Vecumnieku novadā sabraukts uz ceļa gulošs cilvēks

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 29.augusts 2018 10:20

Vakar Vecumnieku novadā sabraukts vīrietis, kurš gulējis uz ceļa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Traģiskais negadījums noticis ap plkst.21.30 uz ceļa Ķekava-Skaistkalne Vecumnieku novada Bārbeles pagastā, kad 1979.gadā dzimušais, vadot automašīnu "Volkswagen Tiguan", uzbraucis uz ceļa braucamās daļas gulošam 1986.gadā dzimušajam, kurš notikuma vietā gājis bojā. Ceļa posms traģēdijas vietā nav bijis apgaismots.

Par notikušo sākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Sietniece atgādināja, ka, iestājoties tumsai, gājējiem jālieto atstarotāji, lai autovadītāji viņus varētu laicīgāk pamanīt.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 34 -, kā arī Latgales reģionā, kur reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi. Avārijās cietuši deviņi cilvēki.

Pēdējā diennaktī ceļu satiksmes jomā sastādīti 432 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 164 par ātruma pārsniegšanu, 11 par braukšanu alkohola reibumā un divi par agresīvo braukšanu. Četri no 11 dzērājšoferiem aizturēti Latgalē, vēl trīs - Rīgas reģionā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti