Līgo dienā notikusi 61 avārija, cietuši 17 cilvēki 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.jūnijs 2019 10:48

Pagājušajā diennaktī Valsts policija (VP) reģistrējusi 61 avāriju, kurā cietuši 17 cilvēki, tajā skaitā četri gājēji un trīs velosipēdisti, aģentūru LETA informēja VP.

21 ceļu satiksmes negadījums noticis Rīgas reģionā, cietuši astoņi cilvēki. Zemgalē reģistrētas 13 avārijas, kurās cieta četri cilvēki. Vidzemē notikuši pieci ceļu satiksmes negadījumi, cietis viens cilvēks. Kurzemē vakar reģistrētas astoņas avārijas, cietis viens cilvēks. Latgalē notikušas 14 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki, tajā skaitā viens gājējs.

Vakara VP noformējusi 528 administratīvā pārkāpuma protokolus par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu. Par atļautā braukšanas ātruma neievērošanu noformēti 212 protokoli un 17 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Četros gadījumos fiksētas 0,5 - 1 promiles alkohola, trijos gadījumos 1 - 1,5 promiles alkohola. Desmit transportlīdzekļu vadītājiem fiksētas 1,5 un vairāk promiles.

VP norādīja, ka fiksēti 29 transportlīdzekļu vadītāji, kuri izvēlējušies vadīt transportlīdzekli, esot alkohola reibumā līdz 0,5 promilēm, proti nepārsniedzot pieļaujamo daudzumu.

Jau ziņots, ka VP arī šodien turpina pastiprināti kontrolēt, vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā un ievēro citus satiksmes noteikumus.

Masveida pārbaudes policija sāka rīkot piektdien un tās ilgs līdz 25.jūnijam. Pastiprināta kontrole notiek uz vietējās nozīmes ceļiem un valsts nozīmes ceļiem.

 
Visi komentāri
 
Vernons 24.jūnijs 2019 17:23
1 1 Atbildēt

Ziņa tik pat kā no "kara lauka"! Kādi būs norādījumi Tautai? Laikam nekādi, jo kādam tas taču ir ļoti izdevīgi. Interesanti kuram?

Tas gan 24.jūnijs 2019 18:53
0 1 Atbildēt

Krapsim jāpieliek alga, lai gan, Vidzemes pusē, atšķirībā no citiem gadiem, kad man negadījās neviena CP ekipāža, šogad sastapu trīs

Krotow 25.jūnijs 2019 1:15
1 0 Atbildēt

Nav minēts pie Gaujas tilta naktī nobrauktais pa brauktuvi desojošais "neredzamais". Izsaku līdzjūtību šoferim par tām klapatām, kas viņu gaida.

Vernons 25.jūnijs 2019 7:51
1 1 Atbildēt

Kādas klapatas? Attaisnos "Kriminālprocesa Likuma" 377. pants!

Ceļu satiksmes Likuma 19. pants, "Pienākumi un tiesības" noteic kārtību un secību, kā katram uz ceļa bija, ir un būs jārīkojas! Nevar izpildīt CSN 100. punktu, ja kāds nav radījis apstākļus sevi pamanīt. Ieraudzīja, kad atsitās!!! Kur bija atstarotāji ap potītēm un lukturis rokā? Var padomāt, kad kāds tīšām vēlas sasist savu auto un kādu sabraukt. Muļķības!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti