Avārija uz A2 šosejas Vācijā - iet bojā kravas auto vadītājs (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 11.augusts 2022 16:17

Vakar Vācijā, uz A2 automaģistrāles notikusi smaga avārija, kuras rezultātā gāja bojā cilvēks.

Policija informē, ka satiksmes negadījums noticis netālu no Vollinas. Vispirms, ietriecoties nožogojuma barjerās avarējis Ford markas busiņš, bet, kad satiksme abās joslās apstājusies, sastrēguma beigās notikusi vēl viena avārija: pēdējam kravas auto uztriekusies vēl viena “fūre”, kura aizdegusies.

Lai kā glābēji centās apdzēst liesmojošās mašīnas, pēdējā smagsvara šoferi neizdevās izvilkt no deformētās kabīnes un viņš gāja bojā sadegot.

Zināms, ka abi avarējušie kravas auto bija no Polijas.

Policija uzsver, ka ugunsdzēsējiem bija sevišķi liela slodze, jo uguns no degošajām mašīnām draudēja pārmesties uz pēdējo nedēļu karstumā izkaltušajiem mežiem.

 
Visi komentāri
 
16.30 11.augusts 2022 16:29
1 2 Atbildēt

Tas tikai Rīgā?, kā citur?

16.30 11.augusts 2022 16:33
0 3 Atbildēt

Sorry, šis koments bija par degvielas cenām

Nelabojams 12.augusts 2022 10:57
0 0 Atbildēt

Īsi un izsmeļoši. Nemaz nevar salīdzināt ar mūsu policijas informāciju, kas te varētu būt apmēram šāda: "Mazpisānu pagastā uz ceļa V785 noticis CSNg, kurā iesaistīti divi kravas auto un busiņš. Viena persona gājusi bojā. Negadījuma vietā strādā ceļu policija un glābēji. Negadījuma apstākļus policija noskaidro."

Protams, tur nekas nav rakstīts par to, kāds bija avārijas cēlonis (to tiešām jebkurā gadījumā policija noskaidros ne uzreiz), taču vismaz izstāstīts, kas notika.

Jā, un praktiski nekad nenākas lasīt par tiem noskaidrotajiem cēloņiem.

Vernons 16.augusts 2022 15:11
0 0 Atbildēt

Auto Bānis stājas, visi slēdz avārijas signālus! Vai tā bija?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti