Autobraucējs Pļaviņu novadā piedāvā 500 eiro, lai izvairītos no alkohola pārbaudes 4

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.februāris 2019 16:26

Trešdien Pļaviņu novadā aizturēts kāds autovadītājs, kurš centies izvairīties no alkohola koncentrācijas pārbaudes, piedāvājot policijas darbiniekiem 500 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde vecākā speciāliste Ieva Sietniece

1963.gadā dzimušā vīrieša vadītā automašīna "Volkswagen Passat" apturēta pirms plkst.15 uz ceļa Pļaviņas-Ērgļi Aiviekstes pagastā, jo bijušas aizdomas, ka transportlīdzeklis tiek vadīts alkohola reibumā.

Apturot mašīnu, policisti sajutuši alkohola smaku no autovadītāja, bet viņš, lai netiktu veikta alkohola pārbaude, piedāvājis amatpersonām 500 eiro kukuli. Tā kā vīrietis nav piekritis pārbaudei, viņš nogādāts ārstniecības iestādē ekspertīzes veikšanai.

Vīrietis aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess.

 
Visi komentāri
 
500 14.februāris 2019 19:08
0 0 Atbildēt

gana nopietni, gadu, ka kāds uzsauks 1000

Freijers 15.februāris 2019 8:37
0 0 Atbildēt

"Piedāvāt" bez seguma var arī miljonu, passāts noteikti kāds b3/b4 tuvu "kukuļa" vērtībai. Visās šajās sensācijās prasītos konkrēti gadījumi, kad nauda ir kaut vai pazibināta, izvilkta no maka...nevis dzērāju murgi uz kuru pamata naski cep lietas un publicē sensacionālus stāstus par mentu varoņdarbiem atsakoties no virtuālas naudas .

cilvēks 15.februāris 2019 8:50
0 0 Atbildēt

Joprojām nesaprotu kāpēc vairums atklāto kukuļdošanas gadījumu ir Zemgales reģionā. Pēc defenīcijas jābūt Rīgā, jo tur vairāk auto un inspektoru. Nepamet doma, ka galvaspilsētā vienkārši paņem kukuli un ēters kluss.

Zemgales priekšnieku uz Galvaspilsētu, lai paretina rindas.

Freijers 15.februāris 2019 16:55
1 0 Atbildēt

Tev kkāda sovoku domāšana - ka kāds noteikti ir grēcīgs, šmaucās, utt. jāatrod, pantu, cilvēku piemeklēsim....

Pirmkārt par smagām lietām - braukšanu šmigā, lieliem ātrumiem, utt. cilvēki vai nu tā nedara vispār vai arī raustās lielo sodu dēļ (un tie ir lieli priekš vidējiem ienākumiem).

Par maziem/vidējiem pārkāpumiem atkal ir pagājuši laiki, kad varēja pa piecīšīem, čirikiem atpirkties, takse ir gandrīz tas pats oficiālais sods (punkti varbūt nav), neviens arī nečakarējās vairāk, līdz ar to interese uzrauties uz lietu ir minimāla, iespējamais "labums" arī.

Atliek hroniskie, kas pie uzraušanas tēlo miljonārus un iekļūst ziņās...no tā arī viss tas kukuļošanas bulšits cirkulē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti