Neveiksmīga vieta pārbaudei - avārija Čehijā (+ VIDEO) 61

 
iAuto | 31.maijs 2021 17:32

Čehijā policija apstādina mašīnu, lai pārbaudītu vai netiek transportēti imigranti, taču izvēlētā vieta nav veiksmīga, jo atrodas aiz līkuma.

 
Visi komentāri
 
. 31.maijs 2021 18:25
9 3 Atbildēt

Cik ļoti ir jābūt pajāt par sevi, savu dzīvību un darbu, kuru veic, lai vispār neskatītos uz ceļu sev priekšā un nebremzējot liktu savu kabīni stāvošā šķērslī?

Ne bremžu lietošanas pazīmes, ne stūres pagriešana nav novērota

Vāks 31.maijs 2021 18:26
9 2 Atbildēt

Manuprāt viss normāli pārredzams bija. Šoferis vai nu telefonu spaidīja vai apkārt skatījās, jebkurā gadījumā nekoncentrējās uz ceļu.

Vernons 31.maijs 2021 18:55
8 6 Atbildēt

"Distances vērotāju sekta" ikdienas darbā!

s 31.maijs 2021 19:09
7 7 Atbildēt

Tas, kurš taranēja smago auto gaišā dienas laikā, necenšoties nedz bremzēt, nedz turpināt ceļu pa tukšo blakus joslu, nu pilnīgi neko nepareizi nav izdarījis, vai ne? Vienmēr visa atbildība ir tikai priekšā esošajam, ja?

Vernons 31.maijs 2021 19:18
6 4 Atbildēt

Primāri tur nevienam nebija jāstāv! Auto maģistrāle. Sadurmju statustika ir bēdīga. Pēdējā laikā bliež stāvošas rindas galā un daudz. Kas nav kārtībā?

WALA 31.maijs 2021 19:22
9 2 Atbildēt

Tas kurš uztesa virsū - tā jau ir otra problēma, pie tā ka pirmā ir stulbi "organizēts" apstadināšanas punkts, kurā par drošību ir nepadomāts, jo ja pirmais pat izvairītos apbraucot, otrajam ar būtu lielas ziepes ...

Praksē vienkarši var redzēt (pilns youtuba ari) kā kaudzēm šadu avāriju, dēl tā ka "priekšējais" par kaut ko nepadomāja ... un ar to visas nelaimes sākas, un tad talak ir kāds nepamanija, nespeja parkartoties utt. utjpr.

. 31.maijs 2021 21:04
7 3 Atbildēt

Pilnīgi pajāt, kāds un kāda veida šķērslis izveidojies. Labi pārskatāmā ceļā var notikt avārija, sabojāties auto ar strauju apstāšanos bez bremžuguņiem, nogāzties koks uz ceļa nokrist milzīgs klintsbluķis utt.

Tas ka tur nekam nav jābūt nenozīmē, ka tur nekad nekas nebūs. Skatīšānos pa lielāko vitrīnu jebkura auto kabīnē un šķēršļu pamanīšanu neviens nav atcēlis.

WALA 31.maijs 2021 19:17
8 3 Atbildēt

Gan pārbaudītājiem pa galvu jāsadod, gan tam šoferim par to ka XZ ko dara pie stūres. Un ja liek nolādētos stabiņus lai aizvertu joslu tad sadzen vispirms visus 2.joslā , tad pec laika uztaisa 1. josla kabatu kur var stādināt kādu, nevis šādi kur josla bez brīdinajuma "beidzas" pie stāvoša auto ... un vispār uz šāda tipa ceļa uzlikt šitādu huiņu - īsta uzprasīšanās uz problēmām ...

s 31.maijs 2021 21:31
1 6 Atbildēt

Beidzot viens uzraksta, ka vainīgi abi.

reku 31.maijs 2021 20:03
2 0 Atbildēt

Bet kur tie menti no visiem stūriem tik daudz saradās,kā knišļi uz asinīm!

Vernons 31.maijs 2021 20:20
3 1 Atbildēt

Vispār abās pusēs ir stāvvietas, kur to pārbaudi var izdarīt bez sāpēm.

robchix 31.maijs 2021 20:40
3 0 Atbildēt

Vertopļots uzradās bezmaz momentāli. Mums laikam ātros būtu pusstunda jāgaida.

qwerty 1.jūnijs 2021 18:04
0 0 Atbildēt

Tak samontēts/salīmēts. Ātrie kadrā neiebrauc, bet parādās.

650 31.maijs 2021 21:50
2 2 Atbildēt

Pat mūsējai cp ir savi norādījumi, kādās vietās nevajadzētu stādināt.Vācijas cp priekš pārbaudes palūdz sekot piem uz vietējās mahimas stāvvietu.Aiz nekodarīt, vnk bencīnu und nod/naudu tērē.Čehu milicija, izrādās, ir vispašpārliecinātākā un zinošākā.

Protams, ka vainīgs ir nebremzētājs,bet ne par to te tā galvenā runa.Drīzāk par to, ka "obligāti" pie mazākās iespējas vajag uzspēlēt loteriju.Attiecīgi, ja pirmajā "pārbaudes" pusstundā neviens vājredzīgais neatbrauc, var taču "pārbaudi" pavilkt garumā.Gan jau kāds uzradīsies.

Pirms 3d uz V-šosejas notika notikums.Bet šodien burtiski pārsimt m no tās vietas plkst ap 5pm tika "remontēta" viena Lielupes tilta josla.Lieki piezīmēt, ka virzienā no/rīgas, un ka tur bija izveidojusies jau kilometru gara rinda.Tajā pat slavenajā līkumā un (kā šeit tika ieteikts) tajā pat retajā "apdzīšanai noderīgajā" taisnajā gabalā.Jā.

Bradypus 1.jūnijs 2021 8:32
1 3 Atbildēt

Menti ir un paliek menti. Šeit būtu jāpiemēro sods par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos - jo noteikti ir izmatota policista vara pārkāpjot virkni reglametējošo noteikumu.

Sods 1.jūnijs 2021 8:59
3 0 Atbildēt

Vainīgais jau saņēma sodu un aizbrauca uz slimnīcu!

Tas miegamice arī sastrēgumā būtu ieplēsis rindas galā. LAbi ka netrāpījās vieglais auto priekšā!

mehs 1.jūnijs 2021 8:49
2 1 Atbildēt

Vienmuļa braukšana nogurdina. Tāpēc iespējami ātri vajag sertificēt mākslīgo intelektu vismaz braukšanai pa auto maģistrālēm. Pilsētā kruķī baranku pats, esi uz bāņa ar vienmērīgu kustību, laizi telefonu.

Kāds rada apstākļus bez traucējumu kustībai, būvējot autobāņus, bet cilvēks parastais ( Homo Vulgaris) to izmanto ļaunprātīgi nekoncentrējoties auto vadīšanai.

WALA 1.jūnijs 2021 12:35
1 0 Atbildēt

Un iegūsi 10x vairāk avāriju, jo kāds "homo vulgaris" būs uz ceļa uztaisījis ko tādi ko neviens AI nespēj normāli atšifrēt ...

Ir jābūt jēdzīgai "robotu" un cilvēka mijiedarbībai. Kur cilvēks netiek nogurdināts, un ir vienmēr gatvas reaģēt uz autopilota muļķībām, bet pamata darbu var uzņemties "robots".

ADAC 1.jūnijs 2021 8:57
3 1 Atbildēt

Kārtējais pierādījums tam, ka kravas mašīnas jāaprīko ar automātisko bremzēšanas sistēmu! Un kam tādas nav, tos vispār uz ceļa nelaist!

WALA 1.jūnijs 2021 12:41
1 0 Atbildēt

Muļķības tā sistēma strādā greizi + ir jāpārtrauc dalīt vadītāja paliecības "pa labi un pa kreisi". Tas bremžu asistents man ir nolicis pa mēmajiem iebraucot garažā, jo vai nu durvis šim likās ka pa zemu, vai arī greizi reaģēja uz tumšu garažu, dienas laikā.

Kolēģim koyotam - viens nolika priekšā strauji pa bremžiem pie ārpilsētas ātrumiem, un tā vietā lai jams varētu to miskasti apbraukt, viņa auto bremzēja līdz pilnīgam miera stāvoklim , tas nekas ka priekšējais šķērslis tikpat pēkšņi apķērās un piedeva gāzi, savukārt kolēģim paveicās ka aizmugurē esošie ar kaucošiem ratiem paspēja arī apstāties ... un brauca jams ar Toyota pāris dienas kā no salona. ;)

WALA 1.jūnijs 2021 12:43
0 0 Atbildēt

P.S. tā sistēma tiklīdz iedarbojas- viss, tu no tā mēsla vaļā tikt nevari ....

gunbox 1.jūnijs 2021 9:27
3 1 Atbildēt

C'mon raksta autor... varbūt noskatīsies video pirms publicēt, lai nav dezinformācija tekstā un arī nosaukumā? Vietai nav problēma un to nevar pat nosaukt par līgumu. Šoferis guļ uz ceļa.

Vernons 1.jūnijs 2021 10:02
4 3 Atbildēt

Priekšā esošam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, bija, ir un būs jāgarantē drošība!

Policijas auto ar savām lampām jāstāv aizmugurē. Izprovocē sadursmi un sekas vainīgas!

s 1.jūnijs 2021 10:16
3 3 Atbildēt

Tu neatbildēji uz jautājumu. Tam, kurš taranē, lai gan ir iespēja bremzēt vai turpināt ceļu pa tukšu blakus joslu, nav nekāda atbildība?

Ja tu spītīgi neatbildi uz vienkāršu jautājumu, vienlaikus nemitīgi visiem uzbāžoties ar savu dogmu, tad nevari apvainoties, ka tevi sauc par idiotu.

Vernons 1.jūnijs 2021 10:19
2 1 Atbildēt

ADAC atbildēja! Un tagad Tu domā, kā Tev izdzīvot šādā situācijā.

s 1.jūnijs 2021 10:25
4 3 Atbildēt

Tu, Vernon, neatbildēji; tu nemitīgi apzināti izvairies no atbildes uz vienkāršu jautājumu.

Tev, kā idiotam, varu pat to pārformulēt - vai būtu iespējams izdzīvot šādā situācijā, kad priekšā vienā joslā ir šķērslis, ja strauji bremzētu vai turpinātu ceļu pa tukšo blakus joslu?

Vernons 1.jūnijs 2021 10:42
5 4 Atbildēt

Tev kā absolūtam Ideotam paskaidrošu, lai spriestu par lietu, tas darbs ir jādara ar mīlestību un jāgūst no tā prieks. Tādi kā Tu sāk vadīt smagos. Gribu un daru. Vācijā vairs nav kas smagos vada! Par grūtu, par skarbu un vēl jāsadzīvo ar idiņiem, kas savu braukšanas pieredzi ieguvuši uz Jūrmalas šosejas! Tāpēc nebrīnies, kad pie mandelēm sāks ķerties no d*rsas.

s 1.jūnijs 2021 11:30
5 4 Atbildēt

Uz jautājumu neatbildēji...

Noslēgumam piebildīšu tikai vienu - tas, ka tev it kā paliek pēdējais vārds diskusijā (proti - tu, izvairoties no atbildes, turpini kaut ko savā nodabā rakstīt), nenozīmē, ka tev ir taisnība. Tautas paruna teic - ar trakiem pa labam.

Ar tevi, Vernon, vienkārši ir bezjēdzīgi strīdēties, jo tu liekulīgi izvairies no atbildes uz vienkāršiem jautājumiem. Tikai tāpēc tavi komentāri paliek pēdējie.

Visu labu!

650 1.jūnijs 2021 13:57
3 2 Atbildēt

-konkrēti tavs beidzamais s vārds vislabāk iederētos diskussijā kapos vai morgā.

Cik gan nobīdītam jābūt, lai KATRĀ tēmā shito suudu stumtu un runātu praktiski pats ar sevi.Ja tu būsi savu auto apturējis šādas bezatbildīgi (pie kam vēl tīšām,mākslīgi) izveidotas rindas galā un ja tevī iejaasies tāds kārtējais mazredzīgais, tu droši vien "dziļā pateicībā" shito savu skaitāmo mantru noskaitīsi vēl kādas 36x..

Labāk savu ideju popularizēšanai ieliec ratos vai ķerrā kādu sev svarīgas personas mulāžu un visu dienu nonstopā stumdi to šurpu-turpu pa gājēju pāreju.Tādējādi iegūsi vispārliecinošākos jaunākos datus, cik lohu pie/aiz stūres guļ un cikiem nav bremžu.

s 1.jūnijs 2021 14:09
2 3 Atbildēt

Psihopāt, šeit jau ļoti sen nemitīgi savu "sūdu stumj" Vernons. Es tikai varbūt kādas reizes desmit esmu pastrīdējies ar viņu; agrāk ar viņu strīdējās Palaidniex, kā arī citi cilvēki. Bet viņš vienalga katrā tēmā, kur ir sadursmes video nemitīgi jau gadiem ilgi atkārto savu dogmu, vienlaikus izvairoties no normālas diskusijas (tai skaitā liekulīgi izvairoties atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem).

Jābūt augstākā mērā divkosīgam liekulim, lai "neredzētu" Vernona uzvedību. Vai arī psihopātam, kāds esi tu.

Kaut arī nav cerību, ka tu sakarīgi atbildēsi, tomēr uzdošu arī tev, 650, jautājumu :

Ja tu būsi traģiski ietesies priekšā esošā šķērslī, pirms kura varēji gan pilnībā nobremzēt, gan turpināt ceļu pa tukšu blakus joslu, tu droši vien dziļā pateicībā skaitīsi Vernona mantru, bet ne brīdi tavās smadzenēs (ja būsi palicis dzīvs) neuzplaiksnīs doma, ka varbūt pareizāk būtu bijis nobremzēt vai turpināt ceļu pa tukšu blakus joslu, vai ne?

650 1.jūnijs 2021 15:07
3 3 Atbildēt

Ievēro , ka es TEVi neuzrunāju te kādā epitetā.psihopāts konkrēti esi TU un vēl te daži, kuri tā kā šakāļi šeit vajā konkrēti Vernona viedokli.KATRAM normālam "šoferim" sen un simtreiz ir skaidra gan Vernona nostāja, gan TAS, ko viņš ar savu šo "mantru" vēlas pateikt.

Ne tev,Deģenerāt,būt kko "noteikt", pa kurieni un "kā "man" būtu jābrauc un kas man būtu vispār jādara.BET, JA gadījumā es ieraudzīšu, ka man ir tas "gods" nostāties tās vai citas rindas galā, es izdarīšu visu reāli tobrīd iespējamo, lai ar savām darbībām mēģinātu maksimāli pasargāt sevi un savus pasažierus.

Jūs, PSIHOPĀTI, šeit vienīgais ko dariet- tā ir atklātā tekstā naida kurināšana, lokāla rakstura naida runa.No pretīgu, kašķigu,atriebīgu, citam/ļaunuvēlošu personu puses.Vistīrākais fufelis, nevis kāda tur "atbildīgu" šoferu vai vispār atbildīgas sabiedrības "audzināšana".

TU, draņķi, ar pseidonīmu "s" ,kāreiz esi viens no šeit visvairāk mēslus izgāzušajiem, pie kam tīšām to dari ar vairākiem lietotājvārdiem- neskatoties uz TO, ka turklāt vēl esi šī te foruma reģistrēts lietotājs.Tāpēc tu te provocē,kasies,lieto izdomājumus un konkrētu persnu apvainojumus un gluži mierīgi vari uzvesties kā vien tev ienāk prātā.Venrnons un Šakāļi- tāda ir Jūsu pamattēma jebkuram rakstam,kuru te komentējat.

s 1.jūnijs 2021 15:49
2 2 Atbildēt

Nu re, tu arī neatbildēji uz uzdoto jautājumu...

Kad rakstu bez reģistrācijas, es te neesmu lietojis citu vārdu, kā vien 's'. Turklāt komentārus es te esmu kopumā ļoti maz rakstījis.

Tava ideja, ka visi, kuri nepiekrīt kādai dogmai un strīdas, izsakot savu viedokli un argumenāciju, kā arī uzdodot jautājumus un mudinot diskutēt, ir dogmas sludinātāju vajājoši "šakāļi", ir tipiski psihopāta attieksme. Gluži tāda pati domāšana ir Lukašenko. Diemžēl, man ir pietiekami nācies dzīvē kontaktēties ar psihopātiem, tāpēc tādus tipus viegli atpazīstu. Vernons nav psihopāts, bet tu '650' gan tāds esi.

Tava lamāšanās, izvairoties atbildēt pēc būtības uz uzdoto jautājumu, parāda, ka tu ne par kripatu neesi labāks par tiem, kuri tev nepatīk.

Vernons 1.jūnijs 2021 15:41
3 3 Atbildēt

Neķer krenķi! Šitie ļaudis nezin CSN, CSL, nav vadījuši smago un autobusu, bet ir viedoklis kā to visu s*dirst. Stāsta, ka vide audzina cilvēku. Ir nepieciešama skaidra juridiskā vide, tad var kaut ko prasīt no braucēja uz ceļa.

s 1.jūnijs 2021 15:51
2 3 Atbildēt

Kā gan tu vari zināt, kurš ko zina un kurš ko ir vadījis?! Tava iedomu pasaule neatbilst realitātei, Vernon.

z 1.jūnijs 2021 18:15
1 3 Atbildēt

S - redz kā Vernons smuki uzrakstīja - vide audzina cilvēku. Nez kāda vide ir uzaudzinājusi stūrgalvīgo Vernonu un rupekli 650.

Nelabvēlīga?

Un plātīties ar savu gudrību un viedumu, nemaz nezinot ar ko viņi runā, ir viņu stilā. Tāpat kā iAuto reģistrācijas piesaukšana, it kā tas kaut ko mainītu.

z 1.jūnijs 2021 18:21
1 1 Atbildēt

Aaa. Un vēl jau pļurkt... Kā gan es to varēju piemirst.

Bet laikam viņš pats teica, ka iAuto patīk šāda stila komentāri, jo ar to nekas netiek darīts...

Vernons 1.jūnijs 2021 10:32
5 1 Atbildēt

Kad Tu pēdējo reizi biji Vācijā? Un kādas atziņas no tās ieguvi?

Pļurkt 1.jūnijs 2021 11:51
2 3 Atbildēt

Mani Vācijā apturēja uz autobāņa un policija savu auto novietoja man priekšā, nevis aiz!!! Ne uz kādām kabatām nepavadīja!

Vernons 1.jūnijs 2021 12:03
5 2 Atbildēt

Tu esi melis!

Pļurkt 1.jūnijs 2021 13:30
2 3 Atbildēt

Dirsā iebāz visus savus slimā suņa murgus!!

Viens jau iebāza, nu sēž rāms - tu arī gribi??

redzi es neizmantoju pirmo pagadījušos informāciju no gugles to nepārbaudot, bet rakstu to ko pats savām acīm esmu redzējis!

Vernons 1.jūnijs 2021 16:12
3 2 Atbildēt

Kas policijai aizmugurē bija rakstīts?

650 1.jūnijs 2021 15:14
2 0 Atbildēt

Paga,draudziņ, es taču TEV solīju ..

ADAC 1.jūnijs 2021 10:29
2 0 Atbildēt

Tā jau nu gluži nav, pat uz autobāņa kur nav ātruma ierobežojumu, tev ir jāskatās, vai priekšā neveidojas sastrēgums un tā gluži vienkārši nevar priekšā braucošajam/stāvošajam test pakaļā!

Fūrists 1.jūnijs 2021 10:31
3 0 Atbildēt

Mums daži čeļi braucot skatās filmas! Šitais izskatās tas gadījums! MAn tur būtu pieticis laika 3 reizes apstāties!

Vernons 1.jūnijs 2021 10:36
3 1 Atbildēt

Tāpēc jau Vācijā uz katra tilta un portāla salikts ar kamerām, lai kontrolētu kravas transporta vadītājus. Francijā policija jau ar smagajiem kontrolē savus auto bāņus.

s 1.jūnijs 2021 10:38
2 3 Atbildēt

Vernon, ja jau Vācijā ar kameru palīdzību cenšas izķert tos, kuri pie smagā auto stūres skatās filmas, vai tad tam, kurš pie smagā auto stūres skatās filmu un tāpēc taranē priekšā esošo, Vācijā nav nekādas atbildības?

Turpināsi liekulīgi izvairīties no atbildes?

Vernons 1.jūnijs 2021 10:46
6 1 Atbildēt

Tad kad Tu būsi miris, Tev no tā taranētāja atbildības būs jēga nulles vērtībā!

Pļurkt 1.jūnijs 2021 11:57
1 5 Atbildēt

Eu, skazočņik - kad tu pēdējo reizi biji Vācijā??????

Kurā GADSIMTĀ!!

Vernons 1.jūnijs 2021 15:15
5 0 Atbildēt

Šajā!

s 1.jūnijs 2021 10:36
0 5 Atbildēt

Tieši tā; precīzi pateici - gan par iemeslu avārijai, gan par iespēju izvairīties.

Vernons 1.jūnijs 2021 10:50
5 1 Atbildēt

Es, kā autobusa vadītājs, redzot divas lietas, "asti" un stāvvietu izvēlos iebraukt stāvvietā! Divi zaķi ar vienu šāvienu. Jauna pauze un sastrēgums būs "uzsūcies". Atbildība uzliek pilnīgi citus pienākumus.

Pļurkt 1.jūnijs 2021 11:55
0 6 Atbildēt

Kāda tur nahren atbildība!!! Vēl reizi nocitēt to ko es rakstīju par autobusu Ukrainā un oglobļu? Tu klārē precīzi tādu pašu oglobļas pielietojumu.... un lai visi pavācās malā!

Vernons 1.jūnijs 2021 15:44
4 2 Atbildēt

Man ir elektroniska "oglobļa" un Tev gar to nav nekāda daļa! Gribu ieslēdzu, gribu vadu ar kāju!

gunbox 1.jūnijs 2021 16:01
2 1 Atbildēt

Tādi pabraucēji pieturā ir 0.0000001%. Slavējami. Bet pastāsti, kā tu garantē pieturā stāvot, ka kāds tev neienesīsies aizmugurē? Kas arī ir attēlots video. Nepiemērotā vietā apstādinātam nav nekas jāgarantē. Muļķis arī tuksneša vidū atradīs kā tevī ieskriet, nerunājot nemaz par ceļmalu.

Vernons 1.jūnijs 2021 16:10
2 2 Atbildēt

Jaunolainē, Jelgavas virzienā,autobusu pieturā, kas ir atdalīta ar kabatu, arī BMW iemanījās ieplēst! Nu par tuksnesi Tev taisnība.

mehs 1.jūnijs 2021 13:13
0 0 Atbildēt

Ko var uztaisīt? Sēdēt 4joslu šosejas labās joslas vidū ar nolaistām biksēm? Sistēmas atpazīst šķēršlus, kas lielāki par kaķi un bremzē notur ieregulēto distanci vai aptur auto. Apbraukt bīstami jo jākontrolē sāni un aizmugure.

Tūlīt panesīsies teksti par kliņojošiem suņiem pa bāni un guļošiem cilvēkiem.

Vernons 1.jūnijs 2021 13:55
3 2 Atbildēt

Būtu vienkārši izcili, ja CSDD ieliktu CSN arī sadaļu kā uzvesties uz Auto Bāņa! Kā nekā esam Eiropas Savienībā un pirmā Valsts ir Lietuva, kur tie Auto Bāņi eksistē.

USA 1.jūnijs 2021 14:57
2 2 Atbildēt

Vernon, ar tavu izpratni par auto bāni, tev taipus dīķim uz Intersate Highway nav ko darīt! Bolīsi acis, kad tevi pa labo pusi gruzoviks ar piekabi apdzīs!

Vernons 1.jūnijs 2021 15:17
4 2 Atbildēt

Tas ir tikai no manis atkarīgs vai ies pa labo pusi garām vai nē.

Vernons 1.jūnijs 2021 16:14
3 1 Atbildēt

Piedod, palaidu garām. Vācu izpratni par kārtību uz ceļa nevajag noniecināt!

Conqueror 2.jūnijs 2021 7:27
0 0 Atbildēt

jā, kad mums būs tādi ceļu helikopteri.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti