Satiksmi pa Jūrmalas šoseju pārslēgs uz vienu brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā 14

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.jūnijs 2020 8:39

Šodienas laikā Jūrmalas šosejas remontdarbu zonā no Rīgas līdz Jūrmalai satiksme tiks pārslēgta uz vienu brauktuvi un tiks organizēta pa Rīgas virziena brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Satiksmes organizācijas izmaiņas tiek veiktas uz asfaltēšanas darbu laiku.

LVC brīdina, ka līdz ar to autobraucējiem ir jārēķinās ar papildu laiku ceļā, un īpaši no rītiem un pēc darba dienas beigām satiksme tur var būt palēnināta. Autobraucēji tiek aicināti pievērst īpašu uzmanību ceļazīmēm uz Jūrmalas šosejas pie divlīmeņu mezgla krustojumā ar Rīgas apvedceļu, jo asfaltēšanas laikā satiksmes organizācija tur var tikt mainīta katru dienu.

LVC aicina visus, kuriem nepieciešams nokļūt no Rīgas uz Jūrmalu un otrādi, izvērtēt iespēju izmantot vilcienusatiksmi, īpaši siltajās brīvdienās, dodoties uz jūru.

Rīgas apkārtnē būtiski remontdarbi turpinās arī uz Jelgavas šosejas, posmā no Jaunolaines līdz Misas tiltam, un uz Vidzemes šosejas, no Garkalnes līdz Sēnītei, kur turpinās asfaltēšanas darbi un satiksme novirzīta pa vienu brauktuvi.

Šonedēļ sākti remontdarbi uz reģionālā autoceļa Dobele - Bauska, posmā no Dobeles līdz Kroņaucei. Patlaban tur ir ieviesti vēl tikai ātruma ierobežojumi.

Kopumā vairāk nekā 50 valsts autoceļu posmos notiek remontdarbi, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar satiksmesierobežojumiem, plānojot savus braucienus.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Naudrauši 12.jūnijs 2020 8:49
8 4 Atbildēt

Naudrauši jau stutē savus trijkājus , izmanto izdevību nopelnīt, kamēr šoferi nav paspējuši pierast pie izmaiņām!

Naudrauši 12.jūnijs 2020 10:09
6 1 Atbildēt

Un vispār, kāda jēga lasīt rakstu par izmaiņām, ja šorīt no rīta, jau visi ir izbaudījuši šīs izmaiņas. Pēc tam, kad esi izbraucis pa šo ceļa posmu, lasīt to ziņās ir stulbi! Grūti pabrīdināt 1 nedēļu iepriekš, ka jāieplāno papildus 10 min!?

Šaurpieris 12.jūnijs 2020 12:03
4 2 Atbildēt

Jo šaurāks skatījums uz dzīvi, jo mazāk joslu vajag!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti