Sestdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 26 reibuši autovadītāji

 
Nozare.lv | 7.septembris 2014 8:00

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem aizturējusi 25 autovadītājus, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet viens autovadītājs bijis narkotisko vai psihotropo vielu iespaidā.

Kā aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, visvairāk iereibušo šoferu noķerts Rīgas reģionā. Tur likumsargi fiksējuši astoņus gadījumus, kad autovadītājs pie stūres sēdies "kunga dūšā". Savukārt viens autovadītājs savu spēkratu centies vadīt narkotisko vielu reibumā. Gan Zemgalē, gan Vidzemē policisti reibumā pieķēruši sešus reibušus autovadītājus, Latgalē - trīs, bet Kurzemē - divus.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 293 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 169 - noformēts Rīgā.

Kā liecina VP apkopotā statistika, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, 13avārijās cietuši pavisam 13 cilvēki.

Rīgas reģionā vakar reģistrēti 30 ceļu satiksmes negadījumi, Vidzemē - deviņi, Kurzemē - seši, bet Zemgalē un Latgalē - pa astoņiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

55 600 eiro: modernizētais Audi S3 saņem 333 Zs (+ FOTO) 6

Modernizētais Audi S3 kļuvis spēcīgāks, jaudas ziņā panākot Golf R un pietuvojoties saimes līderim Audi RS 3. Lasīt vairāk

 

Kā aizvest četrus trīsasu vilcējus (+ VIDEO) 3

Interesanta tehnoloģija, kas ļauj uz puspiekabes platformas izvietot četrus, nebūt ne mazus pēc saviem gabarītiem, trīsasu kravas vilcējus. Lasīt vairāk

 

Speciālisti: No šādas avārijas varēja izvairīties (+ VIDEO) 19

Ātruma pārsniegšana, agresīva braukšana un nepareiza bremžu izmantošana. Tā vakarvakarā Rīgā uz Akmens tilta motocikla avāriju vērtē motosporta eksperti. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti