Lieldienu svētdienā pieķerti 15 dzērājšoferi; avārijās cietuši četri cilvēki

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.aprīlis 2018 11:01

Svētdien, Pirmajās Lieldienās, uz Latvijas ceļiem aizturēti 15 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet dažādos ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Līdz ar to pieķerto dzērājšoferu skaits Lieldienu svētdienā ir bijis tāds pats kā diennakti iepriekš, kad papildus tika aizturēti arī divi narkotiskās vielas lietojuši autovadītāji, savukārt avārijās cietušo cilvēku skaits bijis mazāks nekā caurmērā ikdienā.

Diennakts laikā pa deviņiem satiksmes negadījumiem reģistrēts Rīgas reģionā un Latgalē, piecas avārijas fiksētas Vidzemē, četras - Kurzemē, bet trīs - Zemgalē.

Rīgas reģionā un Latgalē svētdien pieķerts pa pieciem dzērājšoferiem, Vidzemē - četri, Zemgalē - viens, bet Kurzemē policisti nav apstādinājuši nevienu alkohola reibumā esošu autovadītāju.

Pirmajās Lieldienās policisti uz Latvijas ceļiem noformējuši arī 186 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par astoņiem vairāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 66 - noformēts Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 441 protokolu, kas ir par 112 mazāk nekā dienu iepriekš. Svētdien 143 protokoli noformēti Rīgā un tās apkārtnē, 94 - Latgalē, 87 - Zemgalē, 85 - Vidzemē, bet 32 - Kurzemē, liecina VP apkopotā operatīvā informācija.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti