Avārijā Rīgā gājis bojā cilvēks 1

 

Policija Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 25.septembris 2017 9:37

Vakar Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 20 cilvēki, bet kādā avārijā Rīgā viens cilvēks gāja bojā, informēja Valsts policija.

Vakar desmit cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, seši - Latgalē, divi - Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. No cietušajiem seši bija gājēji, bet trīs - riteņbraucēji, kuri visi iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 19 autovadītājus. Desmit dzērājšoferi aizturēti Zemgalē, seši - Rīgā, divi - Latgalē, bet viens - Kurzemē. Rīgā aizturēts arī viens autovadītājs, kurš bija lietojis narkotikas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 294 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 89 autovadītāji, Zemgalē - 86, Vidzemē - 73, Kurzemē - 26, bet Latgalē - 20 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 599 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, aptuveni trešdaļa no kuriem piemēroti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.

 
Visi komentāri
 
oskars 28.septembris 2017 20:23
0 0 Atbildēt

Kur tad netrafarētie policisti vazājās.Viņi tak stāsta ka tagat avāriju vairāk nav.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti