Valsts policija (VP) izsludinājusi konkursu par antiradaru detektēšanas ierīču iegādi 14

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 3.septembris 2016 20:25

Valsts policija (VP) izsludinājusi konkursu par antiradaru detektēšanas ierīču iegādi.

Šādas ierīces ir nepieciešamas, lai varētu fiksēt tos pārkāpējus, kuri acīmredzami apzināti vēlas traukties ar lielāku ātrumu, nekā atļauts. Turklāt braucējs paliek nesodīts, jo, izmantojot šādas ierīces, var noteikt vietas, kur atļauto ātrumu kontrolē radari, attiecīgi samazinot braukšanas ātrumu un brīdi ievērojot noteikto - tieši tik ilgi, lai izvairītos no soda, taču pēc tam atkal palielinot braukšanas ātrumu.

Plānots, ka par iepirkumā minēto summu varētu iegādāties aptuveni 30 šādas ierīces policijas vajadzībām, policijai piebilstot, ka negodprātīgu ātrumpārkāpēju fiksēšanai tās ir efektīvas.

Pretendentiem savi pieteikumi ir jāiesniedz līdz 12.septembrim.

Līdz 30.augustam par šo neatļauto ierīču lietošanu braukšanas laikā policija noformējusi 104 protokolus, bet pērn šādā laika periodā - 60.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sieviete pie stūres 4.septembris 2016 10:49
11 2 Atbildēt

Kurš šai valstī ir lielāks idiots? Tāpat brauks uz cik gribēs, es savu antiradaru aiz biksiņām ielikšu, ei nu atrodi un pierādi, ka man viņš ir. Var braukt uz 90 var braukt uz 140 un avārijas būs. Radarus normālās valstīs liek BĪSTAMĀS VIETĀS, bet nē, latvieši uzliks uz taisnes un raus naudu un kukuļus. Kur vēl pasaulē kāds ir redzējis policistus un lielajiem ceļiem, kaut uz mazajiem? Lūdzu apgaismojiet mani, esmu bijusi un dzīvojusi visā Eiropā, un neesmu redzējusi policistu v bez iemesla uz lielā ceļa.

Policijā trūks izdoma 3.septembris 2016 21:39
6 5 Atbildēt

Efektīgi un vienkārši ar ātruma pārkāpējiem var cīnīties sekojoši - jāuzstāda ceļa posmā vairākus nummurzīmju reģistrēšanas aparātus un automātiski jāizrēķina braukšanas ātrumu dotajā ceļa posmā. Ja ātrums ir virs atļautā braukšanas ātruma, automātiski tiek piespriests sods.

huEc 4.septembris 2016 14:47
6 2 Atbildēt

a kā tad paliek ar DROŠA ātruma izvēli atkarība no, piemēram, tiem pašiem meteoroloģiskajiem apstākļiem? Jebšu viesiem obligāti jāplēš min89max91kmh? Un ph kas reāli uz ceļa notiek?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti