Variantu nebija? (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 8.janvāris 2023 17:25

Video reģistratora īpašnieks nespēj izvairīties no automašīnas, kas iebrauc pretējā joslā.

 
Visi komentāri
 
Vernons 8.janvāris 2023 17:50
7 7 Atbildēt

Variants bija! Auto jāvada pēc iespējas tuvāk labai malai! Gar balto līniju! Un pa labi vēl ir rezerves joslā, kur aizmukt!

A 8.janvāris 2023 21:46
1 2 Atbildēt

Varbūt viņš nemaz negribēja aizmukt, bet palika "aizstāvēt" savu joslu.

A 8.janvāris 2023 21:49
4 1 Atbildēt

Šitā, neievērojot distanci, ir variants uzskriet kādam, kurš tajā rezerves joslā ir apstājies vai lēni brauc, virsū.

Vernons 9.janvāris 2023 11:16
0 0 Atbildēt

Ir vēl CSN 106. punkts!

Vernons 9.janvāris 2023 13:39
0 0 Atbildēt

Rezerves joslā tikai Tu vari apstāties!

Nja 8.janvāris 2023 18:51
12 1 Atbildēt

Vajag skatīties uz ceļa un tad ne to vien var pamanīt.

uupis 8.janvāris 2023 20:32
1 1 Atbildēt

Mērces draiveris ir ar pakaļas piedziņu - viennozīmīgi!

650 8.janvāris 2023 21:09
1 2 Atbildēt

Īstenā Latvijiešu stailā.Jā.

Baltā kravasbusa vadītājs- viennozīmīgi lohs.Galējais.Filmētājs arī.Vēl galējāks.Jo lielāks Lohs, acīmredzot jo tuvāk viņu "velk" pie otra loha pakakaļas.

Vispār tāds uzskatāms piemērs priekš LV kretīniem "atkārtotājiem"- kas būs, ja..

Par braukšanu "pēc iespējas tuvāk"- būtībā šis ir kārtējais demagogu izdomājums, lai jebkurā gadījumā "vainīgs" būtu pats braucējs.Platu/ērtu/drošu joslu nebūvē gluži tāpēc, lai visiem būtu jābrauc ar labo riteni teju pa apmali.Kvalificētam vadītājam būtu jāspēj izfiltrēt- kurā gadījumā tiešām būtu pareizi tuvāk labajai malai un kurā gadījumā tas vispār ir absurds un pat saistās ar reālu apdraudējumu.

Pēc iespējas "tuvāk"- ok,normāls šoferis pie attiecīgas vajadzības drošvien notrāpīs kaut 2cm no tās suuda apmales, taču Lohs ar visu savu centību un dziļo izpratni/Par garantēti iebrauks auzās jebkurā vietā un laikā.

8.janvāris 2023 21:32
5 3 Atbildēt

Var gudri vēstīt par joslas labo malu, bet ja pretībraucošais ir atslēdzies vai aizkritis ciet, tas iebrauks tavā joslā un nenoslēpsies ne pa labi, ne pa kreisi. Tikpat labi var ieteikt todoen palikt mājās un nebraukt, jo tad nu neviens garantēti neuzjātos virsū. Ja nu tikai laulene vai kakaimiņiene, kas atnāca pēc sāls, bet nolēma mazliet pajārēties.

650 8.janvāris 2023 22:14
0 1 Atbildēt

Ja pretim brauc gara rinda, viennozīmīgi jāieturas pa labi un pietiekamā attālumā no priekšābraucēja.Lai varētu redzēt un prognozēt.Te nevis kādu pakakaļu jāurbina, bet uzmanīgi jāvēro ir stāvoklis tajā rindā- jo ik pa laikam kāds sagribēs vismaz par riteņa tiesu izlīst, lai "passkatītos".

Bet ja kāds brauc naktī (vai kur nu ja pa kkādu sestās šķirass ceļu) - apmalē slēpjas visdažādākās briesmas! Tumšie aizGājēji rāpo pa apmali,naglas un dēļi tur mētājas un no krūmiem/grāvjiem uzglūn izsalkušas žiraffes un/vai pat ragainie Zīloņi!

Uz zemesceļa pie "Labās Malass" mēdz būt izskalojumi, izgrauzumi,ūdens un suuudu sanesumi, kuros 1reiz var iepsist ar savu to labo loha riteni un uz visiem tālākajiem laikiem pārtapt no Loha par Vadītāju! Reāli jāizvērtē situāciju- kāda konkrēti tur ir tā labā mala un kāda ir pretimbraucēja parādīšanās iespēja un ko tu viņam vari "garantēt".Jā.

Loģika 8.janvāris 2023 22:53
0 1 Atbildēt

Pēc loģikas Labajai malai tak būtu jābūt Labai? Nu, vismaz ne ļavnaj? Vai Loha gadījienā Loģika saplok un atkakāpjas, lai nedarbotos?

??? 9.janvāris 2023 0:36
2 0 Atbildēt

Loģika: Latvijā brauc nevis pa labo pusi, bet pa labāko pusi :-) :-) :-)

Instruktors 9.janvāris 2023 9:35
0 0 Atbildēt

Brauciet pa vislabāko pusi!

ZZZZ 9.janvāris 2023 9:05
0 0 Atbildēt

Tautā sauktais autopilots turēs vāģi joslā un pienācīgā distancē

Nuja 9.janvāris 2023 11:28
0 0 Atbildēt

Bet līdz tam laikam toni uz ceļa nosaka lohpilots

650 9.janvāris 2023 20:34
0 1 Atbildēt

Automātiskais Lohpilots taču vada precīzi 5mm no labējās apmales baltās (brūnās) strīpas, ja? Ai, nee,sorī , pēc iepējas tuvāk- tas ir knapi 1mm,bet ne vairāk!

Ja nu gadijienā strīpas tur nav, tad viņš p/š (pa brūno vielu) pēc iespējas tuvāk grāvim, ja?

Lohi taču vienmēr priecājas, ja uz vairākjoslu lohceļa katrs blakusbraucošais lohs kko vada pēc iespējas tuvāk kādai "savai" strīpai, vane? Piemēram, uz lohceļa rīga-ozolnieki, ja pa kreizo joslu braucošais lohs šo darbību dara "pēc iespējass" tuvāk labajā joslā braucošajam.Jā.

Vienīgi kas (joprojām) nav noskaidrots- kur rodās (tie) Lohi un kāpēc tik lielā skaitā ;p

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Biedrība: Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām 5

Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām, lēš biedrība "Izglītības, kultūras un inovatīvo projektu asociācija", kas īsteno kampaņu "Cieni sabiedrisko!". Lasīt vairāk

 

Vai CSN 113. punkts ļauj turpināt kustību pa labo joslu ārpus apdzīvotām vietām? Jā vs Nē 2.DAĻA (+ VIDEO) 47

iAutolv skaidro noteikumus, kas attiecas uz braukšanas kārtību joslās un apsteigšanu apdzīvotās vietās un ārpus tām. Ir arī jautājumi, tādēļ skatāmies video un rakstām savus komentārus. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 15

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti