Muitas policija Krustpils ielā atklājusi nelegālu degvielas tirdzniecības vietu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 21.aprīlis 2017 16:22

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas policijas pārvalde Rīgā, Krustpils ielā, vakar atklājusi nelegālu degvielas tirdzniecības vietu, aģentūru LETA informēja VID pārstāve Aļona Zandere.

Degviela bija noglabāta plastmasas tvertnēs kādā konteinerā, no kura to tālāk tirgoja privātpersonām. Apsekošanas brīdī pie konteinera tika sastaptas divas personas, kuras uzpildīja degvielu vieglajai automašīnai "Toyota". Personas VID Muitas policijas darbiniekiem nevarēja uzrādīt ne derīgus degvielas izcelsmes dokumentus, ne arī licenci darbībai ar akcīzes precēm.

Tika izņemti 2150 litri šķidruma ar dīzeļdegvielai raksturīgu smaržu, elektriskais sūknis ar uzpildes pistoli un elektroniskais degvielas skaitītājs ar gumijas šļūtenēm.

Notikuma vietā tika aizturēts 1995.gadā dzimis vīrietis, pret kuru uzsākta administratīvā pārkāpuma lieta pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa panta, kas nosaka naudassodu līdz 700 eiro.

"Mūsu rīcībā esošā informācija ļauj secināt, ka degviela iegādāta no kravas automašīnu šoferiem, kuri veic komercpārvadājumus no valstīm ārpus Eiropas Savienības," sacīja Muitas policijas pārvaldes vadītājs Kaspars Podiņš.
Šī jau ir ceturtā reize šogad, kad VID darbinieki atklājuši nelegālas degvielas glabāšanas un realizācijas vietu.

Janvārī kādā garāžā Rīgā Muitas policija izņēma 3200 litru dīzeļdegvielas. Vēl divi gadījumi bija šī gada martā - attiecīgi tika izņemti 800 litri un 900 litri dīzeļdegvielas.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 21.aprīlis 2017 17:07
2 8 Atbildēt

Vajadzēja nevis izņemt un nodot " pārstrādei" ingrid dus, bet gan aizdedzināt un aizslēgt durvis no ārpuses...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti