Par sadurtajām riepām Jelgavā nu jau saņemti 30 iesniegumu

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 5.februāris 2018 10:39

Brīvdienās Valsts policija (VP) turpināja saņemt iesniegumus par Jelgavā, Meiju ceļa rajonā, sadurtajām automašīnu riepām, un fiksēto gadījumu skaits līdz šim ir kļuvis divreiz lielāks, nekā tika ziņots sākotnēji, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Par piektdienas vakarā notikušo automašīnu riepu sabojāšanu aizvadītās nedēļas nogalē policijā kopumā vērsušies apmēram 30 automašīnu īpašnieki, lai arī sestdienas rītā policijā bija informācija tikai par 14 gadījumiem. Daļa automašīnu ir saskrāpēta, nolauztām antenām vai citām detaļām, skaidroja policijā.

Sietniece pauda, ka pašlaik policijai nav aizdomās turamā, taču sadarbībā ar Pašvaldības policiju vainīgais tiek meklēts.

Vietējie iedzīvotāji aģentūrai LETA stāstīja, ka brīvdienās VP darbinieki apstaigāja Meiju ceļa dzīvokļus, aptaujājot iemītniekus par aizdomīgām personām māju pagalmos. Tāpat policija joprojām aicina atsaukties notikušā aculieciniekus.

Jau vēstīts, ka piektdienas vakarā daudzdzīvokļu māju pagalmos Meiju ceļa rajonā Jelgavā sadurtas vismaz 14 automašīnu riepas. Informācija par pirmo cietušo automašīnu policijā saņemta ap plkst.20.30, kad kāds "BMW 320" īpašnieks ziņoja, ka viņa transportlīdzeklim sadurtas divas riepas. Līdz sestdienas rītam policijā kopumā saņemti 14 iesniegumi.

Sietniece stāstīja, ka no dūrēja cietušas dažādu marku automašīnas, arī sadurto riepu skaits ir atšķirīgs. Par daļu gadījumu sākti kriminālprocesi par mantas bojāšanu.

Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kas piektdienas vakarā pie automašīnām Meiju ceļa rajonā redzējuši aizdomīgas personas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti