Trešo dienu pēc kārtas uz ceļa sabraukts cilvēks 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 31.augusts 2018 12:11

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, savukārt Saldus novadā nāvējoši notriekts gājējs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Cilvēki uz ceļa tika nāvējoši sabraukti arī otrdien un trešdien.

Vakar traģiskais negadījums reģistrēts Saldus novada Lutriņu pagastā, kur automašīna uzbraukusi gājējām, un viņš no traumām miris.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga aģentūrai LETA skaidroja, ka negadījums noticis uz ceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus ap plkst.21.50, kad 1965.gadā dzimis vīrietis ar kravas auto "Volvo FH" uzbraucis gājējam, 1995.gadā dzimušam vīrietim. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Nedēļas laikā Kurzemes reģionā šis ir otrais ceļu satiksmes negadījums, kur diennakts tumšajā laikā uz autoceļa dzīvību zaudē gājējs, atgādināja Šteinberga. 25.augustā ap plkst.22.15 gājēja notriekta Durbes novada Tadaiķu pagastā, uz autoceļa Rīga-Liepāja.

No vakar reģistrētajiem negadījumiem 42 notikuši Rīgas reģionā, vēl 13 - Kurzemes reģionā. Vismazāk avāriju noticis Zemgales reģionā - sešas.

Kopumā ceļu satiksmes jomā aizvadītajā diennaktī sastādīti 370 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 113 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvo braukšanu un septiņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Tostarp pieci dzērājšoferi aizturēti Rīgas reģionā, bet divi - Vidzemē.
 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 31.augusts 2018 21:40
6 32 Atbildēt

Gudri cilvēki naktī vai miglā brauc pa ceļa vidu. Pa balto līniju. Tad nevienu velosipēdu, kājāmgājēju nenotrieksi.

Bet ir idiņi, kas gan dienā lien gar nomali, gan naktī. Un pēc tam brīnās - uj es kaut ko notriecu...

650 31.augusts 2018 14:56
3 0 Atbildēt

Protams.Vajag Gultas uzstādīt gar ceļa malu.Nevis ka tur kaut kādas līnijas uzvilkt un atstarojošus stabiņus ieskrūvēt uz nekurienē esošajiem šķērsvirziena ceļiem.Tikko 9ņos tumsa, tā uzreiz vecā dziesma.Drīz tumšs būs jau pusčetros:pm.Gaidām.

viencexperc 31.augusts 2018 20:04
3 19 Atbildēt

Vajag likt derības - rīt kaut ko notrieks vai nē.

Es domāju, ka nē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti