Traktors bremzē satiksmi; sekotājs zaudē pacietību (+ VIDEO) 21

 
iAuto | 2.jūlijs 2019 17:20

Vieglā auto vadītājs seko lēngaitas traktoram ilgu laiku, taču beigās tomēr zaudē pacietību un "viegli taranē" piekabes riteni.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 3.jūlijs 2019 0:28
8 3 Atbildēt

Katram Latvijas iedzīvotājam arī zapadlo braukt aiz fūres, tāpēc tās vienmēr dzen. Vienalga - iet auto pretī, neiet, spēlējas ar nāvi, vai nē.

Bet iet aiz traktora ir divkāršs zapadlo.

jaaanis 3.jūlijs 2019 9:14
4 0 Atbildēt

Atkal jau negarantēja!

core 3.jūlijs 2019 9:17
2 3 Atbildēt

Traktortehnikai jau sen vajadzēja aizliegt pārvietoties pa ceļiem, varbūt ne visiem, bet galvenajiem autoceļiem noteikti.

Vernons 3.jūlijs 2019 9:23
3 16 Atbildēt

Ja tam ceļam ir vēl Eiropas indeks E, tad tam jābūt automātiski.

Traktorists uzskata, ka mums visiem jāizvēlas pareiza distance, to ka jāpavācas malā un jāpalaiž garām uzvāktā kolona, daudziem nepielec. Garantēt drošību, neveidot bīstamu situāciju, kas tas IR!

ZZZZ 3.jūlijs 2019 9:28
2 1 Atbildēt

Ja tevi kāds apdzen, tad zini, nākošajā krustojumā griezīsies pa kreisi vai apstāsies uzpīpēt vai pačurāt.

Vispār tos kas strādā, uz ceļa vajadzētu atļaut rādīties tikai naktīs. Citādi traucē un čakarē normāliem cilvēkiem vizināt savas pēcpuses

Vernons 3.jūlijs 2019 9:54
0 8 Atbildēt

Rīga jau tādu soli ir spērusi! Rīga gājusi vēl tālāk, čakarē smogos braucot no ostas Ogres virzienā "iepazīties" ar Pārdaugavu! Čakarēt, čakarēt un vēl reiz čakarēt!!!

solaris 3.jūlijs 2019 11:04
5 0 Atbildēt

Paskaties, kas tur uz asfalta aplītī uzrakstīts.

www.google.com/maps/@56.9469...=lv&authuser=0

Vernons 3.jūlijs 2019 13:38
0 3 Atbildēt

Nu un taisni pa augšu pārbraukt pāri dažiem smagajiem un autobusam ir noziegums?

Rīgas apskates autobuss tur var, citi nedrīkst!

Dziļāk ierakties ir neiespējamā misija. Uzlikt elektroniku augstuma vārtiem prāta vai iespēju nepietiek.

Walacc 3.jūlijs 2019 11:26
2 0 Atbildēt

Traktoriem ir ierobežojumi, bet tie neattiecas uz LV ceļiem + viss iet uz to ka traktori kuri spēj nāsāties uz 90km/h drīkstēs vilkt arī pa bāni ( vai varbūt jau pat ir atļāvuši).

Konkrētā video varonis vienkārši ir dumš - ielien traķim pakaļā un nedz pac redz kaut ko, nedz arī ir vieta kur ieskrieties.

Tas pats jau mums ar fūrēm, lērumiem nespējnieku ielīduši fūrei "pakaļā" un "ļurkājas" tur kilometriem (kamēr līkumi -OK - neredzat nedzenat, bet nu uz Tīnūžu -Kokneses trases un nespēt apdzīt kilometriem ?!?!? - nu meistari, citu neko nepateiksi).

650 3.jūlijs 2019 14:35
2 0 Atbildēt

Tas p tajā traktorā lieliski redzēja situāciju sev pakaļā.Bet tīšām ne par pusmetru nepavācās.Iespējams attaisnosies ar to, ka tur bija vietām šaurāka apmale dzelzs barjeru.Pie 37km/h bilde skrien gana strauji un neko prognozēt nevar.

Arī pie LV audzināšanas var būt situācija, kad traktora pakaļā būs padsmit mašīnu rinda.Tas mums ir dažādo tur to drošības un izveicības specĀlistu rūpīgā darba un mērķtiecīgās papuasu propagandas "nopelns".Nav kur jāskrien un katram p ir tiesības tās pāris minūtes citiem atņemt.

ZZZZ 4.jūlijs 2019 11:46
0 0 Atbildēt

Ne pa konkrēto gadijumu, bet LV. Kur tad tai smagai tehnikai palaist garām tos 10-15 auto ja visi laukumi nolikvidēti. Ja skatamies situāciju uz apvadnieka, tur praktiski plūsma. Tad jau nekāda braukšana nesanāk. Otrkārt ja tas traktors daļēji brauc pa apmali un palaiž garām...fūre jau iebrauc pretējā joslā. Kas garantēs ka tur kāds neskatās savos krutajos displejos bet seko situācijai uz ceļa?

Aldis 4.jūlijs 2019 13:39
0 1 Atbildēt

Traktoriem vispār vajadzētu aizliegt braukt pa šoseju kur apdraud citus satiksmes dalībniekus lai brauc tikai pa lauku ceļiem kur nav tik intensīva satiksme

msh 4.jūlijs 2019 20:20
2 0 Atbildēt

Man patīk pilsētnieku loģika, kura te ir izsprāgusi no vairākiem gudriem indivīdiem - jā, vajadzētu aizliegt traktoriem braukt pa šosejām, lai zemnieki aprīko savus belarusus ar helikoptera spārniem; pilsētas kundziņi brauks pa šoseju un zemnieki ar traktoriem lidināsies virs šosejām... Aizliegs braukt pa šosejām - un kur tad lai šie brauc?

core 5.jūlijs 2019 7:13
0 1 Atbildēt

Var arī ar spārniem, bet vienkāršāk ar treileri.

msh 5.jūlijs 2019 19:35
0 0 Atbildēt

Protams. Gara acīm iztēlojos kā tas izskatītos. Teiksim, kartupeļu novākšana [neesmu gan redzējis kartupeļu kombainu braucam pa šoseju, bet nu pieņemsim] - kā tas notiek tagad - brauc viens belaruss, velk kartupeļu kombainu, brauc otrs, velk piekabi, kurā saber kartupeļus. Kā tas izskatītos tavā utopijā - brauc pa ceļu trīs fūres - viena velk piekabi uz kuras atrodas belaruss un kartupeļu kombains, otra velk piekabi uz kuras atrodas belaruss un piekabe, trešā velk vannu ar kuru nu jāved kartupeļi, jo neies vadāt ar otro fūri apkārt traktora piekabi, jo tā ir pilna. Un es vēl neesmu izdomājis kā no tās traktora piekabes dabūs kartupeļus vannā, bet nu iztēlosimies ka kaut kā pārbērs. Tātad - šobrīd lai to darbu izdarītu vajag, neskaitot cilvēciņus uz kombaina, divus cilvēkus ar A kategorijas traktora vadītāja apliecību, kas nav nekas īpašs, ir dabūnams viegli un no 17 gadiem; pat man tāda ir, lai arī īsti nav bijis vajadzības pēc tāda. Tavā utopijā vēl vajag trīs smago mašīnu vadītājus ar CE kategorijām , kuru to tur kodu, kas vajadzīgs lai drīkstētu ar to nodarboties, un trīs dārgas, gan iegādē, gan uzturēšanā, smagās mašīnas. Forši, ne? Atceries ka šo izpriecu apmaksāsi tu pats, pērkot veikalā pārtiku, kura mistiskā kārtā būs palikusi vairākas reizes dārgāka. Varbūt tomēr labāk lai traktori paši aizbrauc līdz laukam un ar fūrēm vedīsim tikai to tehniku, kuru nav ekonomiski pamatoti dzīt pašu saviem spēkiem, un/vai kāpurķēžu tehniku - ?

core 6.jūlijs 2019 6:22
0 0 Atbildēt

Kartupeļu novācējiem bieži ir vajadzība braukt pa A kategorijas ceļu, kur nav citu braukšanas iespēju?

msh 10.jūlijs 2019 1:47
0 0 Atbildēt

Tu ņirgājies vai kā? Tev tiešām šķiet ka lauki atrodas kaut kur dziļā dziļā dirsā, tālu prom no visiem lielajiem ceļiem? Man ar visu manu diezgan šauro paziņu loku kā reiz ir pazīstams viens, hvz, mazais vai vidējais, zemnieks, kurš dzīvo blakus A11 - saproti, dzīvo blakus pašai šosejai - kā tev šķiet, cik liela iespējamība ka viņa saimniecība un lauki atrodas vienā šosejas malā, un turpat aiz mājas? Pareizi, nulle. Vai atkal - braucot no liepājas uz rīgu, pa ceļam šosejas malā ir vismaz viena lielā ferma - kā tev šķiet, cik liela iespējamība ka attiecīgās lielsaimniecības visi lauki atrodas tajā pašā šosejas pusē, kur ferma?

Vernons 9.jūlijs 2019 8:20
0 0 Atbildēt

Rīga>Jūrmala, piemēram.

solaris 4.jūlijs 2019 22:56
1 0 Atbildēt

Nav iespējams traktoram vajadzīgajās vietās nokļūt tikai pa lauku ceļiem. Tavs ego ir pārspīlēts un neadekvāts; tu un tavas ērtības nebūt nav svarīgas. Ej iedzer indi.

Vernons 8.jūlijs 2019 13:38
0 0 Atbildēt

Rīga > Jūrmala nav alternatīva ceļa ne turp, ne atpakaļ!

aldis 8.jūlijs 2019 21:11
0 0 Atbildēt

lai brauc,bet šinī gadījumā-zābaks pie stūres,bez jebkādas cieņas pret citiem sat.dalībniekiem,nebrīnītos ka arī ātros ignorētu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti