Par braukšanu dzērumā aizturēto šoferu skaits pieaug; kravas auto vadītāji kļūst apzinīgāki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.aprīlis 2015 17:48

Šogad par sēšanos pie stūres alkohola reibumā policija aizturējusi 1 111 automašīnu vadītājus, tostarp 59 kravas automašīnu šoferus, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Salīdzinājumā ar iepriekšējā gada tādu pašu laika posmu noķerto iereibušo kravas šoferu skaits ir samazinājies par 26, savukārt kopējais aizturēto iereibušo šoferu skaits ir audzis par 51 gadījumu.

Pagājušajās brīvdienās par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā tika noformēti 30 protokoli, tostarp pieķerti arī divi kravas automašīnu šoferi, kuru izelpā alkohola koncentrācija pārsniedza 1,5 promiles.

Valsts policija uzsver, ka īpaši nepiedodama šāda rīcība ir kravas automašīnu šoferiem, kuru transports ir daudz lielāks un smagāks par pārējo satiksmes dalībnieku transportlīdzekļiem. Avarējot tik lielai automašīnai, sadursmes brīdī izdzīvot ir gandrīz neiespējami.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti