Kārtot: Augošā secībā
krown2008 13.10.2017 12:49

Pirms kāda laika biju apņēmies savā īpašumā iegādāties auto, taču biju izlēmis, ka tas būs iepriekš lietots. Protams, ne vienmēr vari zināt, kas "lācītim vēderā", tādēļ meklēju iespējas auto pārbaudīt pirms pirkšanas. Uzgāju autocentra Oranž Garaž mājaslapu, kurā reklamēja pirmspirkšanas diagnostiku. Sazvanījos, rezervēju vēlamo laiku, devos pie viņiem. Puiši pieņemšanā - pieklājīgi un pretīmnākoši, kas man bija svarīgi, jo pārdevējs ar auto aizkavējās un darbu nevarēja sākt uzreiz. Pārbaudes laikā mani konsultēja, izstāstīja un visu parādīja, jo ar auto esmu uz "Jūs", bet tas nenozīmēja, ka darbinieki par mani bija sliktākās domās - atradām kopīgu valodu un beigās kopā izspriedām, ka konkrēto auto labāk nepirkt. Tā nu es atvedu pēc kāda laika vēl vienu noskatītu auto un šo nu gan puiši paslavēja - neesot lielas problēmas un tas, kas bija man stāstīts, atbilda patiesībai. Paldies servisa puišiem par lielisko attieksmi, patiešām izpalīdzēja! Nu ar savu jauno auto braucu bez raizēm jau labu laiku Un, ja kāda problēma radīsies, noteikti griezīšos šeit! Iesaku visiem! Cenas adekvātas, laba attieksme un godīgas atbildes!

krown2008 11.10.2017 15:53

Sveiki!

Pirms kāda laika es biju apņēmības pilns pirkt auto, kas man būtu jauns, bet dzīvē - lietots.

Lasīju forumos, konsultējos, bet izlēmu par labu vienam solim, kuru nemaz nenožēloju - aizvedu auto uz pirmspārdošanas pārbaudi autocentrā Oranž Garaž. Puiši stundas laikā izdefektēja visu nepieciešamo, sniedza pilnvērtīgas un izsmeļošas atbildes. Vienu auto tamdēļ atsijāju, bet otru nopirku, jo bija tik pat labā stāvoklī kā pārdevējs aprakstīja.

Šis ir lielisks pakalpojums, lai pārliecinātos uz visiem 100%, ka Tava izvēle būs pareiza, tāpēc iesaku vērsties tieši pie viņiem

Lasītākie raksti

Jaunie raksti