Ventspilī "BMW" traucies ar ātrumu 226 km/h; vadītājs zaudē 680 eiro un tiesības uz gadu 16

 

Foto: ilustratīvs attēls

Valsts Policija | 23.augusts 2017 14:51

22.augustā ap plkst. 23:50 Ventspilī, Talsu ielā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Satiksmes uzraudzības rotas darbinieki, patrulējot ar trafarēto automašīnu, apturēja transportlīdzekli “BMW 535”, kuras vadītājs vietā, kura atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā traucās ar ātrumu 226 kilometri stundā.

Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 540 līdz 680 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz divpadsmit mēnešiem. Šajā gadījumā šodien tika pieņemts lēmums vīrietim piemērot maksimālo sodu – 680 eiro un tiesību atņemšanu uz divpadsmit mēnešiem.

Transportlīdzekļa vadītājs, 1985.gadā dzimis vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem, tāpat viņam iepriekš ir atņemtas tiesības.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
martinslusis 23.augusts 2017 17:21
31 3 Atbildēt

Uzskatu, ka ja atkārtoti tik ļoti pārkāpj ātrumu, tad vismaz uz 5 gadiem vajadzētu nost tiesības un arī par braukšanu bez tiesībām vajadzētu reālu administratīvo arestu, citādi tiesību atņemšana neizskatās, ka kādu baigi uztrauktu un liela daļa tāpat turpina rullēt pa ceļiem bez tiesībām.

Nu un, protams, vai nu ļoti lielu naudas sodu vai auto konfiskāciju (tur gan būtu daudz juridisko šķēršļu).

226 km/h vietā, kur jābrauc ar 50 km/h ir atsaldēti un šis sods noteikti nav pietiekams, īpaši tādēļ, ka nav pirmā reize.

kasinsh79 23.augusts 2017 17:55
31 3 Atbildēt

Sods patiesībā ir smieklīgi mazs. Zinu reālu atgadījumu Tallinā (radinieka kolēģei), kad par ~110 pilsētā viņa uz nedēļu atprasījās arī no darba - esot bijis jāatsēž cietumā

Par konkrēto MEGApārkāpumu, bez žēlastības - vismaz gadu cietumsoda! Ja nav prāta, lai apdomā.

dsa 23.augusts 2017 15:12
14 9 Atbildēt

Varēja jau nu piemest kādas nedēļas šokā. Bet nu visu cieņu draiverim. Viens no retajiem, kurš BMW izmanto tam paredzētajam nolūkam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti