No visiem nepaguva izvairīties (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 1.marts 2020 16:59

Kravas auto vadītājs pagūst izvairīties no automašīnas, ko policija apstādina ātrgaitas šosejas vidējā joslā, taču tad tam priekšā parādās vēl viens automobilis.

 
Visi komentāri
 
Vernons 1.marts 2020 19:41
2 12 Atbildēt

Motivācija policijai - kāda?

Smagajam jāsamazina ātrums pirms šķēršļa, kuru spēja pamanīt, vai to apbraukt!

Kolektīvs noziegums jau nav noziegums!

Palaidniex 2.marts 2020 6:11
10 5 Atbildēt

Pareizi - redzot kaut kādu nesaprotamu situāciju un policiju ar bākugunīm ir nevis jāpaliek uzmanīgākam un jāsamazina ātrums, iespējami pat jābūt gatv stāties, bet jāturpina braukt ierastajā ātrumā un vēl jāpārkārto kas ar kravinieku uz 4. joslu, jo ir taču grafiks un kravas piegādes laiks... moloģec!

WALA 2.marts 2020 10:47
2 1 Atbildēt

Pareizi, tikai neviens nav atcēlis nepieciešamību domāt ar galvu, arī policistiem. Bākugunis dod zināmas priekšrocības, bet nedod atkāpes prastam stulbumam.

WALA 2.marts 2020 10:53
4 1 Atbildēt

Un vieglo vadītājiem ar ir jāiemācas viena lieta - CP prasībām ur jāpakļaujas, bet nav jadara stylbības, ja ko līdzīgu satiksmi apdraudošy tu sava stulbumā izdarīsi uz DE bāņa, tevi iebāzīs aiz restēm. IR jabrauc kā minimums līdz labajai joslai un vēl labāk līdz apstāšanās vietai, ko visticamāk teiksim DE autobahn-policei arī skaidrā tekstā norādīs. Pārtraucat vienvardsakot no visa visur "raustīties", cerams ka to vismaz ar kādu vārdu autoskolās ari piemin.

Palaidniex 2.marts 2020 11:26
2 2 Atbildēt

Uz ceļa ne vienmēr ir viss gludi! Šķēršļi gadās un saplīst auto. Ja tas notiek kādai "namsaimniecei - 3x gadā braucējai", kurai ir tiesības piedalītiers satiksmē vai vakar tiesības ieguvušam auto vadītājam, kam arī ir tiesības piedalīties satiksmē - ir kā ir. Pieprasīt pieredzējuša vadītāja rīcību no tiem nevar, var tikai sapņot, bet tad ir acis jāpiever. Pats galvenais, kas ir jāatceras jebkuram īpaši zinātājiem kā no no ceļa novākties:

1. Ne visi un ne vienmēr spēs paraizi vai adekvāti noreaģēt!

2. Ne visi "pakaļā braucēji", kā pierāda video, spēj pareizi adekvāti un noreaģēt uz šmuci priekšā!

3. Var notikt sūdi šķēršļa "evakuacijas" procesā, to pašu nepacietīgo "pakaļā braucēju" dēļ!

4. Nevajag braukt ātrāk kā redzi vai ar domu - es pats gudrākais izslalomēšu, bet ātrumu nesamazināšu.

Piemēra pēc - Es jau te sen vienam "pieredzes un vieduma bagātajam" ilgi prasu kārtību un secību, kā tas droši izliek trijstūri 150 metrus aiz sevis, sākot ar mirkli kā vadīā lamata ir apstājusies. Pagaidām stāsta nav, es saprotu, ka arī NEKAD nebūs, jo jautājuma adresāts lieliski saprot, ka būs jāstāsta tas, kas jāstāsta, bet tas nieiet kopā ar personāža demagoģiskajiem postulātiem nunekādi....

Vernons 2.marts 2020 11:48
2 17 Atbildēt

Vācija un vācu policija Tev ātrāk par mani iestāstīs! Vide audzina cilvēku.

Palaidniex 2.marts 2020 13:31
7 1 Atbildēt

Turpini vien murgot.

Radars 2.marts 2020 8:19
7 1 Atbildēt

Kravas mašīnas vadītāju jāliek cietumā! Jau no video sākuma var redzēt, ka priekšā krājas mašīnas, bet šis pat nesamazina ātrumu, rezultāts likumsakarīgs.

Vernons 2.marts 2020 11:26
1 10 Atbildēt

Un vieglā auto vadītājs - NĒ!

Opis 2.marts 2020 15:16
6 1 Atbildēt

Kravas auto ir paaugstinātas bīstamības avots un kravas auto šoferim ir jābūt apdomīgākam par vieglā auto vadītāju, jo sekas viņa rīcībai ir smagākas. Vieglais izbaudīja visu kravas auto smagumu burtiskā nozīmē!

Osīc 2.marts 2020 13:22
3 0 Atbildēt

Normāls Amīšu stūķis un vārda brīvība

Viens vācu blogeris jau veidoja video par Amīšu kultūra uz viņu autobāņiem. Mums viņus nesaprast.

didzisk 2.marts 2020 16:12
13 2 Atbildēt

Divas policijas mašīnas mēģināja slēgt divas kreisās joslas, abām zilie uguņi mirgo. Bet daži auni tik uzber ogles! Kravinieks pat nebija vienīgais no tiem idiotiem, tikai smagākais, tāpēc nespēja tik ātri apstāties.

gunbox 3.marts 2020 10:42
1 1 Atbildēt

Nu gan te daži.... Policija vainīga un punkts. Tur 500m iepriekš jau vajadzēja informēt par ātrumu samazināšanu visai štrāsei. Šis vidējā joslā apstājies. Gudri gan. Bet kraviniekam vienkārši šoferis no nakts maiņas gulēja aizmugurē. Mākslīgais intelekts netika galā ar situāciju. Citu iemeslu es neredzu. Pašam stulbākajam cilvēkam pat pietiktu smadzenes tā nebraukt.

Volvo 3.marts 2020 15:25
0 0 Atbildēt

Ja tas būtu jaunākais Volvo, tas pats apstātos. Bet tas nebija Volvo

Kaapeec 3.marts 2020 23:11
0 0 Atbildēt

"No visiem nepaguva izvairīties" - sanāk, ka "ne no viena neizvairījās", drīzāk gan "ne no visiem paguva izvairīties"

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti