Daugavpilī jaunai sievietei pēc agresīvas braukšanas reibumā atņem tiesības un piemēro 1200 eiro sodu 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.aprīlis 2019 8:01

Šodien Daugavpils tiesa piemērojusi apliecības atņemšanu uz četriem gadiem un 1200 eiro sodu kādai jaunai sievietei, kura šonedēļ aizturēta par agresīvu auto vadīšanu alkohola reibumā, noskaidroja aģentūra LETA.

Trešdienas naktī, īsi pirms pulksten diviem, pilsētas pašvaldības policijas videonovērošanas nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kādas personas uzvedība vienā no pilsētas mikrorajoniem. Sieviete, kuras uzvedība liecināja par iespējamu atrašanos reibuma stāvoklī, iesēdās transportlīdzeklī un sāka braukšanu. Transportlīdzeklis tika vadīts, vairākkārt pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, iebraucot pretējā braukšanas joslā, arī gandrīz notriecot brauktuvi šķērsojošu personu, skaidroja policijā. Brauciena beigās mašīna novietota uz tramvaja sliedēm.

Informācija par notiekošo, kā arī transportlīdzekļa vadītājas apraksts nekavējoties nodots tuvākajai pašvaldības policijas mobilajai patruļgrupai, kura pāris minūšu laikā ieradās notikuma vietā. Ieraugot policijas tuvošanos, transportlīdzekļa vadītāja metās bēgt, bet tika panākta un aizturēta. Sieviete īpaši nevēlējās pildīt pašvaldības policistu likumiskās prasības, policijas publiskotajā video redzams, ka viņa ir kritusi un pretojusies policistiem.

Autovadītāja nodota Valsts policijas darbiniekiem.

Šodien tiesa par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sievietei piemērojusi naudas sods 1200 eiro apmērā un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšanu uz četriem gadiem, aģentūru LETA informēja Daugavpils tiesas priekšsēdētāja palīdze Aiga Trokša-Traško.
 

 
Visi komentāri
 
vaņa 13.aprīlis 2019 10:30
0 0 Atbildēt

duņka s katušek štoļi sarvalasj?

Esss 14.aprīlis 2019 20:57
2 0 Atbildēt

Pareizi ir. Tādām mātītēm nav ko uz ceļa rādīties...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti