Pēc pazušanas no radariem laukā netālu no Rīgas lidostas nosēdusies civilā lidmašīna ( VIDEO) 17

 
LTV Ziņu dienests | 19.jūnijs 2024 19:51

Izpletņlēkšana Limbažu pusē dramatiski beigusies kāda neliela lidaparāta pilotam un pasažierim. Laikapstākļu dēļ nespējot atgriezties ne Limbažos, ne rezerves lidlaukā – Cēsīs, nelielais lidaparāts nespēja sasniegt arī lidostu “Rīga”. Un veica avārijas nosēšanos pļavā Babītes pusē.

Pilots no hospitalizācijas atteicās, bet izpletņlēcējs no Lietuvas guvis smagu sejas traumu un tiek gatavots operācijai Rīgas Austrumu slimnīcā.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IQ 20.jūnijs 2024 9:43
3 0 Atbildēt

Ja laika prognoze ir shaubiiga, varbuut labaak bija vispaar atcelt konkreeto izklaides lidojumu. Tiiri latviski, ir panjemt samaksu par izpletnleeceeju pacelshanu debesiis, un nepiepildiit pilnu baaku degvielas!

0pis 20.jūnijs 2024 10:46
3 0 Atbildēt

Es tā domāju - labs gan cilvēkam hobijs - izplētņlekšana. Agrāk to darīja pusmilitārajā organizācijā, kas gatavoja darbaļaudis karam ar visu pasauli. Tagad cilvēks no laba prāta mēro vairākus simtus km ceļu lai samaksātu vēl arī par lekšanu no lidmašīnas, par kuras pilotu zināms vien tas, ka viņam ir papīri. Labi dzīvojam! Un daži vēl saka, ka pa šiem gadiem nekas nav gājis uz priekšu. Ir gājis gan uz priekšu, gan gaisā. Vai tad ne.

imzz 20.jūnijs 2024 11:38
3 2 Atbildēt

Militārā lēkšana, atskaitot specvienību,  visai atšķiras no sporta. Tur lielu treniņu nevajag. Izpletņu atvēršanas auklas gredzeni ir uz tādas kā aizkaru stangas lidaparātā, un noraujas izlecot. Nekāda spēlēšanās ar brīvo kritienu. Ja kāds aizkavējas durvīs ,tam iedod ar kāju pa dibenu, lai nekavē pagastu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Hibrīds ar 727 Zs un 65 km elektriskā režīmā - BMW piesaka jauno M5 (+ FOTO)

BMW pieteicis septītās paaudzes M5 – sportisku sedanu ar 727 Zs, kas pirmizrādi piedzīvos Gūdvudas Ātruma festivālā. Lasīt vairāk

 

Smagās avārijas liek aizdomāties: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 21

Ņemot vērā smagos ceļu satiksmes negadījumus (CSNg), kas notika uz Liepājas šosejas (A9) šodien un vakar, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtīs ārkārtas drošības auditu Liepājs šosejas posmam. Smagie CSNg notika autoceļa A9 80., 90. un 105. kilometrā. Lasīt vairāk

 

Uz Liepājas šosejas vieglā un kravas auto sadursmē bojā gājuši trīs cilvēki; satiksme bloķēta 24

Šodien smagās un vieglās automašīnas sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gājuši bojā trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova. Lasīt vairāk

 

Līgo dienā pie stūres pieķerti 20 dzērājšoferi 1

Līgo dienā Latvijā aizturēti 20 dzērājšoferi un viens vadītājs narkotisko vielu iespaidā, aģentūru LETA informēja Valsts policija Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti