un urbjam tik dziļi cik ir gara vītne kvēlsvecei.

( urbšana ilgst ļoti ilgi un uzmanīgi, nesteidzieties)

c) vaidzēs jaunu vītni To varat dabūt veikalā INDUTEKA uriekstes iela 2. Ieja ēkā no kreisā sāna pa vārtiem.

tur jums jāiegādajas tāda lieta kā ( KStools vai celikoil ) var apstīties youtube,com kā ar tiem darboties un kas tie ir. ( Viss komplekts maksā dārgi, kādi 30Ls es sarunāju ka man iedod ar drošības naudu 30Ls atdošu atpakaļ komplektu un dabūju naudu ) Kvēlsvecēm ir smalkā vītne man bij volvo D5 vaidzēj ņemt M8x1 iesaku ņemti jums lidzi uz veikalu jaunu kvēlsveci kuru liksiet iekšā un jauno vītnīti jau piemērīt vaikalā vai derēs un gājies vai sapasēs, lai to izdarītu, viena vītnīte bus jāziedo, tā maksās tur 0.50Ls jo vītnei vaidzēs noplēst galiņu lai to izmēģinātu.

d) kad esat dabūjis jaunu vītni atiecīgai svecei un komplektu ar ko to ieurbt un iegriezt vītni. (depo nevar dabut tādus vītnigriežus un tādu urbi kādu vaig lai ieliktu tādu vītni, es meklēju nedabūju, tapēc nemiet sarunājie visu komplektu INDUTEKA) Urbiet ar komplektā esošo urbi uzmanīgi, lēnām līdz būsiet izurbis visu BLOKĀ ESOŠO IESTRĀDĀTO VĪTNI, nevis tikai sveces vītni. Cik gara ir blokā vītne, varat izskrūvēt un paskatīties blakus svecei.

e) Kad viss izurbts, kā dabūt tagad esošo galu ārā, pārpalikumu no sveces kas palicis vēl iekšā, joti vienkārši, pastartē mašīnu, izšaus kā tādu lodi ārā, iesaku nevienam pretim nestavēt, loti stipri izsauj, bet mēģini atrast izšuto sveci, tev vinu vaidzēs.

f) nogriez ar fleksi izsauto sveci vēl mazāku, par kādiem 1-2cm un nosmirgele nedaudz ovālu nofleksēto galu un met vinu atpakaļ cilindrā, lai tad kad griezīsi jauno vītni, skidas lai nekrīt cilindrā, kad vītne iegriezta, pastartē, lai atkal izšauj sveci, ar skidām ārā, nosmirgelētais ovālais gals vaidzīgss, lai svece vieglāk lido ārā un nekur neizkerās vai aiz jaunās vītnes vai kur citur iekšpusē.

g) Kad viss šis izdarīts, ieskrūvē jauno vītnīti, vītnei aizmetnīti iesaku nolauzt nevis ar komplekta esoso speciālo nolaužamo, bet gan ar parastu mazu - skrūgriezni, kuram ir magnetizēts gals, lai jaunās vītnes aizmetnīts neiekrīt iekšā cilindrā, bet gan paliek pie skrūgrieža gala. Nu viss, skrūvējat iekšā jauno sveci un braucat ilgi un laimīgi. Lai veicas!!

Ja kas varat zvanīt pa šo tēmu mēgināšu palīdzēt. 20223319

Lasītākie raksti

Jaunie raksti