Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru Legacy1989 1989 Novērtējums: 8
Sveiki cienītie automīļi!
Subaru Legacy 1.8 vagons +gāze. 1989gada. Vispār ir laba mašīna, es nobraucu ar viņu pēdējos 10tkm un, ja TA pievērs acis uz rūsu, cilvēks brauks vēl gadu bez problēmām. Bremzes šim dampim ir stiprā puse, elektronika arī. Motorītis gan nīkulis 1.8 boxers mono šprice, toties gāzi viegli pievienot, ko es arī pats savām rociņām izdarīju un uz gāzi iet forši. Aizmugures reduktors karsa kā gludeklis, laikam tāpēc bija paliels patēriņš virs 12litriem.
Kas īpaši patika: Bezrāmja stikli – kad Jurmalā piestāju blakus melnam kupejas Mersim uz razborku, jutu vienotību un kopības sajūtu: ). Vēl patika neuzvārāmais motors- d4iks rādīja nevairāk par pusi vienmēr. Patika stabilitāte, ko es izskaidroju ar zemo masas centru pateicoties tai skaitā opozitmotoram.
Kas īpaši nepatika: Stūrei ma4alka kustās ap stiepli(tā bija šo modeļu vienīgā ņedadjelka). Mazā jauda. Ātrumkarba neprecīza un problemātiska.
Nepatika sastapties ar rūsu aizmugures lanžeronos kad biju piekrāvis mašīnu pilnu, kas pilnīgi izpalika sedana modeļos.

P. S. Iesaku Subaru tiem kam nepatīk braukt uz servisiem un tiem kas neprot braukt ziemā , protams, arī tiem kas prot braukt ziemā: )
 
Agaga @ 5.janvāris 2008 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti