Likumsakarīga avārija (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 9.oktobris 2019 16:42

Šķiet, vadītājs izdarīja visu, lai viņa brauciens beigtos tā, kā redzams video.

 
Visi komentāri
 
Vernons 9.oktobris 2019 17:14
1 5 Atbildēt

Izskatās kad to smago viņš uzvēla sev virsū!

Tādēļ smagā vadītājam jābūt piesprādzētam!!! Lai neizlido pa priekšējo logu!

Vieglais no trieciena izgrieza labo riteni smagajam pa labi. Smagais kļūst nevadāms! Nav vērts ar smago glābt neglābjamo!

uupis 10.oktobris 2019 17:12
0 1 Atbildēt

Neko nesapratu!

Vai tad smagajam nebija jāgarantē drošība?

Vernons 11.oktobris 2019 8:42
0 0 Atbildēt

Vai tad smagais kaut ko pārkāpa? Smagajam nebija pirms trieciena pat jābremzē!!! Riteņiem priekšējiem jāgriežas!

uupis 11.oktobris 2019 11:59
0 0 Atbildēt

Ak pareizi – uz autobusiem un smagajiem neattiecas drošības garantēšana.

Vernons 11.oktobris 2019 13:11
0 1 Atbildēt

Nu protams, savā elementā, noziedzīgas rīcības uz ceļiem sardzē!

Ko pārkāpa smagais? Un ko izdarīja Austrālija?

Pļurkt 9.oktobris 2019 18:09
5 2 Atbildēt

Tā kā mans draugs kādreiz teica: "Net uma, schitaj koleka!!"

Kanibaals 9.oktobris 2019 18:24
5 0 Atbildēt

Darvina balva piešķirta

650 10.oktobris 2019 2:11
1 3 Atbildēt

Jā. Pagājušnedēļ vienudien braucu pa Jūr-šoseju.Lietus līst aka plīkšķ,abet ko Jūs domājiet- jā,tur klāj tā saucamo assfaltu... Viss rajons garaiņos,knapi to hokejhalli var saredzēt,bet šie tik mauc..

Pirmdien braucu,aizmiedzu acis,lai nav neko jāredz,ok.

Otrdien pēcpusdien braucu,skatos- jā,tur tie divi mistiskie ātrumslāpēšanas līkumi iztaisnoti/likvidēti līkās līnijas ar zābaksmēru aizsmērētas,BET- karājas gan 50 ātrums,GAN tas dzeltenais suuds ar joslu līkumu attēlojumu...

Pusnaktī braucu atpakaļ- jā,pareizi, arī otrā virzienā tas pats.Zīmes IR, līkumu NAV. Ar suudu aizsmērētās bijušās līkās līnijas starmešu gaismā (protams) spīd cauri un jaaj prātu.Diez NAFIGAM tas tā ir ???? Kam un cik par to MAKSĀJAM ?

Janka 10.oktobris 2019 10:12
1 0 Atbildēt

LLP

650 10.oktobris 2019 13:53
0 0 Atbildēt

Varbūt ПШЛНХПДРС ?

WALA 10.oktobris 2019 10:13
4 0 Atbildēt

Kā nafigam - lai tu avarētu, un vaŗētu izbliezt gudur pamatojumu par to ka uz katru Jūrmalenes kvadrātmetru jāliek ka radaram, lai "paaugstinātu (valsts maka) drošību".

Vispār jau ZB - drošība sastāv no nolādēti vienkāršām lietām, pie tam tādām kas baigo budžeta naudu neprasa, bet tad jau atkal nebūs ko apgūt, nebūs "kāposta" "ielāpiem" (budzēta) utt. utpjr. Kaut ga arī tajā budžetā manuprāt varētu da X ieekonomēt ja katrs sūdabrālis nenāktu ar jaunām un revolucionārām idejām kā budžetā kaut ko iekonomēt, jo kamēr ievieš to itkā "ekonomiskāko" dzīvosānu paspēj noplītēt tik cik 5 gados dzīvojot neekonomiski nenorītu. ZB tās revolūcijas, moš tomēr var kaut kā mērenu evolūciju vadīt, un nemētāties visos virzienos reizē.

650 10.oktobris 2019 14:07
1 1 Atbildēt

Es vnk brīnos par TO, ka visiem uz šo visu ir pilnīgi po...Uz jaunciema gatves kad lietū klāja asfaltu, kaut kāds llp bij to piefiksējis un parādījās pat Raksts.Te, savukārt,tūkstošiem braucēju acupriekšā gaiša dienas laikā starpgalaktiku autostrādes gadsimta projekts tiek realizēts Stiprā Lietū (nevis vnk mitrā rudens laikā..), bet to lūk neviens nav "ieverojis".Todien lietus lija visu dienu.Protams, ir Grafiks un utt.Pofig.Pēc tam pakomentēsim atkal llp- kam tur kas nav pašpietiekoši gluds, kam atkal pārāk slīps, utttt.

Iztaisnot līkumu,bet APZINĀTI pofigā atstāt pirms tās vietas to veco Maldinošo info zīmi kopā vēl ar tumsā cauri spīdošām marķējuma līnijām- tas jau nav vairs llp, tas ir kas cits. Bet suuuduēdāji taču to visu akceptēs, viņiem ir ok.Vienkārši pētījumi liecina, ka šādās vietās tas vidēji statistiskais Lohs ir nobijies līdz tādai stadijai, ka viņš vienkārši paliek uzmanīgs un rezultātā nekam nekas slikts nenotiek.

Kanibaals 11.oktobris 2019 8:41
1 0 Atbildēt

Kaut vai tādu sīkumu ka pēc ziemas kaisīšanas un šķūrēšanas pēc tam pa vasaru notīrīt ceļa/ielas nomales lai tās nav augstākas par ielas līmeni un ūdens neizskalo nomales. Nupat redz kur lapas notīrījuši uz Šmerļa ielas, bet skats kā uz Šmuļu ielas, jo iela ta nokasīta, bet nomalē tagad dubļu valnis. Nu kāpēc, kāpēc nemākam visu izdarīt līdz galam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti