Vasara ratiņkrēslā - motociklists nofilmē savu avāriju (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 21.oktobris 2024 15:17

Avāriju fiksējuši gan motociklista, gan autovadītāja videoreģistratori. Cietušais motociklists informē, ka negadījumā par vainīgu nesen atzīts autovadītājs, bet viņš pats visu vasaru bijis spiests pavadīt ratiņkrēslā un tikai augusta beigās atsācis staigāt ar kruķu palīdzību.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sviesc 21.oktobris 2024 15:38
5 0 Atbildēt

Grūti spriest. Nezinām cik ātri brauca motocikla vadītājs. Nezinām cik tur atļautais. Video izskatījās, ka diez gan raiti stiepa. Ja mocis iekļāvās ātruma limitos, tad vainīgs auto vadītājs. Ja pats bija būtiski izbraucis no ātruma limita, tad pats vainīgs.

0pis 21.oktobris 2024 16:00
5 3 Atbildēt

Ko lai saka, mocim bija jānolasa idiots automobilī mazliet agrāk un jāiet garām pa otru pusi. Automobilisti pārāk bieži ir akli un/vai truli. Nu, piemēram - sestdien minos pa absolūti tukšu šoseju, gar pašu malu jo asfalts ir pilnīgi jauns un gluds visā platumā. Un te man gar elkoni pabrauc kautāds pēžo ar pežuo pie stūres. Viens velo un viens auto. Neviens cits auto nebrauc viņai ne pretī, ne pakaļ. Es vot domāju - kas tai p***ai darās viņai tukšajā paurī, kāda hrena pēc viņai ir jābrauc garām nu tik tuvu? Esmu vienkārši ahujā par to, cik viegli klīniski dumi cilvēki var dabūt tiesības vadīt auto.

uupis 21.oktobris 2024 16:03
4 0 Atbildēt

Kreisais pagrieziens jāveic no GALĒJĀ kreisā stāvokļa (nevis no labā ceļa puses). Es saprotu ka šoferim gribējās apgriezties. Ja šams būtu iebraucis sānceļā un tur apgriezies no KREISĀ stāvokļa, mocis būtu apbraucis pa labo pusi vai arī apdzenot neatļautā vietā pats būtu vainīgs!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunās Dacia Duster 4x4 tests (+ FOTO)

Dacia Duster 4x4 divu dienu tests maršrutā Rīga - Liepāja - Klaipēda - Nida - Šauļi - Jelgava - Rīga. Lasīt vairāk

 

Kā Continental riepas pagarina elektrisko kravas auto sniedzamību? (+VIDEO) 1

Vadošie riepu ražotāji kā Continental izstrādā ne vien pašu apriepojumu, bet arī dažādas palīgtehnoloģijas. Apmeklējot vācu auto tehnoloģiju milža Continental ekspozīciju transporta izstādē Hanoverē, atklājām, ka modernās kravas spēkratu riepas spēj daudz vairāk nekā ripot, vilkt vai stūrēt. Lasīt vairāk

 

Demontēta puse vecā Salacgrīvas tilta (+ VIDEO)

Aptuveni pēc mēneša pilnībā būs demontēts teju 65 gadus vecais Salacgrīvas tilts. Paralēli tam norit darbs pie jaunā tilta būvniecības. Tikmēr uz pagaidu tilta novērota problēma – autobraucēji, kuri neievēro ātruma ierobežojumus, distanci vai pārsniedz atļauto auto svaru. Lasīt vairāk

 

3,5 miljoni eiro un 1200 Zs - Ferrari atklāj informāciju par jauno F 80 (+ FOTO) 4

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pastāstījis par jaunāko modeli F 80, kas apveltīts ar 1200 Zs jaudu un tiks izlaists 799 vienībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti