Brasas iecirkņa policisti aiztur jauniešus par piecu automašīnu sabojāšanu

 

Foto: iAuto

Nozare.lv | 21.novembris 2018 9:39

Ņemot vērā, ka automašīnas bija bojātas vienā rajonā - Krišjāņa Valdemāra, Mēness, Hospitāļu un Miera ielu apkaimē, policisti secināja, ka visticamāk, noziegumus izdarījušas vienas un tās pašas personas.

Valsts policijas Brasas iecirkņa policisti aizturējuši divus jauniešus aizdomās par piecu automašīnu sabojāšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Novembra sākumā policija saņēma informāciju no ugunsdzēsējiem par uz ceļa novietotas automašīnas degšanu Brasas iecirkņa apsekojamajā teritorijā. Toreiz konstatēts, ka nezināmi ļaundari aizdedzinājuši blakus novietotu atkritumu tvertni un liesmas bija izplatījušās uz automašīnu. Policisti konstatēja, ka ir bojātas arī citas apkārtnē novietotas automašīnas - pārējam automašīnām bija sadauzīti priekšējie stikli un motora pārsegi.

Kopumā policijā ar iesniegumiem vērsās pieci cietušie, kuriem tonakt bija sabojātas automašīnas.

Ņemot vērā, ka automašīnas bija bojātas vienā rajonā - Krišjāņa Valdemāra, Mēness, Hospitāļu un Miera ielu apkaimē, policisti secināja, ka visticamāk, noziegumus izdarījušas vienas un tās pašas personas.

Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja, ka noziegumus, visdrīzāk, izdarījuši divi jaunieši, kuri dzimuši 1998. un 1999. gadā.

13.novembrī policisti abus jauniešus aizturēja. Vecākais no viņiem iepriekš vienu reizi sodīts par zādzību, savukārt līdzdalībnieks iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Turpinot strādāt ar aizturētajiem, policisti noskaidroja, ka naktī, kad sabojātas automašīnas, šie puiši, būdami alkohola reibumā, bija ienākuši vienā no tuvumā esošajiem degvielas uzpildes staciju kioskiem, konfliktējuši ar pārdevēju un vēlāk nozaguši preces.

Policijā par notikušo sākt kriminālprocesi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti