Autovadītājs sūdzas, ka viņu piekāvis ceļu policists 18

 
Nozare.lv | 9.februāris 2015 9:42

Kāds autovadītājs, kurš tika apturēts uz autoceļa Sēnīte-Ropaži, iesniedzis sūdzību, ka viņu smagi piekāvis ceļu policists, jo pēc tikšanās ar tiesībsargu viņš tagad ārstējoties Siguldas slimnīcā, šodien vēsta laikraksts "Diena".

3.februārī kāda elektriķa vadītu spēkratu uz autoceļa Sēnīte-Ropaži apturēja ceļu policistu ekipāža. No tās izkāpušaispolicijas darbinieks piegājis pie autovadītāja un lūdzis uzrādīt dokumentus, kā arī iepūst trubiņā.

Šoferis palūdzis ceļu policistam uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, pēc kā sekojusi policista agresīvā rīcība, proti, viņš uz autovadītāju sācis kliegt, pavēlējis izkāpt no mašīnas.

"Viņš iesita man pa kreiso vaigu, apsauca par psihu, ar varu atsprādzēja drošības jostu un izrāva no mašīnas. Mani nometa guļus, un no sitiena pa pakausi galva atsitās pret asfaltu - vien dzirdēju, kā otrs policists apsauc savu kolēģi, lai viņš beidz mani sist. Viņš pārtrauca sist pa galvu, bet turpināja to darīt," laikrakstam "Diena" stāsta 48 gadus vecais cietušais.

Tāpat sitējs saņēmis "draudzīgu" norādījumu "neiedomāties sūdzēties", jo viss tik un tā liecināšot pret viņu pašu. Par to policists parūpēšoties, ziņojumā norādot, ka šoferis mēģinājis pretoties, bēgt un atņemt ieroci, tādēļ fiziski ietekmēts. "Šādi nodomi pēc naktsmaiņas pļavas vidū man pat prātā neienāktu! Nemaz nerunājot par to, ka biju viens pret diviem, kuri miesās krietni druknāki par mani," stāsta šoferis.

Vīrietis pēc sasišanas nogādāts Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas novada iecirknī, kur viņam atņemts maks un mobilais tālrunis. Pa ceļam viņš bija paspējis piezvanīt sievai, kura savukārt ziņojusi savam brālim - bijušajam policistam. Viņš devies uz iecirkni - savu ilggadējo darbavietu -, taču pie Igora neesot ticis pielaists, lai gan radinieks neesot atradies aiz restēm.

Pa to laiku policisti likuši trīs reizes pūst alkometrā, kā uzskata aizturētais - cerībā, ka uzrādīsies promiles, taču nekā, jo viņš alkoholu nelietojot jau 20 gadu. Pēc tam izsaukta ātrā palīdzība un sagatavoti dokumenti.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas izraksts laikraksta rīcībā apliecina, ka aizturētā šofera asinīs nav konstatēts alkohols, taču pacienta ķermenis cietis no vardarbības - galvas un krūšu kurvja sasitumi, ādas nobrāzumi, sāpes galvā un samaņas zuduma epizode.

Lai sitējs tiktu saukts pie atbildības, tiekot gatavots iesniegums Iekšlietu ministrijas Iekšējās drošības birojam.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Robčiks 9.februāris 2015 10:39
10 0 Atbildēt

Bildīte ari derētu,lai tauta pazīst savus ,,varoņus,,

?????????/ 9.februāris 2015 10:03
8 0 Atbildēt

kāpēc neuzrakststa kā sauc policistu?

TDIOTS 9.februāris 2015 9:47
6 0 Atbildēt

Tā iet ka nenobloķē auto durves

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti