Bolderājā 16 gadus vecs jaunietis reibumā ar "BMW" bēg no policijas 3

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 30.decembris 2017 13:03

Ziemassvētku priekšvakarā Rīgas pašvaldības policija (RPP) aizturējusi sešpadsmitgadīgu "BMW" markas automobiļa vadītāju, kurš reibumā mēģinājis bēgt no likumsargiem, aģentūrai LETA pastāstīja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

24.decembrī, neilgi pēc plkst.1.30, Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Bolderājā, ievēroja kādu "BMW" markas transportlīdzekli, kuram bija izsists aizmugurējais stikls un kas brauca pa Lielo ielu, sānslīdē nogriežoties uz Kapteiņu ielu.

Pēc neilga laika transportlīdzeklim izdevās nozust no policistu redzesloka, taču, turpinot apkārtnes apsekošanu, tas atkārtoti tika pamanīts Lielupes ielā. Vadītājs, pamanot policijas tuvošanos, uzbrauca uz apstādījumiem un strauji palielināja ātrumu.

Likumsargiem radās aizdomas par automašīnas vadītāja atrašanos alkohola reibumā, tāpēc likumsargi, izmantojot gaismas un skaņas signālus, vairākkārtīgi deva rīkojumu autovadītājam spēkratu apturēt, taču norādījumi vērā ņemti netika.

Bēgšanas laikā autovadītājs nesavaldīja transportlīdzekli un uz viena no ceļiem saslīdēja. Policisti ar operatīvo transportlīdzekli nobloķēja ceļu un devās pie bēgļa, kamēr likumpārkāpējs vēl mēģināja rūcināt motoru un centās aizbēgt atpakaļgaitā. Mirkli vēlāk autovadītājs no transportlīdzekļa tika izvilkts ārā un saslēgts rokudzelžos.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka spēkratu vadījis 16 gadus vecs pusaudzis. Puisis neslēpa, ka notikuma dienā lietojis alkoholu, turklāt jauneklis nekautrējās vairākas reizes uzstājīgi prasīt cigaretes policistiem.

Turpmāko procesuālo darbību veikšanai uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Par braukšanu reibumā bez tiesībām likumā paredzēta kriminālatbildība.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 30.decembris 2017 20:16
5 0 Atbildēt

Jā "OPEL MOKKA" īsts spridzeklis. Vācijā pa auto bāni visiem bembukiem un meršukiem garām vilkām. Situācija bija komiska.

BMW 30.decembris 2017 16:40
4 7 Atbildēt

Mūsu vislielākais bieds ir opeļi. Jo tie ļoti bieži mūs apdzen. Arī šoreiz, - moka izrādījās ātrāka.

Bet šoreiz paveicās, ka auto neaizdegās pēc izslīdēšanas uz ceļa. Turu īkšķus par puisi. Ceru, ka tagad šo salvage auto varēs pa lēto no viņa nopirkt.

dodge 30.decembris 2017 20:12
3 5 Atbildēt

Tā ir mūsu zelta jaunatne. Jau tādā vecumā saprast, ka tikai BMW ir auto, tas džeks tālu tiks. Cits tā arī visu mūžu nobraukā ar kautkādiem sūda drodžiem, kas savstarpēji atšķiras tikai ar SALVAGE sertifikāta numuriem, tā arī neuzzinājis kas ir auto un braukšanas bauda.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti