Drosminieki vai muļķi? - vieglo auto vadītāji pārbauda kravinieku šoferu nervus (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 17.oktobris 2018 16:26

Vairākas epizodes ar visai neizprotamu rīcību no vieglo autovadītāju puses.

 
Visi komentāri
 
Rallists 17.oktobris 2018 18:06
14 16 Atbildēt

Tas orangutans pie fūres stūres pats izpildās kā zābaks (sapņo otrajā joslā, pārgalvīgi apdzen un gan jau vēl epizodes, kuras nav parādītas).

Nja 17.oktobris 2018 18:11
5 0 Atbildēt

Tu laikam citi likumi darbojas un gandrīz visos gadījumos šķiet ka nav parādīts nemaz konflikta sākums. Bet var jau būt ka tur liela daļa lohi un sāk tā izpildīties no nekā .. Bet bremzētājus jāārstē ir, tie manevri arī nav īsti korekti. Gribi parunāt, brauc līdzi.

650 17.oktobris 2018 18:25
9 0 Atbildēt

Ko līdz shitie daudzie video, kad nav ziņu par to, ka kādureiz kāds no tiem bremzētājiem taptu sodīts? Ir kāds milicijas komentārs, vai tā ir ok uzvesties un kas par to kuram draud un utt? Tur iznāk tā,kā jau bija pierasts jukulaikos arī pie mums (un kas tagad ar pilnu sparu atdzimst).Iznāk, ka "regulatora" tiesības pieder tam, kuram ir labākas cīnītāja iemaņas vai vnk fiziskā sagatavotība (kā viņš pats to cer/domā..), kuram kāds "garāks" varas atribūts karājas biksēs vai pa ķērienam zem sēdekļa pabāzts un kuram plašāks paziņu loks vai teorētiski augstāks ieņemamais stāvoklis visā tajā lohu hierarhijā.

Vernons 18.oktobris 2018 8:31
1 15 Atbildēt

Par nejaušas sadursmes izraisīšanu Audi ar autobusu policijā strādājoša jaunkundze tika atzīta par vainīgu tiesas ceļā. Tas notika arī bez video reģistrātora, tikai un vienīgi uz plikas faktu konstatācijas pamata.

Kanibaals 18.oktobris 2018 15:53
2 3 Atbildēt

>tikai un vienīgi uz plikas faktu konstatācijas pamata.

Tikpat pliku kā tajā Ventspils tiesā, kur šoferis gatavojās apdzīt 2km no vietas tāpēc distanci var neievērot? LV tiesu rezultāti ir gadījuma rakstura, tā kā viens lēmums neko nepierāda.

650 18.oktobris 2018 16:10
2 2 Atbildēt

Suuds par to tiesu, tas tomēr ir jau "notikušāks" gadījums un tur ir savi profesionāļi,lai tiek galā.Jautājums ir ka internets pilns ar tiešām rupju pārkāpumu video un ar pilnapjoma sižetiem, kur tiesu spriež uz vietas un ar ārākāpšanu un personas fizisku iespaidošanu.Un tas nekādā mērā nep-is nevienu amatpersonu. Ne pat attālināti aptuvenu komentāru vai ieteikumu pareizai rīcībai mums nav, jo visiem ir pilnīgi po-uj.Ko dod iespēja iesniegt video, kad iesniedzējam nezkāds ērkšķu ceļš ejams līdz rezultātam.Nafig viņam to vajag.Cita lieta, ja amatpersona, ieraugot video, pati no sevis sāktu ko noskaidrot un šķetināt to lietu.Kā tas Lietuvā notiek- cp pr-nieks ieraudzīja delfos ieliktu video (kur centrā džipists nogriezās no aizliegtas rindas un uz aizliedzošu luksoforu, gandrīz aizķerdams gājējus un citus auto) un uzreiz jau nākamajā dienā bija reāls rezultāts.Tauta gavilē, taisnība uzvarējusi,amata autoritātes indekss uzbrauc kosmosā.Un par ko mums būt jāciena mūsu amatpersonas, ja pie mums tās neciena pašas sevi ?

Kanibaals 19.oktobris 2018 10:04
0 0 Atbildēt

Nu tik neatsaucīgi jau nu nav. Ja iesūta video izskata un arī lēmumu pieņem, tik neatskaitās. Vēl arī efekts, ka aizbrauc arī paši padežurēt tai vietā, ja regulāri pārkāpēji.

650 19.oktobris 2018 12:38
1 0 Atbildēt

Kāpēc ir kaut kur kaut kas speciāli jāsūta, ja reiz autors jau tā ir centies un publiskā vietnē ir ievietots un numurs redzams un konteksts ir skaidrs? Kāpēc visādu suudamistisku un apšaubāmu pienākumu veikšanai var pieņemt personālu un izdomāt teiksmainus amatus, bet par šādu publiski piefiksētu acīmredzamu cūcību nav ne publiska uzrauga ne arī kāda amatpersona uzskata par pienākumu kaut pāris vārdus no sava resnā iedomīgā feisa izspiest? Nafig tie video, vai tikai lai luņi komentētāji savā starpā ecēdamies viņus iztirzātu?

Kanibaals 20.oktobris 2018 11:50
0 0 Atbildēt

Tāpēc ka ir jāzin notikušā apstākļi un datums, kad tas noticis, bez liecinieka nekā.

usaexperc 17.oktobris 2018 19:44
10 2 Atbildēt

Pilnīgi atbalstāma rīcība no fūristu puses. Vienīgi taranēt vajadzēja ne tik atklāti, bet nedaudz pa slīpo, pa vieglā vienu no aizmugures stūriem. Izskatītos pēc pārliecinoša mēģinājuma izvairīties no sadursmes, bet vieglo samestu šķērsām uz grāvi vai uz pretējo joslu. Diezin vai tam braucējam kādreiz vēl gribētos kādu pamācīt.

Vernons 18.oktobris 2018 16:27
3 3 Atbildēt

2018. gads 5. jūlijs. Izmaiņas LAPK 149. panta 4. punktā par strauju bremzēšanu bez reālas vajadzības: "Agresīva braukšana", sods līdz 280 Eiro un 6 soda punkti. Bet vispār vieglie uzprasījās uz izmaiņām CSN: "Par necieņas izrādīšanu lieliem un smagiem", ar sankcijām palikt bez vadītāja apliecības. Ceļu policija to vēl nav aptvērusi.

P'eteris 18.oktobris 2018 18:23
5 0 Atbildēt

Tas Kiesneram par prieku:

www.youtube.com/watch?v=jW11LXHW-Kw

Je nepieciešams tulkojums, padod ziņu.

Vernons 19.oktobris 2018 11:00
0 0 Atbildēt

Sava veida policijas šovs! Smago beigās soda ar 80 Eiro par distances neievērošanu. Smagais bloķē braukšanu 3 kilometru garumā! par to aizrādījums, nu kaut kā tā.

Vieglajam sods par ātruma pārsniegšanu 100 km/h vietā ap 150 km/h sods ja nemaldos 120 Eiro.

Bet nākamā sižetā noņēma no Bāņā par lēnu braukšanu ar sarkaniem numuriem!

Vernons 19.oktobris 2018 11:04
0 0 Atbildēt

Bradypus 19.oktobris 2018 14:44
1 0 Atbildēt

Pēdējā epizode pilnīgi krimināla no kravinieku puses. Sākas ar avārijas situācijas izraisīšanu, kraviniekam neapdomīgi apdzenot un pēc tam pārvēršas reālās medībās, lai divatā noķertu un taranētu busiņu. Interesanti, kā tas raksturo "neizprotamu rīcību no vieglo autovadītāju puses".

msh 19.oktobris 2018 22:56
1 2 Atbildēt

Mēs nezinām viģikos redzēto notikumu sākumu, bet neskaitot pēdējo, kur īsti nav saprotams, kas tur notiek, pārējos visos vieglo vadītāju veselais saprāts ir apšaubāms - censties ar vieglo mašīnu apstādināt fūri?! Tiem cilvēkiem izdzīvošanas instinkta nav; ar tādām muļķībām varētu vēl nodarboties kāda K-700 vai T-150K vadītājs, bet ne jau vieglās mašīnas vadītājs, kura vadīto mašīnu fūre spēj stumt ilgi un dikti, un vēl paši fūristi solidāri organizējas; tādā ziņā ļoti skaists ir otrais viģiks.

Skatītājs 20.oktobris 2018 14:13
1 0 Atbildēt

Ne drosminieki, ne muļķi, bet tipiski krievi ....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti