Traģēdija Vācijā: jaunieši bez tiesībām izraisa smagu avāriju (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 21.oktobris 2024 4:47

Viens cilvēks gājis bojā, divi smagi ievainoti – tāds ir iznākums avārijai netālu no Vācijas pilsētas Bretenas, ko izraisīja divi jaunieši, kas pie stūres bija sēdušies bez vadītāja apliecības.

Kā ziņo vietējās policijas pārstāvis, Mercedes CLA tika pamanīts jau netālajā Valcbahtālē, kad tas lielā ātrumā pabrauca garām policijas patruļai. Automašīna ar pārkāpējiem uz laiku pazuda no policijas redzesloka, tad to pamanīja dažus kilometrus attālajā Vīsingenē. Policija uzsāka sekošanu, bet Mercedes uzbrauca uz B293 autoceļa un devās Bretenas virzienā. Netālu no nobrauktuves L571 pārkāpēji apdzenot citu transportlīdzekli nonāca pretējā joslā un sadūrās ar Volkswagen Polo.

46 gadus vecais Volkswagen vadītājs gāja bojā, bet 20 un 21 gadu vecie jaunieši, kas atradās Mercedes, smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Pagaidām nav līdz galam skaidrs, kurš no abiem jauniešiem bija pie stūres, taču ir kļuvis zināms, ka nevienam no viņiem nav autovadītāja apliecības.

Avārijas cēlonis un precīza negadījuma gaita vēl nav galīgi noskaidrota, bet policija meklē lieciniekus, kas varētu būt traģiskā negadījuma aculiecinieki.

Policija apgalvo, ka viņi vēl nebija uzsākuši pakaļdzīšanos, bet bija likumpārkāpējiem tikai sekojoši – un arī tas vēl būs jānoskaidro, tādēļ pieaicināti eksperti.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 21.oktobris 2024 7:20
0 0 Atbildēt

Arī PL uz vairākjoslu ceļa 4 bojā gājušie masveida avārijā

www.gazeta.pl/0,0.html?utm_...ygzjogtymg2ri.

imzz 21.oktobris 2024 9:21
0 0 Atbildēt

Sadursme uz S7. Kravas automašīnas vadītājam tika uzrādīta apsūdzība. 

37 gadus vecajam vīrietim draud 15 gadu cietumsods: svētdien, 20. oktobrī, kravas automašīnas vadītājs tika nogādāts Pruščas Gdaņskas prokuratūrā. Viņu pavadīja divi advokāti. Aizdomās turamais atteicās sniegt paskaidrojumus un viņam inkriminētajā noziegumā neatzina.Sadursme uz  Kravas automašīnas vadītājs esot notriecis automašīnas, kas iestrēgušas sastrēgumā. Tā rezultātā kopumā bojāts 21 transportlīdzeklis, no kuriem vairāki aizdegušies. Četri cilvēki tika nogalināti un desmiti tika ievainoti.

Sojaslatte 21.oktobris 2024 8:03
2 0 Atbildēt

Ko, mūsējie jau Vācijā!?!

imzz 21.oktobris 2024 9:16
0 0 Atbildēt

sadūrās ar Volkswagen Polo.46 gadus vecais Volkswagen vadītājs gāja bojā,- brauc vēl ar mazauto, rezultāti atbilst svara kategorijām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģēdija Vācijā: jaunieši bez tiesībām izraisa smagu avāriju (+ FOTO) 4

Viens cilvēks gājis bojā, divi smagi ievainoti – tāds ir iznākums avārijai netālu no Vācijas pilsētas Bretenas, ko izraisīja divi jaunieši, kas pie stūres bija sēdušies bez vadītāja apliecības. Lasīt vairāk

 

Demontēta puse vecā Salacgrīvas tilta (+ VIDEO)

Aptuveni pēc mēneša pilnībā būs demontēts teju 65 gadus vecais Salacgrīvas tilts. Paralēli tam norit darbs pie jaunā tilta būvniecības. Tikmēr uz pagaidu tilta novērota problēma – autobraucēji, kuri neievēro ātruma ierobežojumus, distanci vai pārsniedz atļauto auto svaru. Lasīt vairāk

 

3,5 miljoni eiro un 1200 Zs - Ferrari atklāj informāciju par jauno F 80 (+ FOTO) 4

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pastāstījis par jaunāko modeli F 80, kas apveltīts ar 1200 Zs jaudu un tiks izlaists 799 vienībās. Lasīt vairāk

 

Avārija vidējā ātruma radara zonā pie Siguldas (+ FOTO) 88

Šodien, 17.oktobrī notikusi divu transportlīdzekļu sadursme vidējā ātruma kontroles zonā uz A2 šosejas, netālu no Siguldas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti