Dzērājšoferis bēg no policijas un ietriecas dzelzsbetona sienā 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.aprīlis 2017 19:26

Dzērājšoferis, bēgot no policijas, ar automašīnu ietriecies dzelzsbetona sienā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Šajā nedēļas nogalē, 8.aprīlī, pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu "Chrysler" markas transportlīdzekli, kurš bija novietots stāvēšanai apstādījumos. Savukārt pie spēkrata stūres ievērots vīrietis manāmā reibumā. Aculiecinieks nekavējoties par redzēto ziņoja likumsargiem.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka norādītā automašīna vairs neatrodas apstādījumos. Tomēr, apsekojot tuvāko apkārtni, pamanīts meklētais transportlīdzeklis. Policisti ieslēdza gaismas un skaņas signālus, vienlaikus dodot norādījumus nekavējoties apstādināt spēkratu, taču vadītājs nolēma bēgt.

Bēgšanas laikā šoferis nenovaldīja automašīnas stūri un ietriecās dzelzsbetona sienā. Vīrietis pēc sadursmes atvēra durvis un metās bēgt kājām, taču ātri vien tika panākts un aizturēts.

Izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki, kuri vadītajam veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā. Testa laikā konstatēts, ka vadītājs ir 2,36 promiļu reibumā. Savukārt pārbaudot vīrieša datus, noskaidrots, ka viņam nav autovadītāja tiesības. Darbu notikuma vietā turpināja Valsts policijas darbinieki.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 12.aprīlis 2017 8:07
2 3 Atbildēt

Kārtējā miliču patvaļa. Nav pierādīts, ka šis vīrs vadīja to auto!!!

CRDI 12.aprīlis 2017 10:35
1 0 Atbildēt

Es tā dzērāja šofera vietā sūdzētos Ventspils tiesā, jo gan jau ka policisti par 0,0005 sekundēm nokavēja skaņas un gaismas signālu ieslēgšanu, un vispār CSN tām zilajām lampiņām nav brīdinājuma signāla Svētā statusa, un droši vien nepareizi spaidīja bremzes, un vispār viņiem tur nevajadzēja braukt, un tāpēc dzērājšoferis nav vainīgs.... Iesaku dzērājam izmantot "Nervons un partneri" pakalpojumus tiesvedībā...

viencexperc 11.aprīlis 2017 22:07
1 0 Atbildēt

Lai dabūtu 2.36 promiles, vienatnē jāizdzer pudele šņabīša.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 9

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti