Nepilngadīgs jaunietis alkohola reibumā Brīvības ielas vidū mēģinājis tvarstīt automašīnas 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.aprīlis 2017 8:04

Kāds nepilngadīgs jaunietis alkohola reibumā šonakt Brīvības ielā skrējis pa tās braucamo daļu un mēģinājis ķert garām braucošos transportlīdzekļus.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP), šonakt policijas Centra pārvaldes darbinieki, patrulējot Brīvības ielā, pamanīja jaunieti, kurš skrēja pa ceļa braucamo daļu, stādināja automašīnas un ar rokām sita pa tām. Transportlīdzekļu vadītāji centās jaunieti apbraukt, lai viņu nesavainotu. Tomēr puisis nelikās mierā un, izplešot rokas, ķēra nākamos transportlīdzekļus.

Policists izkāpa no operatīvā transportlīdzekļa un devās jaunietim pakaļ. Puisis, ieraugot likumsargus, aizskrēja aiz netālu esošā konditorejas veikala, kur centās pārlēkt pāri žogam, taču policists pārkāpēju panāca un aizturēja.

Puisis tika aizvests operatīvā transportlīdzekļa videonovērošanas zonā, kur viņš savu galvu sāka sist pret automašīnas pārsegu. Jaunietis tika satverts un pavilkts nost no automašīnas, lai viņš nenodarītu sev kaitējumu. Veicot personas datu pārbaudi, konstatēts, ka jaunietis ir nepilngadīgs.

Ņemot vērā, ka pārkāpējs bija arī acīmredzamā reibumā, RPP darbinieki izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Pret jaunieti sākta lietvedība par sīko huligānismu, taču, ņemot vērā mediķu norādījumus, puisis tika hospitalizēts. Tikmēr sarunas laikā ar abiem nepilngadīgā jaunieša draugiem noskaidrots, ka visi kopīgi dzēruši degvīnu. Viens viņiem atzinās, ka nopircis alkoholu un nepilngadīgo draugu iesaistījis alkohola lietošanā. Jaunietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par nepilngadīgā novešanu līdz dzērumam.

Savukārt trešais puisis, neskatoties uz vairākkārtējiem policistu aizrādījumiem, iegāja netālu esošajā pagalmā, kur nokārtoja dabiskās vajadzības. Pārkāpējam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par urinēšanu neatļautā vietā.

 
Visi komentāri
 
Daivis 15.aprīlis 2017 0:29
0 0 Atbildēt

viss ok,bet kotam calim bij darit?????curat bikses vai???

Vernons 18.aprīlis 2017 9:27
0 0 Atbildēt

Puika uzprasījās uz reālu Nāves sodu! Palaimējās, ka neviens viņu nenotrieca!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti