Pēc drona incidenta ieviesti uzlabojumi; atbildīgie atzīst kļūdas (+ VIDEO) 1

 
LTV Ziņu dienests | 12.oktobris 2024 16:55

Kopš 7. septembra incidenta, kad Latvijas gaisa telpā ielidoja un Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nogāzās Krievijas militārais drons, aizsardzības nozare ir veikusi konkrētus uzlabojumus visos Latvijas gaisa telpas uzraudzības līmeņos. Atbildīgie atzīst, ka notikušas arī kļūdas, kas tiks ņemtas vērā, uzlabojot saziņu ar sabiedrību.

 
Visi komentāri
 
650 12.oktobris 2024 17:13
0 0 Atbildēt

Kā tad tā.Kaut kas te nav īsti saprotams.Varbūt nav pateikts līdz tā dēvētajam "galam".Pretrunīga situācija.Jo tu vairāk (jo augstākā līmenī) tu esi Atbildīgs, jo vairāk viskautko Atzīsti- jo vairāk tev taps Piedots.

Ja piem valstiski/Vidējo "atbildīgo" Lohu aptur polipolicija un viņš to atzīst (piekrīt atzīst?..) ,kāpēc viņam neatceļ Sodu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ietriecoties auto durvīs, motociklists uzmet salto (+ VIDEO) 15

Motociklists uzmet salto, jo izgriežoties uz galvenā ceļa, vieglā auto vadītājs izgriež tam priekšā. Lasīt vairāk

 

No Nissan galvenās mītnes Austrālijā nozagts rets R32 Skyline GT-R eksemplārs

1991. gadā izlaistās kupejas vērtība ir aptuveni 150 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Daugavpilī pret motocikla vadītāju uzsāk 20 administratīvo pārkāpumu procesus 7

2024. gada 6. oktobrī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas fiksēja, ka Daugavpilī kāds vīrietis brauc ar motociklu diennakts tumšajā laikā bez ieslēgtiem tuvās gaismas lukturiem un bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadītāja tiesībām. Lasīt vairāk

 

Kas būtu jāzina, ja tagad plāno iet tehnisko apskati savam auto? (+ VIDEO) 22

iAutolv informē, ka pie tehniskās apskates punktiem veidojas rindas, jo autoīpašnieki cenšas iziet skati vēl šogad - pirms jauno nosacījumu stāšanās spēkā. Kā ir jūsu pusē? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti