Arī šodien avārija ar letālu iznākumu; nedēļas nogalē jau seši bojāgājušie 27

 
Nozare.lv | 28.jūnijs 2020 16:17

Izvairoties no sadursmes ar dzīvnieku, autovadītājs nāvējoši notriec velosipēdistu.

Izvairoties no sadursmes ar dzīvnieku, autovadītājs Olaines novadā nāvējoši notriecis velosipēdistu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Elīna Priedīte.

Viņa stāstīja, ka šodien ap plkst.10 tika saņemts izsaukums Olaines novada Stūnīšos, kur noticis ceļu satiksmesnegadījums, kā rezultātā gājis bojā cilvēks.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīnas "Škoda" vadītājs braucis pa ceļu, uz kura izskrējis dzīvnieks. Lai izvairītos no sadursmes, autovadītājs nobraucis no ceļa un, nespējot atgūt kontroli pār transportlīdzekli, uzbrauca velosipēdistam, kas no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Negadījumā cietis arī automašīnas šoferis.

Valsts policija vēl turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Šajā nedēļas nogalē dzīvību uz Latvijas ceļiem zaudējuši jau seši cilvēki.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 28.jūnijs 2020 16:24
8 13 Atbildēt

Kārtējais gadījums, kur bezpilota automobilis būtu noreaģējis pareizāk un bojā gājušo nebūtu.

WALA 28.jūnijs 2020 17:32
4 4 Atbildēt

Nepārspīlēt, autonomām verķim nav bezizmēra atmiņā, attiecīgi reaģē pareizi tas uz noteiktu zināmu situāciju skaitu, trapi ārpus zināmā un par rezultātu tev nav nekādas garantijas. Es gan piekrītu faktam ka kompis varētu vairāk info apstrādāt, kā vadītājs stresa situacijā, bet par rezultātu šādā gadījumā būtu pāragri spriest ...

viencexperc 28.jūnijs 2020 21:25
2 2 Atbildēt

Nu bezpilota auto jau no ceļa nenobrauktu.

WALA 28.jūnijs 2020 23:04
3 1 Atbildēt

Bezpilota auto pilnīgi mierīgi var raut uz malu, un nezināt ka tur smilšu un citu sūdu vairāk kā vajag , vai nomale ir ļoti mīksta ar lielu kritumu, vai ļoti šaura, un ir visai apšaubāma autonoma auto spēja braukt "pareizi" pa grāvi ...

Pat uz lielceļiem Tesla šķiļas ka prieks ...

īpaši tāpēc, ka 29.jūnijs 2020 8:50
5 0 Atbildēt

CSN nosaka - ja ir sūdi, bremzē, saglabājot taisnvirziena kustību

reku 29.jūnijs 2020 11:27
1 1 Atbildēt

Tātad ja piekšā izlēks alnis un ceļa malā būs zaķis autopilots izvēlēsies pēc csn alni.Paldies es to sistēmu atrubīšu.

LMT 28.jūnijs 2020 18:41
5 2 Atbildēt

Kur ta Krapsis? Atvaļinājums vai!

650 29.jūnijs 2020 3:53
2 0 Atbildēt

Varbūt atbruņots? Varbt t.s. Ceļa/locītavā kāda krika un taa?

Paturēsim gaišā piemiņā !!! 28.jūnijs 2020 18:42
5 4 Atbildēt

Ja nezinat,neizdomājat! Nebija ne apdzīšanas, ne ātruma pārsniegšanas,vienkārši nejauša sagadīšanās! vainīgo vairs nav! Vieglas smiltis māmiņai un meitiņām! Līdzjūtība visiem un padomāsim klusējot!!!

viencexperc 28.jūnijs 2020 21:23
5 1 Atbildēt

Kārtējais pamuļķis, kurš dzīvo pēc principa, -

Ja paziņa, tātad nevainīgs. Ja vainīgo nav, tad tā ir bērnu slepkavība.

650 29.jūnijs 2020 3:59
0 0 Atbildēt

Pārskrēju komentāriem vadošajos/mēedītājos.Nee,spriežot pēc tajos figurējošo idiotlohdemagogu skaita,"mums" to neko nesasniegt,kur nu vēl apdzīt.Nupat ir pietuvojies ritīgs pi....

Vernons 29.jūnijs 2020 9:17
4 10 Atbildēt

Gadu gadiem mums tiek netīšām, apzināti, "potēts", kad par manu drošību un muļķību atbildēs kāds cits! To "kādu citu" pat cietumā iemanās ietupināt. Tāda ir Latvijā oficiālā ideoloģija, kura sākas ar CSN 105. un 145. punktiem! "Ideologi" Palaidniex, Ūpis u.t.t..

Galīgi aizmirstot, kas rakstīts CSL 19. pantā "Pienākumi un tiesības"!

LMT 29.jūnijs 2020 9:39
3 3 Atbildēt

Tak šitos vecos komūnistus Tu tik viegli neizmācīsi. Vajag sūtīt uz VFR, lai pastās un pamācās.

Vernons 29.jūnijs 2020 10:59
4 8 Atbildēt

Ha! Vecie komūnisti veiksmīgi no "kapa" valda! Un izskatās, ka valdīs vēl ilgi! Tikos ar krapsi, parunājām, viņš teica ka esot jurists! Vai neliekas dīvaini, juristi visur pie šrices un "MAXIMA" sabruka kā sūds. Komūnistu laikos auto inspekcijas priekšniekam bija obligāti jāmācās Ļvovas akadēmijā. Tā jābeidz un tikai tad Tev ļāva vadīt auto inspekciju (ceļu policiju)! Jelgavā, Dobelē u.t.t..

VFR arī sačakarēta. Tie baigie bari, kas tur brauc no visas Eiropas jau nav labāki!

Palaidniex 29.jūnijs 2020 10:57
4 1 Atbildēt

Tavi pienākumi iekāpjot automašīnā vispirmām kārtām ir braukt droši nevienam netriecoties virsū. Tieši netriecoties kādam virsū vari garantēt vislielāko drošību. Paļauties uz to, ka tavu gulēšanu pie stūres labos pa priekšu braucējs, kurš izbrauks krustojumā pie sarkanā, sabrauks uz pārejas gājēju, leks krūmos utt, tikai lai tu neiestūrētu astē - ir kā reizi atbildības pārlikšana par savu nespēju uz citu pleciem.

Vernons 29.jūnijs 2020 11:05
2 4 Atbildēt

Tava vieta Tevis vadītam auto būt piesietam pai aizmugurējā bampera! Tad Tu atcerēsies visu kas rakstīts CSN! Man un katram būs patiesi tiesības paļauties, kad Tu pildīsi CSN prasības un neatkāpsies no tām ne tik cik melns aiz naga!

Tavs komentārs jau apliecina Tavu vienvirziena domāšanu.

Palaidniex 29.jūnijs 2020 11:18
4 0 Atbildēt

Tu vari siet sevi kur gribi, bet cilvēkam acis ir galvas priekšpusē, lai tas redzētu, kurp tas dodas, nevis pakausī. Zinu, tev tāpat nepieleks.

Nebrauc citiem virsū un pasaule kļūs drošāka!

Kur tev tā baisi jāskrien pie kam uz aklo??? Ko dzīvē baidies nokavēt, kam uz aklo vēl vajag uzbraukt, kur iuetriekties gribi, ko nogalināt, ko sabraukt?

Vernons 29.jūnijs 2020 11:20
1 2 Atbildēt

Nu ja. Tikai viens virziens....

Palaidniex 29.jūnijs 2020 11:31
2 0 Atbildēt

Tev reāli ir slikti...

650 29.jūnijs 2020 12:17
0 0 Atbildēt

Pag, tātad opelim mēs sakām "nebrauc virsū", bet vienlaicīgi volvo šo te privilēģiju atļaujam? Vai otrādi? ?

Kā var būt tik truli drošības (satiksmes,dzimstības,o- un -e nānisma apkarošanas,utttt) experti,plānotāji un ieviesēji?

Kāds ir redzējis kādreiz ceļmalā plakakātu un/vai masumēdītāja titullapā kādu specālista komentētu vispārcilvēcisku "ieteikumu" uzvedībai karstā laikā,svešā vietā, intensīvā satiksmē, dodoties uz/no pasākuma (peldes,atpūtas)? Kur bēnus sēdināt, kā būt gatavam un kā izpildīt blakus un aizmugurē sēdētāju pēkšņās un neatliekamās "vajadzības"? Pareizi, tādu vajadzība nav un nevarbūtnē.Redzam tur vienīgi fufeli un demagoģiju.

Mums reku pāris dienās 2 avārijas ar zīdaiņiem un mazbērniem.Ko redzam, ko lasām? Pareizi- ikreizējos nesamierināmo psihopātu izteikumus.Nekaunīgi mūs apdzina,pārsniedza, uzspļāva un tīšām nosita un speciāli ar iepriekš rūpīgi ieplānotu nodomu ņēma un nositās.Jā.

Palaidniex 29.jūnijs 2020 12:37
3 0 Atbildēt

Pa kuru logu vai kuros spoguļos ir jāskatās, lai vadītāji ieraudzītu pretīm braucošos auto un neuzrīkotu frontālu avāriju - purns purnā?

650 29.jūnijs 2020 13:17
1 0 Atbildēt

Skatīties var būt jau par vēlu.Jo vadītājiem NAV gadiem ilgi iedolbīti cilvēcīgas uzvedības paradumi.Ja pagājušajā gadusimtā sitās dēļ grābstīšanās gar nokritušām limonādes pudelēm, tad tagad to iespējamo uzmanības novēršanas faktoru ir 3kārt vairāk.

Mēs nemācām pat ne pareizi no/apbraukt dzīvnieku, nedz uzsveram pareizus vispārcilvēciskus ieradumus informēt saules vai tumsas nogurdināto pakaļābraucēju par apbraucamo velosipēdistu vai gājēju.Mēs tik demagoģējam un aizstāvam katrs savas "tiesības".

Mēs vienā laidā visur bleejam, ka neapdzen fuuri un neskrien purnā.Iegūsi pus minūti,pazaudēsi trešdaļ dzīvi un uttt.Bet ne vārda par to, ka braucot aiz (vai pirms) Loha, dažkārt var pazaudēt vēl vairāk.Kur nu vēl, ja nokļūt starp diviem tādiem.

Daudzi kaut ko dzen, nevis lai iegūtu minūti, bet vnk lai izkarotu sev savai braukšanai drošu ceļa iecirkni.Bez lieka stresa un bez vajadzības būt atkarīgam no kādiem acīmredzamiem idiotiem ap sevi.Bet TO iemeslu mēs visu laiku ietiepīgi noklusējam.Jā.

Rezultātā saņemam, ka īstenībā to fūri kavē priekšābraucošais āksts ar vieglo.Kurš ir iemācīts, ka viņam ir "tiesības" pārvietoties kaut ar 40km/h.Iesaku patrenēties- kā ir, ja apdzen uz 70 velkošu smagsvaru un ierauga, ka tam priekšā velkas vieglais.Plus vēl, ja viņš ieraudzīs spoguli un vēl papildus piebremzēs..

Patisons 29.jūnijs 2020 11:43
8 0 Atbildēt

Diemžēl, katru nedēļas nogali, redzu apdzinējus līkumos, kur redzamība ir līdz 200 metriem. Kādi pāris šādi steidzīgie uz 100 km maršrutu. Viss ko varu darīt ir samazināt ātrumu un cerēt, ka pretim neviens nelido tāpat. Lieki piebilst, ka visi satiekamies lielajās pilsētās. Laika ieguvums nekāds. Policijas neesamība jūtama aizvien vairāk.

Vernons 29.jūnijs 2020 13:02
2 6 Atbildēt

Man pēc Ūpja komentāra radās aizdomas, ka cēlinis aizbrauca, bet trīs līķi un sasisti auto palika. Cēlonis ir jāatrod!

Viens tādam līdzīgs ir Palaidniex! Nekā personīga.

Palaidniex 29.jūnijs 2020 13:06
9 3 Atbildēt

Klausies - tu esi stulbs vai kas ar tevi?

Vai vecuma marazms pieņemās spēkā?

ak 29.jūnijs 2020 14:46
1 0 Atbildēt

Ziņās nesaka, kādu dzīvnieku. Ja esi pie stūres, ir jāprot novērtēt, kāds dzīvnieks izskrēja, un kur ir vērts plēst malā, vai tomēr neplēst. Uz ceļu ir jāskatās, lai to varētu novērtēt, bet kurš zina, kur skatījās tas vadītājs pirms pamanīja dzīvnieku? Kur bija telefons tajā mirklī? Un kā var tā ar mūsdienu auto bremzēt, ka pēc tam nevar vairs vadīt? Es braucu jau ar pavecu auto, pie tam ne ar to stabilāko, jo augsts, grūti būtu apmest. Ziņās sēj paniku un stāstā, ka karsts asfalts var būt slidens. Mīksts, jā, bet ne jau slidens kā ledus. Kas nemāk braukt, tāpat nesapratīs, tikai baidīsies visu laiku, un potenciāli būs vēl bīstamāks.

650 29.jūnijs 2020 15:03
1 0 Atbildēt

Ziņās drošvien sēj tāpēc, ka lcu amatpersonām ir jāsagatavo augsne savas debilneizdarības kompensēšanai.Ar ieprogrammētu mesidžu- ka Lohi ir gan tie kas brauc, gan tie kuri klaus;as.bet lcu nu nekādi nē nav vainīgs pie neatbilstošas un dzīvībai bīstamas zampas izmantošanas brauktuves klājumam.

Toč tāpat, kā nebij vainīgs kad "jaunais" segums pusgadu dauzīja Lohiem stiklus, tad tāpat arī tagad, kad jaukais projekts izkusa pie pirmajiem nopietnajiem saulesstariem.

Lohi gāja pāri ceļam- kur rast vēl labāku Brīdinājumu, kā pie asfalta pielipušas zandales.Žēl, ka tuvumā pie pielipušajiem apaviem vienlaikus nepagadījās kāds četr- vai vēl labāk div- riteņu saslīdējušais Lohs.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti