"Ātrie" uzmet kūleni (+ VIDEO) 32

 
iAuto | 24.septembris 2021 16:33

Tiraspolē (Moldova) ātrās palīdzības automašīna, kas steidzās uz izsaukumu un iebrauca krustojumā pie sarkanās gaismas, saskrienas ar Infiniti, kas brauc pie luksofora atļaujošā signāla.

Ātrās palīdzības Ford atradās šoferis un divi mediķi, kas brīnumainā kārtā, tika cauri ar salīdzinoši vieglām traumām. Kopumā avārijā iesaistīti pieci spēkrati.

 

 

 
Visi komentāri
 
Juris 24.septembris 2021 16:47
2 1 Atbildēt

Tiraspole ir pilsēta Moldovas austrumos Dņestras upes kreisajā krastā. Moldovas otrā lielākā pilsēta. Starptautiski neatzītās Piedņestras Moldāvu Republikas galvaspilsēta.Vikipēdija

iAutolv 24.septembris 2021 17:09
0 0 Atbildēt

Labots!

Nu 24.septembris 2021 17:20
0 0 Atbildēt

Kuru te vainot?

rupicii 24.septembris 2021 18:35
1 0 Atbildēt

reklāmas dēli.

ja nopietni, tad jo mazāk ceļa malā šādu betona kluču jo drošāk.

Vernons 24.septembris 2021 17:56
9 3 Atbildēt

Ātrās palīdzības auto vadītājam bija jāpārliecinās par savu un visu citu drošību! Vainīgs sadursmes izraisīšanā!

s 24.septembris 2021 18:27
2 7 Atbildēt

Ja tuvojas operatīvais transporta līdzeklis ar ieslēgtu gaismas un skaņas signālu, tad citiem vadītājiem jādod tam ceļš.

Vernons 24.septembris 2021 19:52
5 0 Atbildēt

Tuvoties var no priekšas vai aizmugures! Te ceļš jāšķērso pie sarkanā signāla. Jāpiebremzē, varbūt pat jāapstājas un jāpārliecinās! Lai nenotiek kā Ogrē! Starp policiju un vieglo bija šķērslis, kura dēļ mira jauns cilvēks, tāpēc ka policim pie stūres bija Daugava "līdz ceļiem" braucot pie sarkanā!

s 24.septembris 2021 20:56
0 7 Atbildēt

Tuvoties var arī no sāniem. Protams, ka opertīvā transporta vadītājam jābūt piesardzīgam; jāskatās, vai dod ceļu. Taču vainīgs ir tas, kurš pārkāpj noteikumus. Vadītājs, kurš nedeva ceļu operatīvajam transportam, pārkāpa noteikumus.

Iedomājies, Vernon, uz mirkli tādu variantu - šajā video gadījumā operatīvā transporta vadītājs pēdējā brīdī pamana, ka viņam nedod ceļu, un bremzē, taču par vēlu, līdz ar ko ietriecas tam Infiniti sānos. Sanāk, ka Infiniti viņam ir priekšā esošais. Bet tu vēl nesen paziņoji: "Kas priekšā, tas vainīgs". Ko tu tādā gadījumā teiktu - ja tas operatīvā transporta vadītājs būtu nesekmīgi bremzējis. Arī paziņotu, ka viņš ir vainīgs?

Nē taču. Tad tu paziņotu, ka vainīgs Infiniti vadītājs, jo tu taču nekad neatzīsi, ka vainīgs varētu būt tas, kurš taranē otru...

s 24.septembris 2021 21:01
0 8 Atbildēt

Bet tevis pieminētais par bojā gājušu jaunu cilvēku Ogrē ir manipulēšana, cenšoties pārliecināt ar emocionālu, taču nesaistītu piemēru. Konkrētā video gadījumā arī varbūt kāds jauns cilvēks nomira, jo Infiniti taranēja neatliekamo palīdzību, kas pie tā cilvēka steidzās.

Vernons 24.septembris 2021 21:07
10 1 Atbildēt

CSN ir tā kā es te uzrakstīju! Par drošību braucot pie sarkanā, jāpārliecinās visiem, kas brauc ar lampām uz jumta!

s 24.septembris 2021 21:11
0 7 Atbildēt

Ceļu satiksmes noteikumi

26.punkts

"Ja tuvojas operatīvais transportlīdzeklis ar iedegtu mirgojošu zilu bākuguni un ieslēgtu speciālu skaņas signālu, citiem ceļu satiksmes dalībniekiem jādod tam ceļš."

Tas, ka tu neatbildēji uz manu jautājumu, neizbrīna. Tev ir tipiski liekulīga uzvedība.

Luksafors 25.septembris 2021 0:44
6 0 Atbildēt

Tu jocīgs esi?

Varbūt vel luksaforam būtu ceļš jādod tam operatīvajam transporta līdzeklim!

Tu esi tipisks vecs, stulbs burta kalps un nekas vairāk...

Pat pirmklasnieki izprot CSN atšķirība no Tevis!

650 25.septembris 2021 0:03
5 0 Atbildēt

-nākam5dien labāk tā rūpīgāk nomazgā dibenu, mazums kas un kā var Pietuvoties

sss 24.septembris 2021 19:00
0 0 Atbildēt

Infiniti centās paspēt uz zaļo

MJanis 25.septembris 2021 0:50
4 0 Atbildēt

Viena no retajām reizēm, kad piekrītu Vernona domu gājienam ........ Gan neloloju ilūzijas, ka varētu būt uzlabojumi ...

Vernons 25.septembris 2021 9:00
5 0 Atbildēt

Nelolo gan! Domu gājiens nav mans, bet gan CSL UN CSN! Kauns nazināt.

k442 25.septembris 2021 16:25
5 0 Atbildēt

Daži gudrinieki te atkal cenšas "spīdēt" ar CSN normu zināšanām, taču, citējot vienu punktu, laikam jau nezina, ka ir vēl citi punkti arī...

Nocitēšu 30. punktu (lūdzu pievērst uzmanību otrajam teikumam!): "Šo noteikumu 29. punktā minētajos gadījumos operatīvo transport­līdzekļu vadītāji drīkst neievērot šo noteikumu prasības, izņemot prasības, kas tiek noteiktas ar satiksmes regulētāja signāliem. Operatīvā transportlīdzekļa vadītājam jādara viss iespējamais, lai tiktu garantēta ceļu satiksmes drošība. Minētās tiesības un pienākumi ir arī tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuru transportlīdzekļus pavada operatīvie transportlīdzekļi".

Cita starpā, arī pievienotajā video sižetā CP inspektore norādīja uz ĀP šofera vainu, kurš, iebraucot krustojumā pie luksofora sarkanās gaismas, nav pārliecinājies par drošību!

s 25.septembris 2021 18:12
0 5 Atbildēt

Es zinu, ka ir arī šis CSN punkts. Runa ir par to, ka viens gudrinieks te cenšas spīdēt ar CSN normu zināšanām, norādōt tikai šo punktu [par operatīvā transporta vadītāja pienākumu], vienlaikus izliekoties, ka cita punkta CSN nav.

Ja Vernons būtu pateicis, ka mediķu transporta vadītājam bija jāpārliecinās, vai viņu laiž, nav pretenziju. Bet viņš paziņoja, ka mediķu transporta vadītājs ir vainīgs. Nē, tā nav. Vaina ir vismaz apbusēja. Jo neviens nav atcēlis 26.punktu. Nevajag slimot ar "aklumu ar vienu aci".

Turklāt Vernons liekulīgi neatbildēja uz jautājumu, kuru viņš uzskatītu par vainīgu, ja mediķu transporta vadītājs būtu mirkli pirms tam piebremzējis un taranējis Infiniti. Tas viss ir manipulēšana ar puspatiesībām. Žēl, ka arī tu iesaisties šajā puspatiesību teātrī.

Vernons 25.septembris 2021 18:44
5 0 Atbildēt

Tu nu gan esi klauns! Kāda starpība kā notiek sadursme! Bet lai Tu saprastu kāpēc es esmu tik tiešs, iemācies no galvas CSL 19. panta "Pienākumi un tiesības" 1., 3. un 4. punktus!

Ātrās palīdzības vadītājs neizpildīja savu pienākumu un neradās tam tiesības šķērsot krustojumu pie sarkanā signāla! Ārkārtīgi vienkārš risinājums!

Luksafors 25.septembris 2021 19:51
6 0 Atbildēt

Nu visiem ir skaidrs tavs zināšanu līmenis "solari"

Jau tā apkaunos un zaudējis, bet vel spirinās pretī.

Ja Tu tagad apvaino Vernonu par to, ka viņš uzrakstīja, ka vainīgs ir AP vadītājs, tad tik pat labi tevi var apvainot par to, ka tu to noliedzi iepriekšējos komentāros! Un kādas vel puspatiesības?

Un zini kādēļ ir tā, ka neatkarīgi no gaismām uz jumta ir jāpārliecinās par drošību? Tādēļ, ka vienā krustojumā var sastapties vairāki, šādi te ar gaismām uz jumta! Diezgan loģiski ne?

Cik skatos tad ar loģiku tev diezgan švaki....

Vienkārši ej nosveries un nesmirdini te gaisu ar savām glupībām!!!

650 25.septembris 2021 22:27
4 0 Atbildēt

Nenē, neceri,nekur šis neies.Viņš te smirdēs katrreiz un pie ikkatras mazākās iespējas.Gan jau atnāks vēl pāris citi viņa d-draugi ar vēl citiem random/pseidonīmiem.

Par operatīvā tr-porta vadītāju taču var būt jebkurš dalbaēbs, kurš 2x izskatījis csn tekstu.Tāpat kā vairojas dalbaēbi/regulārie, kuri pie katra ieraudzītā op-transporta nevis "dod tam ceļu", bet vienkārši truli met pa mēmajiem.

Jēdziens "dzīvam sasniegt (plānoto) galamērķi" te nav populārs.Labais tonis ir (paspēt) izbāzt mēli un parādīt ar pirkstu uz "iespējamo vainīgo".

Rr19 25.septembris 2021 23:10
0 0 Atbildēt

Toties pie mums šodien vieglais apmeta VUGD ūdenscisternu.

Vernons 25.septembris 2021 23:20
2 0 Atbildēt

Saprāts 22:50, 25. septembris 2021

Kārtējo reizi…. Nesen no sadursmes brīnumaini izvairījās 2 operatīvie tr.līdzekļi. Neviens no šī gadījuma secinājumus neizdarīja! Piemēram, UK, operatīvais tr.līdzeklis, pirms šķērso krustojumu, sabremzējas, pārliecinās par drošību un tikai tad dodas tālāk. Vai tiešām kādam vēl un vēl jācieš vai jāzaudē dzīvība, lai kāds pieņemtu atbilstošo lēmumu???

Vernons 25.septembris 2021 23:21
0 0 Atbildēt

Sakarīgs komentārs no Tevis piespēlētā fakta.

s 26.septembris 2021 2:11
0 4 Atbildēt

Protams, internetā viedokļu apmaiņā jeb diršanās noslēgumā pēdējais vārds ir tam, kuram lielāka pieredze tieši šādā jomā... Par to nav vērts iespringt.

Gribu pastāstīt ko citu. Saskaņā ar antropologu noskaidroto, Čingizhans (Temudžins) pirms slavenā sava iekarojošā kara četrdesmit gadus karoja ar savu sāncensi stepē par ietekmi.

Ja kādu interesē vairāk, te stāsta pirmā daļa:

www.youtube.com/watch?v=QoQM0CJyR4c

Tik ilgi tāpēc, ka cilvēki stepē bija sadalījušies aptuveni vienādā proporcijā - kuri atbalstīja Čingizhanu, kuri viņa sāncensi. Čingizhans beigās uzvarēja, pie viņa armijas pievienojās pārējie un viņš sāka karagājienu, kas beidzās ar tā sauktās 'Zelta Ordas' jeb tolaik lielākās impērijas izveidošanu. Vārds 'orda' neprecīzi tulkojot nozīmē 'kārtība'. Viņa sāncensis to apt. četrdesmit gadu laikā ap sevi pulcēja tos, kuri bija par "brīvu stepi", par stiprākā un nekaunīgākā tiesībām rīkoties tā, kā pašam ērti (tai skaitā laupīt pēc saviem ieskatiem). Savukārt Čingizhans savā armijā noteica kārtību un izveidoja impēriju, kas balstījās uz kārtību (piemēram, ka nodevēji tiek sodīti, neatkarīgi no tā, kam par labu viņi rīkojušies).

To es stāstu tādēļ, lai norādītu, ka cilvēki vienmēr visos laikos sadalās aptuveni vienādā proporcijā starp tādiem, kuri grib "brīvu stepi" bez jebkādas kārtības, kurā stiprākajam un nekaunīgākajam nekas netraucē, un tādiem, kuri grib kārtību, kas jāievēro visiem. Un nemitīgi notiek sāncensība, kura puse dominē sabiedrībā. Mūsdienu rietumu civilizācijā dominē kārtības puse (citiem vārdiem, cilvēki tiek spiesti ievērot likumus, ko uzrauga policija un strīdus izspriež tiesa).

Ceļu satiksmē nemitīgi var novērot cilvēku atšķirīgu attieksmi.

Šogad pēc kārtējās ceļu policijas auto avārijas viens iesaistītais policists intervijā pateica, ka operatīvajam transportam, kuram ieslēgts skaņas un gaismas signāls, ceļu dot reti.

Kāpēc?

Tāpēc, ka daudzi vadītāji NEGRIB palaist operatīvo transportu. Nevis nepamana, bet gan negrib. Primitīvs egoisms un augstprātība. Ja notiek sadursme, tad par vainīgo uzreiz pasludina operatīvā transporta vadītāju. Bez diskusijām. Jo tāda attieksme ir tiem, kuri tiecas dzīvot pēc "brīvās stepes" idejas.

Ja kāds psihopāts tā rīkojas, nudien neizbrīna. Bet, ja tādu attieksmi atbalsta arī pieredzējuši autovadītāji ar adekvātu personību (mans jautājums adresēts tādiem cilvēkiem, kā k442), tad būtu interesanti uzzinātu viņu domu gaitu šajā sakarā.

Tiešām "dzīvam sasniegt plānoto galamērķi" visvienkāršāk var tādā veidā, ka vispār nepievērš uzmanību, vai krustojumam kāds tuvojas ar diskotēku, vai nē?! Pilnīgs pofigs par to, ka tuvojas operatīvais transports; taranējam pilnā ručkā, jo viņš taču sanāks vainīgs.

Luksafors 26.septembris 2021 12:56
3 0 Atbildēt

Haha

Norēcos kārtīgi, tādu sviestu sadzejot un pats pat nesaprot ko ir uzrakstījis...

Ieliku tikai vienu piemēru, jo iztirzāt visu tā idiota tekstu nav jēgas.

"Tāpēc, ka daudzi vadītāji NEGRIB palaist operatīvo transportu. Nevis nepamana, bet gan negrib. " - pieļauju, ka ir tādi pi*pji, jo būsim reāli uz pasaules ir zagļi, slepkavas utt., tad kādēļ, lai nebūtu šo te cilvēku kuri speciāli kaut ko nepalaiž, vai nepamana, jo baksta telefonu, pa retam var būt sagadīšanās un kāda tehniska problēma utt., bet tieši šeit jau ir tas ko mēs visi tev nabadziņam sakam!!!! JA GRIBI DZĪVOT - PĀRLIECINIES!!!! Atkārti šo tik ilgi kamēr tev pieleks! Es nezinu no kuras dzemdes tās naivulis, kā tu esi izkriti!!?? Tu tiešām domā, ka nebūs uz pasaules vairs slikto cilvēku, ka nebūs to kuri nekļūdās? B*a cik stulbam un neaptēstam jābūt, lai tā domātu? Redzi Tu šeit filozofē, Vernons stāsta to, kā notiek dzivē, tur arī starp Jums ir atsķirība, plus csn arī nosaka, KA IR JĀPĀRLIECINĀS!! Jo tas ir loģiski!!

Es tiešām nesaprotu no kurienes tāds naivs tups glupiķis, kā tu esi uzradies?

s 27.septembris 2021 0:50
0 1 Atbildēt

Loģiski ir pamanīt, ka tas Infiniti arī cieta tajā sadursmē.

Vai tu gribi teikt, ka nē?

Loģiski ir arī tas, ka no tās sadursmes varēja izvairīties arī tādā veidā, ka Infiniti dotu ceļu operatīvajam transpotam.

Vai tu gribi teikt, ka nē?

Infiniti vadītājam nebija lietderīgi pievērst uzmanību ceļam, lai nenobučotu spilvenu?

Pārstāj varbūt ķērkt un lamāties, kā nedabūjusi padauza vai kaut kāds psihopāts, bet normāli izsaki savu domu. Ko tas Infiniti vadītājs ieguva, nepievēršot uzmanību [nepārliecinoties], ka krustojumam tuvojas diskotēka?

Luksafors 27.septembris 2021 22:55
0 0 Atbildēt

Infiniti cieta, un? Ko tu ar to vēlējies pateikt?

Protams, ka infiniti vajadzēja dot ceļu, bet tā nenotika! Piedod solari, bet šķiet tev or nopietnas problēmas ar uztveri un vispār situāciju šajā forumā un sevišķi vernonu!

Neviens nesaka, ka infiniti nebija jāpalaiž operatīvais transporta līdzeklis, mēs šeit runājam par to, ka var nebūt tādas ideālās sitūcijas, kad tevi palaiž, tādēļ CSN arī ir ierakstīts, ka jāpārliecinās!!!!!!! Jo braucot pār sarkano tas ir īpaši bīstami, un liela daļa to saprot, bet tu gan nē!!

Par padauzām labāk nerunā, jo izskatās ka tieši no turienes tu arī nāc....

Velreiz mēs šeit vēlamies, lai uz ceļa cilvēki neiet bojā, bet tu centies pierādīt savu egoistisko taisnību, lai gan šajā gadījumā pat tas tev nespīd, jo CSN ir rakstīts, ka operatīvajam transporta līdzeklim bija jāpārliecinās par drošību!!

P.s.

VELREIZ - Īpaši neaptēstajiem!

Tajā krustojumā varēja satikties 3 operatīvie transporta līdzekļi, arī neviens nebremzētu un siptu pāri???

s 28.septembris 2021 0:07
0 0 Atbildēt

Kāpēc tu par sevi runā daudzskaitlī? Neesi pietiekami pārliecināts, lai savu viedokli paustu, kā savu viedokli? Tev vajadzīga "aizmugures" ilūzija?

Cilvēki uz ceļa iet bojā tikai tad, kad ir sadursme ar operatīvajiem transportlīdzekļiem?

Ar to, ka Infiniti cieta, es gribēju pateikt tieši to, ka Infiniti cieta. Ko tu nespēj vai negribi uztvert? To, ka Infiniti vadītājam nebija izdevīgi ietesties mediķu busiņā?

Vai tu gribi teikt, ka viņam tas bija izdevīgi un tāpēc no viņa skatpunkta nav vērts situāciju vērtēt?

Vai tu vienkārši strīdies strīdēšanās dēļ?

Ja jau tu nenoliedz,ka saskaņā ar CSN tam Infiniti bija jādod ceļš, tad ko tu tā uzbudinies, kad kāds to internetā uzraksta, es nesaprotu? Kaut kāda morālā trauma tev šai sakarā, vai, ka tādas emocijas?

Manuprāt, tev ir nopietnas problēmas ar loģiku, jo tu, gluži tāpat, kā Vernons, situāciju skati vienpusīgi, caur puspatiesību prizmu.

Piemēram, viņš mūždien sludina, ka priekšā esošajam jāgarantē drošība un vienmēr "kas priekšā, tas vainīgs", bet pavisam nesenajā situācijā, kad VUGD ūdensmuca taranēja vieglo auto, kurš nedeva tam ceļu (bija priekšā esošais VUGD transportam), Vernons pēkšņi "aizmirsa" savu bausli un to, cik ļoti allaž uzsvēra, ka viņa bauslis darbojas vienmēr...

Divkosīga liekulība, lūk kā to sauc.

Visu labu! Turpini lamāties psihopāta '650' stilā. Viņu tu, protams, nepārspēsi, taču iespaidu par savu inteliģenci nudien proti atstāt.

Luksafors 28.septembris 2021 21:33
0 0 Atbildēt

Nē tādēļ, ka nepamanīju, jo rakstu esot pie stūres...

Sačakarējies ar CSN tagad sāksi tēlot pārako profesoru, vel sāc par reliģiju vervelēt...

Izlasi augstāk savus komentārus un beidz dzert, nu jau pilnīgu sviestu sāki dzīt...

P.s.

Es vismaz spēju uzbudināties atšķirībā no tevis, varbūt tas arī ir iemesls taviem sviestainajiem vervelējumiem?

Citādāk nespēju izskaidrot tavu sviestu, jo es nevienā brīdī nenoliedzu, ka infiniti bija jādod ceļš es norādu uz to, ka vernonam ir taisnība par to, ka Op transportam bija jāpārliecinās! Spēj šīs lietas uztvert?

Kā jau teicu burta kalp, Tev līdz CSN izzināšanai ir ļoti tālu, mūadienās pat pusaudži to saprot pareizi....

650 26.septembris 2021 15:43
3 0 Atbildēt

Nākamā liekulība izriet no iepriekšējās liekulības.Un beigās viss rezultējās- ka LOham tomēr ir jābūt nonstopa neziņā par to, kurš un no kuras puses viņu izpi.. ,atvainojiet, sitīs.

Kāda nafig var būt savlaicīgi pamanāma diskotēka ierobežotas pārredzamības krustojumā? Ja vienlaikus tiek uzsvērts, ka daudzi nemāk pareizi reaģēt pat pie acīmredzami pamanāmas diskotēkas?

Tam oper-loham bija svarīgāk uzsvērt savu "svarīgumu", vai tomēr "nokļūt galamērķī" ?

Uz Ūlmaņa g-ves arī viena daļa ir ar muzikĀlo dzirdi un raujas malā jau 2min iepriekš.Cits turpretim gaida īpašo uzaicinājumu 2m attālumā.Varbūt operatīvajiem vienkārši piekarināt šķūrējamās lapstas?

Rr19 26.septembris 2021 19:05
3 0 Atbildēt

Citām salonā rēc tāda diskotēka, ka viņš apkārt citu diskotēku nedzird.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti