Policija no piektdienas pēcpusdienas uz autoceļiem rīkos masveida pārbaudes 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūnijs 2018 18:05

Tuvojoties Līgo svētiem, Valsts policija (VP) no 22.jūnija pēcpusdienas uz autoceļiem rīkos masveida pārbaudes, aģentūrai LETA pastāstīja VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Pārbaudes turpināsies līdz pirmdienas rītam.

Policija pārbaudēs pievērsīs uzmanību tam, vai transportlīdzekļu vadītāji nav sēdušies pie stūres alkohola reibumā. Tāpat policija uzraudzīs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu un pievērsīs uzmanību mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem.

Policija šajās dienās centīsies būt mobila un atradīsies gan uz valsts nozīmes ceļiem, gan vietējās nozīmes brauktuvēm, apliecināja Krapsis.

Tāpat policija uzraudzīs drošību un kārtību masu pasākumu tuvumā.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ezis71 20.jūnijs 2018 22:04
7 1 Atbildēt

Noteikti Juglā uztaisīs vienu kārtīgu korķi,tas ir vienīgais uz ko viņi spējīgi.

Šumba 20.jūnijs 2018 21:04
4 1 Atbildēt

Nu, nu,- ''masveida'' pārbaudes, tāpat kā pagāšgad (Jāņu dienā pēc Līgām neredzēju nevienu ekipāžu!)!!!

samka 21.jūnijs 2018 1:31
2 1 Atbildēt

Kā nu nē, jo pie mūsu novada, šīs ekipāžas stāv samērā bieži, un aptur pat gājējus, ja neievero ceļu noteikumus, es pati pat steigā sajaucu ceļa puses, skrienot uz pārrunām ar bosu, un tā vietā saņēmu no policiem brīdinājumu, tā mani mīļie esam uz ceļiem uzmanīgi, un turam acis vaļā, pat arī riteņbraucēji,jo viņi var apturēt arī jūs, un pārbaudīt vai neesat lietojis alhokolu, pirms devāties izbraukumā ar velosipēdu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti