Latvijā autoceļi daudzviet apledojuši un sniegoti, strādā 179 ziemas tehnikas vienības

 

Foto: iAuto.lv

19.marts 2021 9:03

Šorīt apledojums un daudzviet sniegs uz autoceļiem apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sniegotos ceļa posmus attīra no sniega un slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 179 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Tallinas šosejas posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, uz Vidzemes un Valmieras šosejām, Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne, visā posmā, Rīgas apvedceļa Salaspils-Babīte, visā posmā, Daugavpils šosejas posmā no Rīgas līdz Nīcgalei, uz Bauskas, Jelgavas, Rēzeknes un Tīnūžu šosejām, uz Liepājas šoseja posmā no Rīgas līdz Apšupes krustojumam un posmā no Blīdenes līdz Skrundai, Ventspils šosejas posmā no Rīgas līdz Kūdrai, Grebņeva - Medumi šosejas posmā no Grebņevas līdz Špoģiem un uz Rēzeknes apvedceļa visā posmā.

Apmierinoši braukšanas apstākļi uz reģionālajiem autoceļiem Daugavpils, Krāslavas un Ventspils apkaimē.

Mainīgos laika apstākļos LVC aicina autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem, ieturēt lielāku distanci līdz priekšā braucošam transportlīdzeklim, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti