Variantu nebija? (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 7.janvāris 2023 16:33

Video reģistratora īpašnieks izlicis ierakstu ar savu avāriju.

 
Visi komentāri
 
Nu 7.janvāris 2023 18:43
7 2 Atbildēt

Visu pareizi izdarīja - bremzēja, sagabājot taisnvirziena kustīga. Lohs kas izgrieza priekšā, samaksās skādi un būs uzmanīgāks braucējs (cerams).

Rr19 8.janvāris 2023 9:53
0 1 Atbildēt

Skatījās telefonā, bremzēja, kad bija jau par vēlu.

650 7.janvāris 2023 19:25
1 2 Atbildēt

Protams, visiem (par/visu) tiks Samaksāts.Braucot pa tā saucamo auto-bāni, pie zināmas izmanības šo te samaksāšanas procesu var iedarbināt gandrīz katrā nobrauktuvē vai ieskrietuvē un dienas beigās var garantēti kļūt (stāvus) Bagāts.Vajadzīgs veltīt tikai nedaudz uzņēmības un (tikpat nedaudz) personīgā laika.

Ja brauc pa vairākjoslu brauktuvi, nekad ne na/uj nevaig pievērst uzmanību blakus joslās notiekošajam.Tava josla pieder tev.Ja kāds domā citādi- viņš (tev,uzreiz,daudz) Samaksās/par!.Jā.

Ja vairāki lohi vienlaikus vienā vietā brauc katrs pa savu joslu, vienmēr vajag turēties spoguli/spogulī.Nekādas tur pamīšus pozīcijas vai vietas negaidītam loh manevram.

Variants 7.janvāris 2023 20:39
7 1 Atbildēt

1. Pirms manevra uzsākšanasm pārliecināties par drošību

2. Ieslēgt pagrieziena signālu

3. Droši veikt pārkārtošanās manevru

Profi ar 57 Gadu pieredzi 7.janvāris 2023 21:14
4 6 Atbildēt

Kapec nebija variantu , nevajag blisinat ,bet visu laiku kontrolet,kas ir Kreisaa spogulii- lai butu Telpa Manervam , un pa to taisnvirzienu - pupu Mizas, nav LEDUS .

Ledus 8.janvāris 2023 10:57
1 1 Atbildēt

Ne jau ledus dēļ jāturpina taisnvirziena kustība, bet lai panikā lēkājot pa joslām, pats neizraisītu jau citu sadursmi.

650 7.janvāris 2023 23:42
0 4 Atbildēt

Protams, ja priekšābezdošais Lohs nekontrolē (savu) to kreizo spoguli, mums taču ir pilnas tiesības braukt viņam virsū.

Mēs vienmēr iztirzājam TO, kas ir jādara TAM (loham).Mums pašiem nekass nava jādara.Mums ira Taisnība!

Ja nevar citādi ieskaidrot- braucot gar šitādu te lohurindu, vismaz tad savu loha ātrumu kaut kādīgi samēro ar gaidāmo pārsteigumu iespēju! Neceri, ka viņi visi skatīsies savos kreisajos spoguļos, skaties labāk uz viņu kreisajiem riteņiem!

Nebrauc spoguli/spogulī ar iespējamo blakusrindas lohu, atstāj viņam (vai vismaz sev!) variantu manevram!

Neparvelti uz (atsevišķiem) autobāņiem cilvēki par/šo ir "padomājuši" un šādās te nobrauktuvju/uzbrauktuvju vietās starp joslām ir sazīmējuši Nepārtraukto līniju.Bet arī tas negarantē pilnu aizsardzību no varbūtējā loha! Nemāci lohus, jo viņu ir pārāk daudz.Māci labāk pats/sevi!

anoagask 7.janvāris 2023 23:44
1 3 Atbildēt

izvairīties vai samazināt zaudējumus varēja, 11 sekundē ievērojot avārijas situāciju 1. joslā, un preventīvi piebremzējot. ar +30-40 lepni vilkt garām stūķim - vienmēr ir risks, ka kāds izleks ārā no rindas

Latvietis 8.janvāris 2023 12:09
2 0 Atbildēt

Vairāk uz ceļa uzmanību ir jāpievērš, nevis jātupī pie stūres, uz ceļiem ir tik daudz tāda veida idiotu kuri vainu dročī telefonā vai vienkārši ir Lohi kas Tupī!

650 8.janvāris 2023 16:05
1 2 Atbildēt

Noderētu kāds rezumējums.Ja kāds varonis vēl mūsdienās sadomātu aizbraukt kādus pāris tūkst km ārpusē, viņam ar šādu vai līdzīgu situāciju nāktos saskarties noteikti un pat vairākkārt.KO darīt?

Apelēt (mūždien, katrreiz) pie priekšāesošā vai blakusbraucošā Loha (atgādinot viņam/viņa pienākumus), vai tomēr izstrādāt pašam savu uzvedības modeli.

Un attiecīgi "reklamēt" (atgādināt), kas būtu jādara konkrēti MAN, lai pasargātu sevi un savus pasažierus.Vai "man" tiešām ir tiesības uzvesties kā gailim, jebkurā strīdus situācijā aizstāvot savu to tupo "taisnību".

Rezumējums 9.janvāris 2023 14:07
2 0 Atbildēt

TEV konkrēti 650 būtu reizēm jāpatur pie sevis pārgudrelības un prātuļojumi, kas reizēm pat satur kādu graudu taisnības, kas aplipis ar liekvārdības un prāta saguruma sēnalām. Tā nu tass iraid, aha.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti